Dit moet je zien: Duitsers in “ademnood” door gewaagde outfit van Koningin Maxima!
Connect with us

Meest bekeken

Dit moet je zien: Duitsers in “ademnood” door gewaagde outfit van Koningin Maxima!

Tijdschrift Bunte uit Duitsland is erg onder de indruk van koningin Maxima. Dit laten ze weten in een online video. Het gaat om haar outfit die ze droeg tijdens een werkbezoek. De koningin heeft donderdag 14 mei een bezoek gebracht aan woonzorglocatie Drentheplantsoen voor licht-verstandelijk gehandicapten van stichting Middin in Den Haag.

Zij hoorde er hoe de organisatie zorg en ondersteuning biedt met inachtneming van de huidige coronamaatregelen. De Duitsers melden zelfs dat ze even in ademnood waren toen de koningin haar sjaal afdeed, er kwamen namelijk ontblote bovenarmen onder vandaan (Ojee!)!

Duitsers ondersteboven van Maxima

Onze Oosterburen hebben wel vaker onze koningin, koning en de drie prinsessen in het nieuws vanwege hun kleding. Een tijdje terug was ook Amalia aan de beurt. De Duitse pers was toen te spreken over haar “doorzichtige jurk”.

Celeberties

ZIEN: Gezicht van Dionne Stax plots strak van de ingespoten botox!

Sommige vrouwen hebben van nature al genoeg schoonheid. Andere denken daar een heleboel middelen voor nodig te hebben.

Tegenwoordig is het niet meer dan normaal om je gezicht er compleet anders uit te laten zien voor de media. Influencers hebben daar vooral een handje van maar ook veel BN’ers zoals actrices kunnen er wat van.

Maar bij een presentatrice als Dionne Stax zou je toch hopen dat ze nooit die weg in zal slaan zoals al zovele.

Dionne Stax vol botox!

Gelukkig is het niet echt, het is een photoshop die laat zien hoe Dionne met botox eruit zal zien. Nu is dat nog niet nodig, maar het geeft voor later wel een goede blik op hoe ze eruit zal zien als ze dat wél zou doen. Dionne moest lachen om de photoshop.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Droevig nieuws: Marc van der Linden lag dagenlang in coma

Marc van der Linden heeft geen leuke zomer gehad. Hij lag begin juni dagenlang in het ziekenhuis door een hardnekkige ontsteking aan zijn been, die vervolgens zelfs voor een bloedvergiftiging zorgde. Deze ontsteking liep Marc op doordat hij in een erg korte tijd veel is afgevallen. De royaltydeskundige viel in totaal maar liefst 115 kilo af.

Ontsteking

Hoewel Marc natuurlijk heel blij is dat hij zoveel is afgevallen, hield hij daar een nare ontsteking aan over. “Het was een ontsteking die steeds terugkwam”, vertelt de royaltykenner maandag in RTL Boulevard. “Het was heel hardnekkig. Ik ben door die ontsteking heel raar gevallen en buiten westen geraakt. Ik heb acht uur op de grond gelegen voordat mijn moeder mij vond.”

Delier

Daarop werd Marc naar het ziekenhuis gebracht. Daar lag hij dagenlang in coma op de intensive care. Zelf kreeg hij hier helemaal niets van mee. “Ik had een delier, ik leefde in een soort waanwereld”, legt hij uit. “Ik heb hele gesprekken gevoerd met mijn moeder die ik mij niet kan herinneren. Ik lag vastgebonden op bed omdat ik anders alle infusen eruit trok.”

Kennis delen

Gelukkig voelt de royaltydeskundige zich nu weer een stuk beter. Dat zegt hij zelf te danken aan de hulp van een paar heel goede vrienden die hem bijstonden. Ook is Marc blij dat hij zijn kennis weer kan delen op televisie, net op tijd voor Prinsjesdag.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Zien: 3FM-DJ Eva Koreman gaat uit de kleren en deelt resultaat op Instagram

Als jij een fervent radio luisteraar bent dan ken je Eva Koreman ongetwijfeld wel. De radio-dj is sinds een jaar of vijf actief bij 3FM na eerder onder andere gewerkt te hebben voor Qmusic.

Ben je nou niet zo’n liefhebber van de radio, dan ken je Eva misschien nog wel van haar deelname aan de spelshow Expeditie Robinson in 2019. Met haar looks is het maar goed dat je tegenwoordig ook kan kijken naar radio uitzendingen want het zou toch zonde zijn als we Eva niet te zien zouden krijgen tijdens haar werk.

Eva Koreman maakt statement

Omdat er blijkbaar nogal wat commentaar op de rondingen van een andere dame was, besloot deejiënne Eva Koreman en statement te maken en ook met de billen bloot te gaan. Nou, kunnen we best waarderen.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending