Dit zijn de vriendjes van prinses Amalia en Alexia: “Wat een stoere gasten” (video)
Connect with us

Celeberties

Dit zijn de vriendjes van prinses Amalia en Alexia: “Wat een stoere gasten” (video)

Prinses Amalia (17) en Alexia (16) zijn allebei meiden geworden die nu op een leeftijd zitten dat er ook jongens in het spel zitten. De media brengt daar echter vrij weinig over naar buiten omdat ze beid nog onder de 18 zijn. De media mag dit dus niet zomaar doen wegens de mediacode. Maar in Argentinië gaat het er heel anders aantoe. Daar mag er gewoon gepubliceerd worden wat je wil en wordt er ook volop gepraat over de dames.

Vriendjes van Amalia en Alexia

Toen het koninklijk gezin deze zomer naar vakantie in Griekenland ging hebben de prinsessen volgens de Argentijnse media hun vriendjes meegenomen om te genieten van de zon. De Story heeft eerder ook laten weten dat ze weten wie het zijn en zelfs foto’s hebben maar dat ze deze niet gingen publiceren.

Vriendje prinses Amalia

 

Volgens de Argentijnen is de prins van België het vriendje van Amalia, Prins Gabriël van België. Gabriël is het tweede kind koning Filip en koningin Mathilde.

Vriendje Alexia

LifeofYvonne, de roddelqueen van het moment is er volgens haar achtergekomen wie het vriendje van Alexia is en laat dat in de video hieronder zien:

Reacties

Omdat er nu dus bekend is gemaakt wie de vriendjes van de prinsessen zijn er uiteraard ook reacties ontstaan. Iemand schreef dat ze beide jongens ‘ontzettend stoer’ vindt.

Iemand anders schreef: ‘Wat een knapperds😍’

Over het vriendje van Alexia wordt echter gespeculeerd dat hij wellicht iets te oud is. Iemand schreef: “Is hij niet veel te oud?”.

Celeberties

Vriendschap tussen rapper Lil Kleine en Tino Martin lijkt over – “wat een lul zeg”

Zanger Tino Martin en Lil Kleine waren ooit goede vriendschap, maar dat lijkt nu bekoeld te zijn na alle aantijgingen jegens de rapper. Tino Martin heeft zich duidelijk uitgesproken tijdens een ochtendshow van Qmusic.

‘Over en uit’

De afgelopen week verschenen er beelden van de rapper die zijn vriendin Jaimie Vaes aan haar haren uit de auto leek te trekken. Tino Martin heeft zijn conclusies getrokken na het zien van deze schokkende video: “Ik zat samen met mijn vriendin te kijken en ik zeg: wat een lul zeg. Daar kan je niet omheen.”

“Ik ga me er wel duidelijk over uitspreken. Het is over en uit. (…) Ik heb thuis geleerd: aan vrouwen kom je niet. Ik ben door drie vrouwen opgevoed, twee zussen en mijn moeder. Die hebben dat bij mij er wel ingestampt hoor, dat is echt een no go. Dat kan echt niet.”

Samenwerking

In 2021 bracht het duo nog het nummer ‘Gabber’ uit. Toen der tijd waren er ook al geruchten over een mindhandeling: “In afwachting bleek dat zowel Jorik als Jaimie zeiden: het is helemaal anders gegaan. Een maand later zag ik ze hand in hand over het strand in Dubai lopen. (…) Toen dacht ik: die plaat kan gewoon uit. Dan is het gewoon klaar. Toen heb ik het eigenlijk een beetje het voordeel van de twijfel gegeven.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Yvonne Coldeweijer doet het ondenkbare: “Dat wordt heftig!”

Yvonne Coldeweijer krijgt de complimenten van Dennis Schouten en Jan Roos in Roddelpraat. De heren liggen al een tijdje in strijd met de inmiddels beroemde showbizzwatcher. Zo heeft Coldeweijer aangifte gedaan wegens smaad en laster vanwege een bewerkt gesprek. Schouten zegt: “Ze zat bij RTL Boulevard, schitterend, Er kwamen rake teksten uit.

Mijn complimenten.” Roos antwoord hierop: “Ze heeft wel aangifte tegen mij gedaan, vriend…” Schouten: “Dat weet ik, en terecht. Als ze denkt dat jij oprecht bent, dan zit ze hier volgende week in het midden.” Roos antwoord: “Coldeweijer naar Roddelpraat? Dat is wel heel handig als ze hier komt zitten. Dan hoeft ze niet ons programma te kijken om alle ‘scoopjes’ te jatten.” Coldeweijer plaatst de beelden in haar verhaal op Instagram en antwoord met een stuk tekst. Ze zegt: “Ik ben uitgenodigd bij Roddelpraat volgende week!” Zal Coldeweijer echter van aangifte naar uitnodiging gaan?

Yvonne Coldeweijer bij Roddelpraat?

Roos vervolgt zijn verhaal: “Yv, je bent van harte welkom. Om het hele verhaal af te maken, jij doet geen aangifte meer, komt lekker tussen ons zitten. We geven jou scoops mee voor je uitzendinkje. En misschien mag je wel een kwartiertje bovenop Jan zijn snoetje zitten” Hierop antwoord Coldeweijer met: “Als ik die laatste activiteit mag overslaan, zal ik erover nadenken!” Het mag duidelijk zijn dat het een legendarische uitzending bij Roddelpraat zal gaan worden. Schouten en Roos trekken beide onwijs veel kijkers met hun roddel-video’s op YouTube. Een gast als Coldeweijer zal dit natuurlijk alleen maar grappiger maken om te kijken. Of Coldeweijer hierdoor ook echt af zal gaan zien van haar eerder gedane aangifte moet natuurlijk nog blijken. Hieronder de beelden vanaf 11:38:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: ‘Vriendin Lil Kleine wordt helemaal kapot gemaakt’

Wat Lil Kleine een paar dagen geleden zijn vriendin Jamie Vaes heeft aangedaan weten we inmiddels wel. Hij heeft haar zwaar mishandeld en werd kort daarna door de politie gearresteerd. Een agent lekte nog dat Lil Kleine in zijn cel alleen maar aan het huilen was en hij niet meer wilde eten.

Maar Lil Kleine is inmiddels weer op vrije voeten. Hij mag 10 dagen lang niet bij zijn vriendin Jamie Vaes in de buurt komen en zit waarschijnlijk in een hotel. Het lijkt erop dat de zaak waarschijnlijk geseponeerd zal worden, omdat Jamie Vaes geen aangifte heeft gedaan en dit ook niet gaat doen. Dat maakt de zaak natuurlijk alleen maar triester. Want je ziet natuurlijk al waar het naar toe gaat. Jamie Vaes zal Lil Kleine weer een kans geven en de relatie weer met hem voortzetten. Net als toen ze met een fles tegen haar hoofd werd geslagen door hem op Ibiza. Ook toen werd hij opgepakt, maar deed ze ook geen aangifte en stond hij kort erna al weer buiten en gingen de twee weer gewoon met elkaar verder alsof er niks gebeurd was.

Jamie Vaes lijkt overigens helemaal aan de grond te zitten, want op internet circuleren sinds gisteren ook foto’s van haar zonder kleren waar alles op te zien is. Het is wel heel opvallend dat deze foto’s nu verspreid worden en dat Lil Kleine is vrijgelaten en ze geen aangifte doet. Het lijkt erop dat iemand wraak op haar probeert te nemen en eigenlijk is er maar één persoon die daarvoor in aanmerking komt.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending