Dochter zoekt geheim contact met vreemden online – dan krijgt moeder een shock als er op de deur wordt geklopt
Connect with us

Lifestyle

Dochter zoekt geheim contact met vreemden online – dan krijgt moeder een shock als er op de deur wordt geklopt

Dit is het waargebeurde verhaal over een 16-jarig meisje met een hart van goud. Na het zien van haar moeder’s dagelijkse strijd om voor haar gezin te zorgen, besloot ze iets te doen.

Maar ze had nooit kunnen dromen dat het zo zou uitpakken.

De 16-jarige Maiya James woont met haar moeder en zus in Philadelphia, Pennsylvania (Verenigde Staten). Haar zus, Mariah, is gehandicapt en heeft 24 uur per dag zorg nodig. Maiya’s moeder is alleenstaand en zorgt zo goed als ze kan voor haar kinderen. Ze zorgt voor het eten, de kleding en bovenal voor een warm thuis.

Daarbij komt dat ze Mariah regelmatig naar het ziekenhuis begeleidt voor medische controles.

Maar op een dag had de familie pech: de auto ging kapot.

Maiya’s moeder kon niet langer met Mariah naar het ziekenhuis, en tot overmaat van ramp had ze geen geld om de auto te laten maken.

Toen besloot Maiya om haar moeder te helpen. Ze zocht online naar autoherstellers en vond er één dicht bij huis. Ze wist dat haar moeder geen geld had, dus schreef ze de zaak een brief met haar verhaal.

Toen het personeel van Dani’s Auto Maiya’s brief las, waren ze geraakt. Joe en Dani Levi besloten om de familie te helpen, ook al zouden ze er geen geld voor krijgen.

Maiya’s familie

De twee garagehouders stonden aan de deur bij Maiya’s familie met verrassend nieuws.

Maiya was dolgelukkig dat ze haar brief hadden gelezen. Maar het werd al snel duidelijk dat Joe en Dani geen plannen hadden om de auto te repareren.

In plaats daarvan, gaven ze de familie een splinternieuw busje!

Maiya’s moeder barstte in tranen uit toen ze zich realiseerde wat er aan de hand was. Kijk naar haar reactie in deze hartverwarmende video:

Joe en Dani laten echt zien waartoe de mensheid in staat is. Ze hadden de kans om dit gezin te helpen en deden dat ook – zonder betaald te krijgen. Als iedereen zo ruimhartig was als deze twee, dan zou de wereld een vele fijnere plek zijn.

Deel dit verhaal als het jou ook raakte.
[fblike]

Lifestyle

ZIEN: Mannelijk Nederland geniet van spannend pakje Chantal Janzen op RTL 4

Het RTL-programma Oh, Wat een Jaar! is gisteravond weer begonnen met een nieuw seizoen. De eerste aflevering trok direct maar liefst 1.7 miljoen kijkers. De naar SBS6 vertrokken Linda de Mol heeft plaatsgemaakt voor – wie anders? – Chantal Janzen!

Haar eerste aflevering aan het roer van deze spelshow begint meteen goed: de blonde presentatrice werd in een zwart/grijs glitterpakje gehesen, en kreeg een hoogblonde coupe aangemeten! Voor elke aflevering van Oh, Wat een Jaar worden Chantal Janzen en haar vaste teamcaptains volledig ondergedompeld in een bepaald decennium. Deze week zijn de 90’s aan de beurt.

Het pakje van Chantal Janzen

Ook de kledingstijl en haardracht van die tijd komen dus langs! Chantal heeft geluk gehad: zij kreeg een over-the-top, maar toch schitterend pakje om aan te trekken. Haar sidekicks Ruben Nicolai en Carlo Boszhard hebben het iets slechter getroffen…

View this post on Instagram

Vanavond 20:00 terug naar: 1990. Ik was 15! Gebreide vesten, lange haren en kleurrijke stropdassen.. Oh wat een jaar!!#OWEJ

A post shared by Ruben Nicolai (@rubennicolaizelf) on

View this post on Instagram

STRIKE A POSE Come on, V….? Madonna, 1990 #thissaturday

A post shared by Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) on

Doorgaan met lezen

Lifestyle

Grote zorgen om Martien Meiland “Dit ziet er niet rooskleurig uit!”

Het is niet altijd dolle pret in Chateau Marillaux, blijkt uitt de laatste aflevering. De 58-jarige kasteelheer en ster van de show wordt er namelijk ook niet jonger op. Martien Meiland blijkt te kampen met serieuze gezondheidsklachten. Ook fans zien in de laatste aflevering dat het leven in het Franse chateau de kasteelheer niet veel goeds doet. Ook de rest van de familie maakt zich zorgen, hij zou flinke benauwdheidsklachten hebben. Het begon met een benauwde en beroerde nacht waarbij de kasteelheer ook pijn op de borst heeft ervaren. Maar de grote zorgen kwamen toen hij dit ook overdag begon te ervaren. Benauwd was hij niet meer, gaf hij aan. Wel zegt hij het volgende: “Maar ik weet gewoon dat het niet goed is. Ik voel het. Dat voel je. Ik ga morgen naar de dokter.”

Martien Meiland kampt met gezondheidsklachten

“Hij kan toch corona hebben?” Zegt dochter Montana nog. Maxime denkt ook dat er iets aan de hand is: “Misschien is het gewoon een longinfectie”. Fans denken dat het ook wat te maken zou kunnen hebben met de oplopende stress die de coronacrisis met zich mee brengt. Ook in het welbekende Franse chateau zijn de gevolgen hiervan namelijk keihard aangekomen. Montana ziet het niet rooskleurig in als dit de uitkomst is: “Dan ga je gewoon dood. Jouw longen zijn niet de sterkste van allemaal.”

Annuleringen in het kasteel

Er zijn onwijs veel annuleringen in het kasteel aangekomen. Iedere dag moeten er duizenden euro’s terug geboekt worden naar de gasten die niet kunnen komen voor hun overnachtingen. Vorige maand is dan ook officieel de verkoop van hun kasteel van start gegaan. Voor 1.250.000 kun je dan al eigenaar zijn van het complete kasteel, met zwembad en alle meubels en toebehoren.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Pijnlijk: Het gezicht van Martien Meiland na zijn heftige ongeluk!

Misschien dat het je weleens is opgevallen, Martien Meiland heeft twee verschillende ogen. Tenminste, twee verschillende kleuren. Dat komt doordat hij als kind ooit eens een schaar in zijn eigen oog heeft gekregen tijdens het knutselen. Hij was destijds vier jaar oud en het heeft hem voor de rest van zijn leven beïnvloed kunnen we wel stellen.

Hij ziet namelijk vrijwel niets meer met dat oog en moet het dus doen met één oog. Omdat het op jonge leeftijd is gebeurd denkt de kasteelheer dat hij er niet zoveel last van heeft. Normaal gesproken hebben mensen namelijk veel last met het zien van diepte wanneer één oog wegvalt.

Het oog van Martien Meiland

Omdat het ongeluk op zijn vierde levensjaar is voorgevallen heeft hij er goed mee kunnen leren leven. Het enige waar hij nog last van heeft is dat hij een dode hoek ervaart aan zijn rechterkant. Als je goed kijkt kun je hier het verschil goed zien. Let op zijn rechteroog, voor ons aan de linkerkant dus:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending