Dit moet je zien: Monique Westenberg gaat volledig uit de kleren
Connect with us

Celeberties

Dit moet je zien: Monique Westenberg gaat volledig uit de kleren

André Hazes en zijn (ex) vriendin Monique waren vorig jaar ver van Nederland verwijdert en zaten te vertoeven in Las Vegas, Amerika. Ze lieten toen ze nog bij elkaar waren alles van hun vakantie zien via Instagram.

Ze laten zien wat ze daar allemaal meemaken en welke shows ze allemaal te zien krijgen. Maar er was een foto die bij de fans en lezers erg opviel want André Hazes plaatste een foto van zijn Monique die helemaal niks aan had.

Monique met niks aan

Monique en André waren toen der tijd niet voor de eerste keer op vakantie in Las Vegas, ze waren er namelijk wel eens eerder geweest. Maar het was ook niet de eerste keer dan André dit soort kiekjes van Monique deelt. Vijf jaar geleden in 2015 had hij ook al eens zo’n soort foto gedeeld waarbij je overduidelijk kon zien dat ze helemaal niks aan had.

Het lijkt erop dat dit nu een ritueel is geworden want hij heeft wederom een foto van Monique gedeeld waarbij ze geen kleren aan heeft. De foto kan je hieronder zien:

 

In deze tijd kan een emoticon veel meer zeggen dan een paar woorden en daarom heeft hij als beschrijving erbij gezet: ✌🏼🏼♥️✌🏼. Zijn fans en volgers vinden de foto geweldig en prijzen Monique de hemel in met complimenten. En terecht, want wat een mooi plaatje!

Celeberties

Deze vrouw claimt zwanger te zijn van André Hazes

Er gaan vaak dingen rond over André Hazes: soms klopt het, maar vaak zijn het ook roddels die de wereld in worden gebracht. Zo lijkt het ook deze keer. Een vrouw claimt dat zij zwanger is van de volkszanger.

Turbulent liefdesleven

Het turbulente liefdesleven van André Hazes is al een tijdje rustig. Na de break-up met Sarah van Soelen ging hij kort met Anne Rose, maar ook dat liep uit tot niets. Daarna werd lange tijd gesuggereerd dat hij weer samen met Monique zou zijn. Volgens verschillende juicekanalen is dit ook geen optie meer voor hem. Volg je het nog een beetje?

Baby loading

Het wordt namelijk nóg ingewikkelder. Gisteren dook er een opmerkelijk bericht op. Iris Queen claimt dat zij zwanger is van André Hazes. Whut?! Op haar Instagram Stories plaatste ze het babynieuws: “Hazes Junior & ik verwachten binnenkort een kleintje. Hier mocht ik niks over naar buiten brengen. Maar dat bepaal ik nogmaals zelf.” De blondine kun je kennen van haar bijzondere nummers die ze heeft uitgebracht en van haar deelname aan ‘Lang Leve De Liefde’. Bekijk de video hiervan onderaan de pagina!

Roddelkanalen twijfelen of het wel waar is. Wat denk jij?

Doorgaan met lezen

Celeberties

Dit is de bizarre eis van de overvaller in de Apple Store op het Leidseplein

In Amsterdam is een gijzeling aan de gang in de Apple Store. Er bevindt zich een man met een vuurwapen in de winkel, dat heeft de politie gemeld.

Hoeveel mensen in het pand aanwezig zijn, probeert de politie momenteel in kaart te brengen. De politie is massaal aanwezig.

Nou schijnt het dus zo te zijn dat de man 2 miljoen euro’s in cryptos wilt ontvangen in zijn wallet. Alleen dan wil hij zich overgeven. De reden waarom het leger, arrestatieteam en politie zijn ingezet is omdat hij dreigt het pand te laten ontploffen.

Doorgaan met lezen

Celeberties

We weten het heel zeker over André Hazes: “Hij wil het heel officieel proberen met haar”

André Hazes is nog steeds herstellende van een emotionele burn-out. Volgens zijn moeder Rachel heeft hij nog een lange weg af te leggen voor hij weer de oude is.

Yvonne Coldeweijer zegt intussen dat ze meer liefdesnieuws heeft over André. “Hij brengt weer veel meer tijd door met Monique Westenberg”, citeert TV-Familie haar.

“Hij wil het weer officieel met haar gaan proberen. Je zou denken dat zij het niet pikt. Jawel hoor.”

“Ook Monique wil het opnieuw met hem proberen. Hun omgeving mag het nog niet weten. Maar gelukkig ben ik er nog.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending