Dit meisje van 12 jaar sterft terwijl wou voorkomen dat haar hond werd aangereden. Zaterdag worden ze begraven.
Connect with us

Nieuws

Dit meisje van 12 jaar sterft terwijl wou voorkomen dat haar hond werd aangereden. Zaterdag worden ze begraven.

Al van jongs af aan horen we dat onze ouders zeggen ‘wees voorzichtig’ – en dit geldt zeker als het gaat om het verkeer.

Voor een langere tijd dan ik nodig vond, hield een volwassene mijn hand elke keer vast als ik de weg overstak. Het maakte niet uit of de weg druk of helemaal leeg was. Bovendien was fietsen op mijn fiets of spelen in de buurt van een weg met verkeer volledig verboden.

Toen het tijd was om alleen naar school te gaan, had ik geleerd om altijd – altijd – te stoppen en beide kanten op te kijken voordat ik de weg overstak.

In die tijd was ik ervan overtuigd dat alles overdreven was. Vandaag de dag, als volwassene, begrijp ik het. Omdat een ​​fractie van een seconde vol onoplettendheid genoeg is om een leven te doen verliezen.

Tragisch genoeg is dit precies wat er gebeurde met de 12-jarige Jennarae Goodbar uit Rockbridge County, Virginia, VS.

Jennarae was dol op honden en ondanks haar jonge leeftijd was ze erin geslaagd om voor haar eigen hond Cash te zorgen. Jennarae en Cash waren beste vrienden en ze was buitengewoon verantwoordelijk wat betreft het verzorgen en trainen van Cash.

Op een dag, toen Jennarae met Cash op de oprijlaan van het gezin zat, rende hij plotseling weg. Het is nog steeds onduidelijk waarom de hond wegrende, maar hij werd waarschijnlijk ergens door afgeleid. Cash rende weg met een razende snelheid – de weg op.

Publiée par Tabby Goodbar sur Dimanche 28 octobre 2018

Rende recht de weg op
Jennarae stond onmiddellijk op. Het gezin woonde in de buurt van een grote weg en dat is de richting waarin Cash liep.

Hij rende de weg op, met Jennarae vlak achter zich. Ze zou alles doen om haar geliefde hond te beschermen. Maar helaas, datgene gebeurde wat nooit zou moeten gebeuren. Zowel Cash als Jennarae werden geraakt door een auto en stierven.

Er wordt een onderzoek uitgevoerd om de precieze details van het verkeersongeval te begrijpen, maar wat het ook onthult, Jennarae’s familie zal haar of Cash nooit terugkrijgen.

Op zaterdag worden Jennarae en Cash samen begraven. Wat er gebeurde is gewoon tragisch en Jennarae’s familie zal nooit meer hetzelfde zijn. Maar ze weten dat Jennarae niet alleen zal zijn als ze wordt begraven.

Een inzamelingsactie is opgestart in Jennarae’s naam om geld te verzamelen voor de begrafenis, met een doelwit van $10.000. In slechts één dag was meer dan $15.000 verzameld door vrienden, familie en vreemden.

HEARTBREAKING: State Police say 12-year-old JennaRae Goodbar was hit by a car while chasing her family dog.

Publiée par ABC 13 – WSET sur Dimanche 28 octobre 2018

Onze gedachten zijn bij Jennarae’s familie in deze moeilijke tijd.

Hoewel niets hen hun dochter terug kan geven, kan het een klein beetje geruststellend zijn om te weten dat ze nu voor altijd is met de hond van wie ze zo veel hield.

Deel dit artikel met je vrienden op Facebook om Jennarae en Cash te herdenken, twee engelen die de aarde veel te vroeg verlieten.

Doorgaan met lezen

Nieuws

Nederlandse vader (36) hangt kind thuis op en stuurt moeder foto

Een verschrikkelijke traged!e voltrok zich zaterdag in Veldhoven, waar een 36-jarige man zichzelf van het leven ber00fde nadat hij zijn zoontje van één jaar 0m het leven had gebracht.

De vader had het afschuwelijke m!sdrijf gepleegd door het kind thuis op te hangen, vervolgens een foto van het jongetje te maken en deze via zijn telefoon naar de moeder te sturen. Hierna verliet hij het huis, achterlatend een afscheidsbrief.

Toen de moeder de gruwel!jke foto ontving, raakte ze in paniek en snelde ze naar huis in een wanhopige poging om haar zoontje te redden.

Ze droeg het kind in haar armen en haastte zich over een aangrenzend plat dak naar een nabijgelegen winkel.

De kok van een café in de buurt probeerde nog tevergeefs om het jongetje te rean!meren voordat de hulpd!ensten arriveerden.

Deze h*lpverleners deden hun uiterste best, maar konden niets meer betekenen voor het kind.

De ambul*ncemedewerkers waren diep geraakt door deze tragische gebeurtenis en zijn naar huis gestuurd. Ook de eigenaar van de winkel is diep bedroefd door het drama.

Gistermiddag werd het levenl0ze l!chaam van de man aangetr0ffen in een nabijgelegen bosgebied. De p0litie houdt hem verantwoordelijk voor de d00d van het kind.

De Veldhovense hockeyclub Basko, waar de verd*chte lid was, heeft begrijpelijkerwijs een voor die avond gepland feest afgelast.

Deze hartverscheurende gebeurtenis heeft niet alleen de direct betrokkenen diep getroffen, maar heeft ook een schokgolf van verdriet en ongeloof door de gemeenschap gestuurd.

Vrienden, familieleden en buurtbewoners zijn in r0uw gedompeld door dit tragische verlies.

Het m0tief achter deze gruwel!jke da*d blijft vooralsnog onduidelijk en laat velen met onbeantwoorde vragen achter.

Hoe kan het dat een vader tot zulke extreme d*den komt? Wat speelde er zich af in het leven van deze man dat tot deze traged!e heeft geleid?

De autoriteiten zetten hun onderzoek voort om meer inzicht te krijgen in de omstandigheden rondom deze afschuwelijke gebeurtenissen.

Het is van het grootste belang om te begrijpen wat er is gebeurd, niet alleen om recht te doen aan het slacht0ffer en zijn familie, maar ook om te voorkomen dat soortgelijke tragedies in de toekomst plaatsvinden.

De gemeenschap van Veldhoven en ver daarbuiten r0uwt om het verlies van een 0nschuldig kind en de zelfm00rd van de vader.

Er zullen ongetwijfeld steunbetuigingen en solidariteit zijn voor de nabesta*nden die nu moeten omgaan met deze ondraaglijke p!jn.

In deze moeilijke tijd hopen velen dat er hulp en steun zal zijn voor hen die dat nodig hebben om dit tra*ma te verwerken.

Doorgaan met lezen

Nieuws

R0kers worden hard aangepakt: pakje peuken gaan 30 euro kosten!

Slecht nieuws hangt in de lucht voor fervente r0kers, want het komende jaar (2024) zal het r0ken opnieuw zwaarder op de portemonnee wegen.

Het demissionaire kabinet heeft in het proces van begrotingsonderhandelingen voor het komende jaar besloten om r0kers stevig aan te pakken.

Een bekend gegeven is dat de accijnzen op t*baksproducten jaarlijks omhoog gaan. Bronnen die in contact staan met RTL Nieuws suggereren echter dat er nog een extra stijging aan zit te komen.

In het lopende jaar alleen al is de prijs van een pakje s*garetten met een euro gestegen. Op dit moment betalen r0kers gemiddeld ongeveer negen euro voor een pakje met 20 s*garetten.

Oorspronkelijk was overeengekomen dat de accijnzen op t*bak op 1 april 2024 opnieuw met een euro verhoogd zouden worden. Maar het lijkt erop dat dit bedrag nog verder omhoog kan gaan.

Deze maatregel heeft als doel om 90 miljoen euro extra uit de portefeuilles van r0kers te halen. Staatssecretaris Maarten van Ooijen heeft daarnaast een bredere visie. Hij streeft naar een rookvrije generatie tegen 2040.

De vraag die opdoemt is of het verhogen van de prijzen voor t*baksproducten wel effectief is. Volgens ‘deskundigen’ is dat zeker het geval.

Het Trimbos-instituut gaat zelfs nog een stap verder en beweert dat voor elke tien procent prijsstijging van een pakje s*garetten, het aantal r0kers met in totaal vier procent afneemt. Bij shag zou dit effect zelfs zes procent zijn.

Hoofd t*baksdeskundige Marc Willemsen gaat nog verder in zijn beweringen. Hij stelt dat deze percentages bij jongeren en jongvolwassenen zelfs tweemaal zo hoog zijn.

“Jongeren beschikken over minder financiële middelen, dus zij voelen de prijsstijging sterker en zullen dan eerder besluiten te stoppen.”

“Of deze beweringen echt op waarheid berusten, valt te betwisten. Het lijkt een enigszins vergezochte aanname.

Buitenlandse alternatieven zijn aanzienlijk goedkoper, dus of het raadzaam is om ‘deskundigen’ volledig te vertrouwen?”

De kwestie van de financiële opbrengst voor de overheid uit het r0ken is ook van belang.

Hoewel deze inschatting subjectief kan zijn, lijkt het erop dat de overheid aanzienlijke inkomsten zou mislopen als een grote groep r0kers zou besluiten te stoppen.

De opbrengsten uit t*baksaccijnzen vloeien immers rechtstreeks naar de staatskas. In 2018 bedroegen deze opbrengsten 2,67 miljard euro.

Dit steeg naar 2,98 miljard euro in 2020 en kwam uit op 2,91 miljard euro in 2021.

Doorgaan met lezen

Nieuws

Meerdere doden in Rotterdam na aanslag

Op donderdag hebben zich twee sch!etincidenten voorgedaan in Rotterdam, waarbij meerdere mensen zijn 0mgekomen. De p0litie heeft bevestigd dat er ‘d0delijke slacht0ffers’ zijn, maar heeft geen exact aantal genoemd.

Een 32-jarige man uit Rotterdam is gearr*steerd op verdenking van betrokkenheid bij het sch!etincident en br*ndstichting in een woning.

Na dit inc!dent zou hij ook iemand in een leslokaal van het Erasmus MC hebben neergesch0ten. Vervolgens zou hij het z!ekenhuis zijn binnengegaan en daar br*nd hebben gest!cht.

Het schokkende incident begon in een woning waar de 32-jarige man werd verd*cht van zowel sch!eten als br*ndstichting. De exacte m0tieven achter deze d*den zijn nog niet bekendgemaakt door de autoriteiten.

Na dit geweldd*dige incident ging de verd*chte naar het Erasmus MC, waar hij in een leslokaal opnieuw tot gew*ld overging en iemand neersch00t.

De identiteit van het slacht0ffer is nog niet vrijgegeven. Het Erasmus MC is een gerenommeerd z!ekenhuis en onderwijsinstelling in Rotterdam, en dit schokkende incident heeft ongetwijfeld voor paniek en angst gezorgd bij het personeel en de patiënten.

Vervolgens zou de verd*chte het z!ekenhuis zijn binnengegaan en br*nd hebben gest!cht. Dit heeft mogelijk tot verdere chaos en onrust in het z!ekenhuis geleid.

De p0litie heeft snel gereageerd en de 32-jarige verd*chte aangehouden. Op dit moment zijn de autoriteiten bezig met het onderzoeken van de motieven achter deze gew*lddadige reeks gebeurtenissen en proberen ze een completer beeld te krijgen van wat er is gebeurd.

De impact van deze tragische gebeurtenissen zal nog lange tijd voelbaar zijn voor de gemeenschap in Rotterdam en voor de betrokken families en slacht0ffers.

Het is een herinnering aan het belang van veiligheid en het voorkomen van geweld in onze samenleving. De autoriteiten zullen doorgaan met hun onderzoek om de details van deze incidenten op te helderen en gerechtigheid te laten zegevieren.
Doorgaan met lezen

Trending