Dit is je salaris als medewerker bij het vakantiepark van Peter Gillis
Connect with us

BNers

Dit is je salaris als medewerker bij het vakantiepark van Peter Gillis

Droom je van een baan op een van de vakantieparken van ondernemer Peter Gillis? Dan ben je waarschijnlijk ook nieuwsgierig naar het salaris dat je kunt verwachten.

Het lijkt erop dat je na je werk in ieder geval op het vakantiepark kunt blijven overnachten, aangezien Peter Gillis niet al te strikt is als het gaat om huisvesting.

Peter Gillis is eigenaar van ongeveer 12 vakantieparken en heeft dus veel handen nodig om zijn parken draaiende te houden. Er moeten toiletten worden schoongemaakt, hamburgers worden gebakken en insecten uit het zwembad worden gevist.

Het lijkt erop dat er dit jaar waarschijnlijk één of meerdere parken worden gerenoveerd, dus werken voor deze gefortuneerde ondernemer biedt misschien niet veel langetermijnperspectief. Toch is het interessant om te weten: wat betaalt Peter Gillis zijn medewerkers?

Op dit moment zijn er ongeveer 60 vacatures te vinden op de vacaturesite van de Oostappen Groep, het bedrijf van Peter Gillis.

Het lijkt erop dat Peter vooral op zoek is naar receptionisten, zwembadtoezichthouders met EHBO-diploma’s en horecamedewerkers die buffetmaaltijden bereiden. Maar voor degenen die hogerop willen, zijn er ook functies beschikbaar zoals ‘parkmanager’, een prestigieuze titel.

Het absolute minimum
Volgens bronnen zou Peter Gillis voor de functie van parkmanager het absolute minimumloon betalen. Als parkmanager moet je minimaal €1800 bruto per maand verdienen, maar bij een fatsoenlijke werkgever verdien je al snel rond de €3900 bruto.

Peter Gillis lijkt echter duidelijk op de kosten te letten, want als parkmanager bij Oostappen verdien je maximaal €1800 bruto per maand. Dit betekent dat je precies het wettelijke minimumloon ontvangt en geen cent meer.

Dit salaris kan als karig worden beschouwd, maar het verklaart wel waarom Peter Gillis zelf behoorlijk welvarend is. Op deze manier behoudt hij natuurlijk zoveel mogelijk inkomen voor zichzelf.

Het lijkt erop dat Peter Gillis, ondanks zijn succesvolle zakelijke ondernemingen in de recreatiebranche, zijn medewerkers niet overmatig royaal beloont. Zijn keuze om parkmanagers het absolute minimumloon te betalen, kan vragen oproepen over zijn beleid ten opzichte van werknemerscompensatie en -waardering.

Het is echter belangrijk op te merken dat het salaris van parkmanagers mogelijk niet het enige voordeel is dat werknemers ontvangen bij Oostappen Groep. Sommige medewerkers kunnen profiteren van aanvullende voordelen, zoals gratis of gereduceerde huisvesting op de vakantieparken, wat de lage salarissen enigszins compenseert.

Het is ook mogelijk dat sommige mensen ervoor kiezen om voor Oostappen Groep te werken vanwege andere redenen dan alleen financiële beloning. De kans om deel uit te maken van een succesvolle en groeiende organisatie, werkervaring op te doen in de recreatie- en hospitality-sector, en de mogelijkheid om te werken in een vakantieomgeving kunnen aantrekkelijke aspecten zijn voor sommige medewerkers.

Natuurlijk blijft het belangrijk voor medewerkers om hun arbeidsvoorwaarden zorgvuldig te overwegen en ervoor te zorgen dat ze een passende vergoeding ontvangen voor hun inzet en vaardigheden. Het is altijd verstandig om salarisonderhandelingen te voeren en te streven naar een eerlijke beloning voor het werk dat wordt verricht.

In het geval van Peter Gillis en zijn vakantieparken lijkt het erop dat het salarisniveau aan de lagere kant van het spectrum ligt, maar het kan nog steeds aantrekkelijk zijn voor sommige mensen, afhankelijk van hun persoonlijke omstandigheden en carrièredoelen.

Al met al werpt de kwestie van het salaris bij Oostappen Groep interessante vragen op over de balans tussen financiële compensatie en andere voordelen die werknemers in overweging moeten nemen bij het kiezen van een baan in de recreatiebranche. Het laat zien dat salarisniveaus slechts een aspect zijn van de bredere arbeidsomgeving en de factoren die van invloed zijn op de tevredenheid van medewerkers.

BNers

Gordon en Martien hebben het heel gezellig met elkaar

Als je aan de doorsnee televisiekijker vraagt wie de meest polariserende figuren in de media zijn, is de kans groot dat Martien Meiland en Gordon hoog op de lijst eindigen.

Dit duo, bekend om hun ongefilterde persoonlijkheden en flamboyante gedrag, heeft een schare fans, maar ook een groep critici die hen als irritant beschouwen.

De combinatie van Gordon met Gerard Joling wordt vaak als vermakelijk ervaren, terwijl Erica Meiland’s nuchterheid een tegenwicht biedt aan de extravagante Maxime en Martien.

De vraag rijst wat er gebeurt als je Gordon en Martien samenbrengt in één televisieprogramma. Zal dit de kijkcijfers ten goede komen of juist niet? Dat blijft een spannend vraagstuk dat we vanavond zullen ontdekken, maar laten we eerst kijken naar een voorproefje.

De chemie tussen Gordon en Martien Meiland is niet te ontkennen!

Gordon heeft een bezoek gebracht aan de familie Meiland, waarbij hij Martien, Maxime, Montana en Erica heeft ontmoet. Dit is geen ongewone gebeurtenis, aangezien vele bekende Nederlanders al eerder bij de Meilands over de vloer zijn gekomen.

Gordon, die net herstellende is van een meniscusoperatie, beweegt zich wat ongemakkelijk voort. De dag is gevuld met diverse activiteiten, waaronder golfen, een bezoek aan de fysiotherapeut en natuurlijk het genieten van een goed glas wijn. Tussen de bedrijven door is er voldoende tijd voor luchtige gesprekken.

Opvallend is dat Gordon het vooral heeft over zijn ex-partners, terwijl Martien een bijzondere interesse lijkt te tonen in Gordon, meer dan in andere bekende Nederlanders.

Normaal gesproken valt Gordon op aanzienlijk jongere mannen, maar met Martien, die op 62-jarige leeftijd 7 jaar ouder is dan de 55-jarige Gordon, lijkt er een bijzondere connectie te zijn.

Als deze twee een stel worden, zou dat wel eens het showbizz-koppel van de eeuw kunnen zijn. Laten we de beelden bekijken:

Doorgaan met lezen

BNers

Miljoenenjacht-kijkers razend op thuiswinnaar

Vanavond werd weer een nieuwe aflevering uitgezonden van het iconische ‘koffertjesspel’, beter bekend als Miljoenenjacht.

Al voor de finale begon, vermaakten kijkers zich thuis kostelijk met het ‘gebrek aan kennis’ bij de kandidaten die streden voor een plek in de eindstrijd.

Uiteindelijk was het John die als gelukkige uit de bus kwam. Hij kreeg de kans om het gouden koffertjesspel te spelen met Linda de Mol.

Het begon wat moeizaam, met drie koffers vol miljoenen in de eerste ronde. Maar uiteindelijk kwam alles op zijn pootjes terecht.

John ging naar huis met een fraaie prijs van 117.000 euro. Dit betekent dat Winston iemand thuis ook mag verblijden met dit bedrag.

Ditmaal bleven de thuiswinnaars niet onzichtbaar of lieten ze de presentator niet voor de deur staan.

Sommige kijkers vroegen zich af of de winnaars misschien familie zijn van Dries Roelvink, gezien hun zonnebrillen en uitbundige reacties. Ene Yasmina grapte dat Winston terechtkwam bij een ‘dealer die nog aan het genieten was met zijn klant’.

Natuurlijk berust dit allemaal op misverstanden, aangezien het om Richard en zijn zoon uit Hilversum gaat.

Deelneemster Sabrina zorgde al voor hilariteit nog voordat het finalespel begon. Ze had helemaal geen zin om naar de tweede ronde te gaan, wat leidde tot spraakmakende televisie.

Tot slot willen we John, Richard en alle andere winnaars van harte feliciteren met hun overwinning!

 

Naast John en Richard zorgde de deelneemster Sabrina ook voor opmerkelijke momenten in de aflevering. Haar onwil om naar de tweede ronde te gaan leverde spraakmakende televisie op en werd al snel een onderwerp van gesprek onder kijkers.

Het blijft fascinerend hoe Miljoenenjacht keer op keer emoties losmaakt bij zowel de deelnemers als het publiek thuis.

De mix van spanning, vreugde en soms zelfs teleurstelling maakt het programma tot een waar kijkcijferkanon.

Met de felicitaties aan de winnaars en de herinnering aan de memorabele momenten van deze aflevering, kijken fans alweer uit naar de volgende uitzending van Miljoenenjacht, waarbij ze zich ongetwijfeld weer zullen laten meevoeren door de spanning en sensatie van het spel.

Doorgaan met lezen

BNers

Zo ziet de 20-jarige zoon van overleden Guusje Nederhorst er nu uit

Het is moeilijk te geloven dat het alweer zo lang geleden is dat we afscheid moesten nemen van Guusje Nederhorst, die op slechts 34-jarige leeftijd 0verleed aan de gevolgen van borstk*nker.

Haar zoon Dean Maddy, nu twintig jaar oud, is inmiddels uitgegroeid tot een jonge man en draagt een opvallende gelijkenis met zijn moeder.

Tijdens de geboorte van Dean Maddy waren Guusje en haar echtgenoot Dinand Woesthoff al op de hoogte van haar z!ekte.

Helaas 0verleed de getalenteerde actrice en zangeres zes maanden na de geboorte van hun zoontje.

Dinand vond later liefde en trouwde in 2009 met de Britse Lucy Hopkins, met wie hij nog drie kinderen kreeg.

Het is hartverwarmend om te zien dat hun dochtertje de naam Leia Guusje Woesthoff draagt als eerbetoon aan de 0verleden Guusje.

Dean Maddy, de zoon van Guusje Nederhorst, is nu een tiener en staat bekend om zijn opvallende gelijkenis met zijn moeder.

De charme en het talent van Guusje lijken voort te leven in haar zoon, die inmiddels een eigen identiteit begint te vormen.

Ondanks het tragische verlies van Guusje op jonge leeftijd, hebben Dinand en zijn kinderen een manier gevonden om met het gemis om te gaan en liefde te blijven koesteren voor Guusje’s nagedachtenis.

Leia Guusje, vernoemd naar haar moeder, draagt een speciale betekenis met zich mee en symboliseert de voortdurende liefde en verbondenheid binnen het gezin.

Dean Maddy groeit op in de schaduw van zijn moeders erfenis, maar lijkt tegelijkertijd zijn eigen weg te vinden.

Zijn groeiende gelijkenis met Guusje roept warme herinneringen op bij velen die haar talent en persoonlijkheid bewonderden.

Het is hartverwarmend om te zien hoe haar nalatenschap voortleeft in haar zoon en hoe hij, ondanks het verlies, opgroeit tot een uniek individu.

Terwijl Dean Maddy zijn eigen pad bewandelt, blijft de herinnering aan Guusje levendig in het hart van velen die haar kenden en bewonderden.

Haar nalatenschap als actrice, zangeres en moeder zal altijd voortleven, niet alleen in de herinneringen van haar dierbaren, maar ook in de harten van haar fans en bewonderaars.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending