Dit moet je zien: is dit de nieuwe scharrel van Mark Rutte?
Connect with us

Meest bekeken

Dit moet je zien: is dit de nieuwe scharrel van Mark Rutte?

Prinses Mabel is erg vrolijk de afgelopen tijd maar sommige mensen begint het steeds meer op te vallen dat ze misschien wel zo vrolijk is vanwege Mark Rutte.

Er zijn veel roddels over de twee en het schijnt zo te zijn dat ze het de afgelopen tijd wel erg leuk samen zouden hebben. De twee kennen elkaar namelijk al jaren.

Ze waren vroeger namelijk beide lid van JOVD, de jongerenorganisatie van de VVD en spreken elkaar nog steeds regelmatig en vaak.

Niet alleen vrienden
Volgens meerdere bronnen waren Rutte en Mabel beide niet op zoek naar een relatie en omdat ze dat niet deden zou er iets meer zijn ontstaan.

Volgens Weekend zou om deze reden er een vonk zijn overgeslagen.

Helaas hebben we er geen bewijs van maar meerdere bronnen denken dat het heel goed zou kunnen. Wel ontketennen zowel Mark als de Prinses de geruchten met een klein glimlachje.

Wij zouden het in ieder geval erg leuk vinden en mocht het toch zo zijn, dan zou dit groot nieuws zijn!

Bron: trendnieuws

Celeberties

Wauw: Zelfs ondergoed is teveel gevraagd voor de foto’s van Gaby Blaaser!

Gaby Blaaser kennen we inmiddels als een van de vele influencers die bijna dagelijks de meest pittige kiekjes online plaatsen. Ze begon haar bekendheid als actrice in onder andere de jeugdsoap SpangaS en de soap Onderweg Naar Morgen.

Maar schijnbaar was het plaatsen van ietwat pittige foto’s toch wat meer lucratief voor de portemonnee. Door verschillende deals met online merken kan ze hier namelijk een behoorlijk zakcentje uit slaan. Hoeveel dat ongeveer zou zijn durven we niet te zeggen. Maar met 422.000 volgers op Instagram zal dat behoorlijk wat zijn.

Gaby Blaaser gaat nog een stapje verder!
Ze staat namelijk op de foto met haar “bestie” Olijn Milik Boelaars die zich net zo weinig schaamt als haar vriendin op de foto. In ieder geval een mooie foto om het jaar mee te beginnen:

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Mark Rutte over liefdesleven: ’Ik wil mijn gang kunnen gaan’

Mark Rutte wil als het om zijn liefdesleven gaat’gewoon zijn gang kunnen gaan’. Maar bezig met met een relatie is de premier op dit moment niet. Hij mist ook geen vrouw in zijn leven en is ook niet op zoek.

“Dingen lopen zoals ze lopen. Ik heb ontzettend leuke vrienden en wie weet zit ik op een gegeven moment hand in hand op de bank. Dat kan een keer en als dat gebeurt, zien we het ook wel weer. Ik pak het leven ook een beetje zoals het komt”, zei Rutte in Linda’s Wintermaand op SBS^.

Linda de Mol vroeg zich af of Rutte nooit iemand mist bij wie hij thuis zijn verhaal kan doen, onder het genot van een glas wijn. “Eigenlijk niet, omdat ik heel lieve familie en vrienden heb. Als ik ergens mijn verhalen wil delen, heb ik zoveel plekken waar dat kan.”

Maar benadrukte Rutte: dat kan zo veranderen. “Misschien als er een keer inderdaad iemand naast mij zit met een glas wijn, dat ik denk: hé, wat gezellig. Weet je, ik ben daar niet zo bewust mee bezig.”

Presentatrice Linda de Mol vroeg zich ook af of het single zijn van Rutte een’ bewuste keuze’ is. Volgens haar vinden hartstikke veel vrouwen hem leuk. “Ik ben ook niet zo makkelijk hoor. Pfieuw”, reageerde de premier lachend. “Daar moeten we een aparte uitzending aan wijden. Ik ben een vrij Haags jongetje en ik wil gewoon mijn gang kunnen gaan. Maar je weet nooit hoe het loopt.”

Rutte zegt open te staan voor alles. Maar, zo voegde hij er aan toe “er hoeven niet meteen brieven worden gestuurd.”

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

4 nieuwe affaires zijn er onthuld van Marco Borsato!

Henny Huisman heeft Marco Borsato zelf ooit ontdekt in de Soundmixshow. De presentator blijkt al jaren van alle affaires af te weten van deze ideale ‘schoonzoon’. Hij vertelt erover in weekblad Weekend. Hij zegt: “Ja, er komt nog meer aan. Ik weet van alles, al heel lang, maar wat moest ik tegen Marco zeggen? Doe niet?

Dan zou hij denken: waar bemoei je je mee?” Aller eerst begint hij over zangeres Maan: “Zangeres Maan trad daar ook op, en ik wist al heel lang dat zich iets tussen Maan en Marco zou hebben afgespeeld. Dat van zijn secretaresse wist ik ook al. Het punt is, wij horen alles, maar wat moet ik ermee?”. Verder vertelt hij dat hij al dit gedoe jammer vindt: “Zo zie je maar, stille wateren… Ik vind het jammer, het ideaalbeeld is weg. En teksten van zijn liedjes slaan op zijn eigen situatie, zoals Dromen Zijn Bedrog. Marco gaat de geschiedenis in als een hartstikke goede zanger, maar wel een vreemdganger.”

De affaires van Marco Borsato
Hij vertelt verder over Iris Hond en een vrouw die in zijn fanclub heeft gezeten waarvan hij het huwelijk zou hebben verpest. Ook vertelt hij over een koppel in Flevoland waar Marco en Leontine mee bevriend waren. Hij zou meerdere keren per week afgesproken hebben met de vrouw bij haar thuis wanneer haar man van huis was. De twee zijn inmiddels uit elkaar.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending