Dit is wat Rachel Hazes éigenlijk zegt over André Hazes: ‘Belachelijk’
Connect with us

Celeberties

Dit is wat Rachel Hazes éigenlijk zegt over André Hazes: ‘Belachelijk’

Zou het dan tóch ‘gewoon’ kloppen dat André Hazes in een privékliniek in Spanje mediatraining heeft gehad? Hoe het ook zit, een zekere boodschap lijkt in elk geval aangekomen. Niet omdat André zelf daarvoor openlijk uitkomt, maar omdat voor de goede verstaander duidelijk is dat in elk geval moeder Rachel er wat van heeft opgestoken.

Wie de showbizzrubrieken volgt, heeft deze week kunnen zien en lezen dat Rachel na de perspresentatie over de revival van Hazes de Musical RTL Boulevard’s Aran Bade een interview had met de weduwe Hazes. Voor werkelijk de aller-, allereerste keer heb ik Rachel zó weinig horen zeggen als in dit vraaggesprek.

Terwijl Aran zich in allerlei bochten wrong om, precies zoals dat hoort in zijn vak, alle pijnpunten van de afgelopen tijd aan te stippen, kwam hij geen steek verder. Elke hint, voorzichtige benoeming en benadering van onderwerpen zoals Monique Westenberg, Sarah van Soelen en afkicken van drank en drugs door haar zoon werd gesmoord door één enkel zinnetje.

Een gechargeerde voorstelling van het gesprek: ,,Zijn Monique en André weer samen?” Antwoord: ,,Ik hoop dat iedereen respecteert dat wij rust willen hebben.”

Aran: ,,Hoe zit het met Sarah van Soelen?” Rachel: ,,Ik hoop dat iedereen respecteert dat wij rust willen hebben.”

,,Is er nog sprake van drank of drugsmisbruik?” ,,Ik hoop dat iedereen respecteert dat wij rust willen hebben.” En dat riedeltje dan nog een keer of wat.

Wat daar gebeurde, is in feite de nachtmerrie van elke journalist. Want: hier is duidelijk sprake van… mediatraining! En dat wil kortweg zeggen dat de bevraagde niets zegt, terwijl die wel woorden over de lippen laat vloeien.

Zonde wel dat na al die jaren, waarin de familie Hazes toch redelijk open was over het reilen en zeilen binnen het gezin, hun openhartigheid is gestopt. Hoe vervelend sommige verwikkelingen ook waren, je kon ze er doorgaans wel naar vragen. Dan kwam er tenminste een antwoord zoals in de tijd van de eerste familieruzies: ,,Kijk, ik hoop dat je begrijpt dat ik hier niets over ga zeggen, want dat helpt de situatie niet.” Of iets dergelijks.

Nu mediatraining bij het vocabulaire van de familie Hazes is gaan horen, sluit het gezin zich als een oester. En zo hoor ik, als ik Rachel het mechanisch opgedreunde zinnetje talloze keren hoor herhalen, tussen de regels door: ,,Mijn zoon leert inderdaad omgaan met de media en ik steun hem daarin.”

Celeberties

Echtpaar uit Zwartsluis hangt hond op en breekt zijn nek

Dit rechtbankverslag kan als schokkend ervaren worden.

J.B. en C.B. stonden vanmorgen voor de rechtbank in Zwolle omdat ze op 31 januari 2020 hun hond O. om het leven hebben gebracht.

Dat gebeurde door het dier in eerste instantie te slaan met aanzetstaal, een gereedschap om messen scherp te houden.

Vervolgens zou het dier zijn opgehangen aan een riem en werden er nog enkele klappen gegeven om de nek te breken. Die laatste handeling werd het dier fataal.

“We hielden veel van onze Griekse zwerfhond. Drie jaar geleden hadden we O. uit het asiel gehaald.

Maar het karakter van O. veranderde de periode voor het voorval. Hij werd agressief en begon soms te happen.

Daarnaast had de hond ondraaglijke pijn, hij gilde het soms uit. O. kreeg medicatie maar dat hielp niet goed genoeg”, merkt echtpaar B. op.

Het echtpaar belde op die bewuste dag in januari naar de dierenarts met het verzoek of deze langs zou kunnen komen om het dier te laten inslapen.

De dierenarts was niet in de mogelijkheid om dat te doen. “Daar kom ik niet voor”, zou de arts hebben gezegd.

“Dan doe ik het zelf wel”, riep J.B. vervolgens door de telefoon. Daarna heeft de man zijn hond meegenomen naar een schuurtje naast zijn huis waar hij de onschuldige viervoeter van het leven beroofde.

De Officier van Justitie vroeg nog waarom ze niet met het dier naar de dierenarts zijn gereden om hem te laten inslapen.

“Die hond was zo ziek, hij kon niet eens meer de auto in”, verklaarde mevrouw B. “Dit was de meest humane weg die ik op dat moment voor mogelijk had. Je doet dit niet met plezier”, aldus meneer B.

Uit het forensisch onderzoek is overigens niet gebleken dat de hond zou leiden aan ziekten of pijn. Er was ook geen sprake van een naderende dood.

Tevens zou verdachte onder invloed zijn geweest van alcohol. Meneer B. sprak dat tegen: “Uit een onderzoek kun je niet altijd zien of een dier pijn leed en die blikjes bier waren van de avond daarvoor.”

De Officier van Justitie kon niet meegaan in het verweer van echtpaar B. “Het is onbegrijpelijk dat ze zeggen van de hond te hebben gehouden.

Dit was een ernstige mishandeling waarbij hond O. is gestorven via een angstige en pijnlijke dood”, aldus de OvJ die voor beide verdachten een werkstraf eiste.

Voor meneer 150 uur voor het doden van zijn hond en voor zijn vrouw 60 uur vanwege passieve medeplichtigheid. Ook wilde de OvJ een houdverbod van dieren zodat echtpaar B. niet opnieuw de fout in kon gaan.

De rechter willigde de eis voor een houdverbod niet in. Hun nieuwe hond mogen ze dus houden. Hij legde voor J.B. een taakstraf op van 120 uur en twee cel maanden voorwaardelijk over een tijdsbestek van drie jaar.

Zijn vrouw, die niet aanwezig was tijdens het ophangen van de hond maar wel medeplichtig is, kreeg 40 uur werkstraf en een maand voorwaardelijke celstraf over een proeftijd van drie jaar.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Wow, zo ziet Desiree van Lunteren eruit in bikini

Desiree van Lunteren is een Nederlandse voetbalster die sinds 2018 voor de Duitse club SC Freiburg speelt. In de zomer van 2019 keerde ze terug naar Ajax. Van Lunteren maakte haar debuut voor het Nederlands Elftal in een vriendschappelijke wedstrijd tegen Frankrijk op 15 februari 2012. Ze kwam in de tweede helft als invaller; Frankrijk won met 2-1.

In juli 2017 maakte Van Lunteren deel uit van de Nederlandse selectie voor het EK voetbal in zijn land. Op het moment van deze selectie had ze meer dan veertig interlands gespeeld. Na het WK in Frankrijk 2019 speelde ze 78 interlands. Op 21 november 2019 kondigde ze aan dat ze vanwege gebrek aan motivatie zou stoppen met internationaal concurreren.

Past bij Desiree van Lunteren

Permanente schande voor zo’n talent natuurlijk. Hoewel we er zeker van zijn dat ze ook op veel andere gebieden van haar leven goed zal presteren. Zoals een fitnessmodel bijvoorbeeld!

Doorgaan met lezen

Celeberties

Opnieuw groot drama familie Froger: ‘Overleden’

De stamhuis Froger moest vertrek verwerken van hen hondje Bobby. Natasja Froger deelt ie droevige televisiejournaal doodop Instagram. Ze postte eentje kiekje van hen vlam hond inclusief eentje verdrietige boodschap.

Bobby leed aan kanker. “Houden van bestaan zowel loslaten, hoewel doe dat zonet schrikaanjagend plus min tal pijn.” De Frogers ontdekten dat ie dier ongezond wasgoed doordat kantkloswerk noch meer wilde eten. Uit research bleek dan dat den tumoren hoewel uitgezaaid waarden onwel alle organen.

Ze wilden hen huisdier noch langdurigere autoriseren lijden, dus lieten kantkloswerk haar inslapen. “Vrolijk wasgoed kantkloswerk totdat den hekkensluiter ogenblik plus zowel bezitten wij nog wandelingen kunnen maken, watten den besluit nog slechter maakt, niettemin ie bestaan huis snee haar.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending