Dit meisje werd zwanger toen ze 13 jaar was – drie jaar later vertelt ze haar verhaal
Connect with us

Lifestyle

Dit meisje werd zwanger toen ze 13 jaar was – drie jaar later vertelt ze haar verhaal

Deze jonge moeder genaamd Kayleigh Snaith, nu 16 jaar oud, heeft jaren te maken gehad met wrede opmerkingen van omgeving die zeiden dat ze nooit iets zou bereiken in haar leven – met klasgenoten die haar ‘walgelijk’ noemden en haar leven trachten te verpesten, zo schrijft de Mirror.

Kayleigh Snaith, nu 16, heeft te maken gehad met wrede opmerkingen van vreemden en klasgenoten die haar vertelden dat ze haar leven had verpest, en er nooit zou in slagen haar school af te maken.

Maar de tienermoeder heeft haar pesters nu het tegendeel bewezen en heeft onlangs haar schooldiploma behaald. Om iedereen te tonen dat ze sterker is geworden nadat ze op een jonge leeftijd moeder is geworden, koos ze ervoor om haar 3-jarige dochter te betrekken in haar schoolbal.

Kayleigh, die vanaf september muziek gaat studeren op de universiteit, kon zich geen betere manier voorstellen om de laatste schooldag te vieren dan met haar dochter te pronken.

De peuter was echter niet toegelaten om het feest met haar moeder bij te wonen, daarom kocht Kayleigh Harley een prachtige witte kanten jurk en maakten ze samen enkele foto’s voor ze naar het bal vertrok.

Kayleigh vertelde het volgende tegen de Mirror: “Ik wilde dat iedereen zag dat Harley op de eerste plaats komt. Niets is belangrijker voor mij, het gaat over mij en Harley. Ik wilde dat ze zich zo mooi en geliefd voelde als ik op mijn schoolbal.”

De jonge moeder geeft echter ook toe dat het niet gemakkelijk voor haar is geweest.

“Toen Harley een pasgeboren baby was, zou ik de hele nacht bij haar zijn, soms twee of drie uur als ze niet in slaap wou vallen, en daarna moest ik nog naar school gaan.”

Hoewel het zwaar geweest is voor haar, zegt Kayleigh dat Harley haar een beter en gelukkiger persoon heeft gemaakt en hoopt dat het delen van haar ervaring voor meer acceptatie zal zorgen met betrekking tot jonge moeders in onze samenleving.

We wensen de jonge moeder en haar dochter alvast alle geluk in de wereld toe! We zijn er zeker van dat ze een geweldige moeder is en zal zijn voor haar prachtige dochter! Deel dit artikel met je vrienden en familie als je hier ook mee akkoord gaat!
[fblike]

Celeberties

Dit moet je zien: Dit is de tweelingzus van Monique Westenberg!

Het schijnt dat iedereen op de wereld een dubbelganger heeft rondlopen. De kans dat je diegene gaat tegenkomen is natuurlijk erg klein met een dikke 7 miljard mensen op de aardbol. Maar Monique Westenberg heeft ‘r al ontmoet.

En ze heeft er niet voor moeten zoeken, haar dubbelganger is namelijk getrouwd met haar broer, Mathieu. Toen haar broer en haar dubbelganger getrouwd waren, waren er nogal wat verwarringen. Fans dachten namelijk dat het gewoon een foto van de blondine zelf was toen ze een foto van haar postte op social media.

Schoonzus van Monique Westenberg

Wanneer we wat foto’s erbij pakken van de twee dames bij elkaar moeten we inderdaad zeggen dat ze verdacht veel op elkaar lijken. Laten we hopen voor Mathieu dat er geen geheime dochter in de familie Westenberg zit:

Doorgaan met lezen

Lifestyle

In diepe rouw: Verdrietig nieuws voor Joke Bruijs

Joke Bruijs is momenteel in diepe rouw: de actrice en zangeres heeft definitief afscheid moeten nemen van haar broer Jan Bruijs. De oud-voetballer is donderdag op 68-jarige leeftijd overleden.

”Mijn broer Jantje is er niet meer”, zo schrijft Joke verdrietig op Facebook.

Hartaanval

Jan werd tijdens een fietstocht in Friesland getroffen door een hartaanval. Zijn vrienden probeerden hem nog te reanimeren maar dat lukte niet. Hij werd 68 jaar oud.

Voetbalcarrière

De broer van Joke speelde in zijn jeugd bij de Rotterdamse voetbalclub Feyenoord. Op Facebook krijgt de Rotterdamse zangeres/actrice veel steunbetuigingen.

Bron: Show.nl, Libelle Beeld: Youtube

Doorgaan met lezen

Lifestyle

Bizarre video gelekt van Barman First Dates met deelnemer in het toilet!

First Dates is natuurlijk een prachtig wegkijk-programma. Andermans leed is een prima vermaakt op de doordeweekse avondjes. Hoewel er zo nu en dan ook een match ontstaat tussen twee singles in het restaurant, loopt het nog veel vaker tot een mismatch uit. En dat vinden veel Nederlanders ook heel leuk om te zien.

Daarom is nu een nieuw programma in het leven geroepen: ‘Last Dates’. Het is eigenlijk hetzelfde concept en hetzelfde restaurant, alleen dan gaan koppels voor de laatste keer met elkaar op date voordat ze scheiden of uit elkaar gaan.

Nieuw concept voor First Dates!

“Ben je uitgekeken op je partner? Breng samen een bezoekje aan het Last Dates restaurant!”. Een uitgelezen kans voor de Nederlandse barman van het programma, Victor Abeln, om eens eventjes te scoren bij de dames:

Doorgaan met lezen

Trending