Dokter schakelt beademingsapparaat op 22-jarige uit: dan beweegt er iets onder de deken
Connect with us

Lifestyle

Dokter schakelt beademingsapparaat op 22-jarige uit: dan beweegt er iets onder de deken

Stel je voor dat je 22 jaar oud bent en je hele leven voor je hebt.

Je studeerde af met topcijfers, je hebt een vriend die van je houdt en je staat op het punt een carrière als advocaat te beginnen.

Stel je dan voor dat je hele leven voor je verdwijnt, terwijl je vecht voor je leven.

Dan schakelt een dokter de beademing uit en neemt je familie afscheid.

Dat was de realiteit voor de 22-jarige Sam Hemming.

Sam Hemming was altijd een ijverige student geweest en ze had duidelijke doelen voor zichzelf: een advocaat worden en mensen helpen.

Maar toen ze 22 was, werd haar leven vernietigd.

Op een zomerdag in juli 2016 reed Sam met haar vriend Tom naar huis om hun familie te zien.

Maar de auto vloog uit de bocht en het paar kwam nooit aan. Sam’s vriendje ontsnapte met slechts lichte verwondingen, maar zij vloog door de voorruit en bleef in kritieke toestand achter.

Sam werd per helikopter naar University Hospital Coventry gevlogen, waar chirurgen vochten om haar leven te redden.

Sam onderging drie operaties en kreeg een metalen plaatje in haar arm, die drie fracturen had. Ze brak ook haar nek op vier plaatsen.

Maar dat was niet het ergste.

De artsen moesten Sam in een kunstmatige coma brengen. Het hoofdtrauma zorgde ervoor dat één kant van Sams hersens ‘dood’ was.

Nadat Sam 19 dagen in het ziekenhuis was geweest, benaderden haar artsen haar moeder, Carol, en vertelden haar dat haar dochter nooit meer zou ontwaken.

Sam’s moeder werd gedwongen om een ​​beslissing te nemen die geen enkele ouder ooit zou moeten nemen. Maar ze luisterde naar de artsen en stond hen toe om de machines uit te zetten die haar dochter in leven hielden.

“Ze geven een patiënt gewoonlijk drie pogingen om te zien of ze zelfstandig kunnen ademen voordat ze de patiënt laten sterven,” vertelt Carol de Daily Mail.

Maar nadat de artsen de levensondersteuning hadden afgesloten, zagen ze iets dat iedereen in verwarring bracht.

Enkele minuten nadat de machines waren uitgeschakeld, leek er iets onder de deken van Sam te bewegen.

Sam bewoog haar teen. Het was een teken!

Niet lang daarna werd Sam wakker en kon niemand hun ogen geloven. Iedereen in de kamer was het ermee eens – ze waren getuige geweest van een wonder.

“Ze was letterlijk teruggekomen uit de dood. Als ze haar teen niet had bewogen, zou ze vandaag niet hier zijn. Artsen zijn totaal in shock. Je ziet de gespecialiseerde chirurgen, paramedici en politie en ze kijken naar Sammy en je ziet hun mond openvallen, “zegt Carol.

De rechterkant van Sams hersens was volledig verwoest door de crash, maar de linkerhelft had het overleefd.

Met veel hulp en hard werk slaagde zij erin om weer te leren lopen en praten.

Sam heeft nog een lange weg te gaan, maar ze heeft al geweldige vorderingen gemaakt.

Sams droom om een ​​advocaat te zijn blijft groot, en als het al iets is, is het sinds het ongeluk nog sterker geworden.

Ze is iedereen dankbaar die haar heeft geholpen, van het medisch noodhulpteam tot de verpleegsters, artsen en revalidatiepersoneel.

Deel alsjeblieft als je ook denkt dat artsen en verpleegkundigen alle waardering verdienen in de wereld voor het harde werk dat ze dag en nacht doen!
[fblike]

Celeberties

Pijnlijk: Privéfoto’s van Prinses Alexia gelekt op social media

Ze zijn inmiddels al pubers aan het worden, een lastige positie als kind in een Koningshuis. Prinses Máxima werd op zondag 26 juni 2005 om 9.00 uur opgenomen in het Bronovo Ziekenhuis in Den Haag. Prinses Alexia werd die dag om 14.41 uur op natuurlijke wijze geboren. Haar vader deed op dinsdag 28 juni 2005 in het oude stadhuis van Den Haag bij de Burgerlijke Stand aangifte van de geboorte van zijn dochter.

Inmiddels is het al een prachtige 14-jarige jongedame. Maar hoe het precies zit met de meisjes en social media, dat weten we niet. Mag dit? Kunnen ze zomaar alles online zetten? In ieder geval heeft de tweede van de drie zusjes een eigen Instagram account. En het blijkt een heus modepopje te zijn!

Het account van Alexia

Ze heeft namelijk een eigen account waar ze haar favoriete modekeuzes op plaatst. Ze heeft al behoorlijk wat volgers gekregen. Maar ze blijft wel “anoniem”!

View this post on Instagram

Yayy or nahh

A post shared by ABB (@f_4_u2) on

Doorgaan met lezen

Lifestyle

Heftig: “Rogier Smit heeft ravage achtergelaten in huis Rachel Hazes!”

Rogier Smit heeft tijdens de breuk met Frank Jansen contact opgezocht met Rachel Hazes. Hij zou in haar huis hebben mogen verblijven tot hij weer in goede orde was. Bekende Buren en Story weten te melden dat het hier alleen flink uit de hand is gelopen. Het weekblad zegt dat er een ravage zou zijn geweest in het huis van Rachel toen ze thuis kwam. Ze zeggen hier het volgende over: “Die zou zijn veroorzaakt door een uitbarsting van drank- en drugsgebruik” Wat er precies is gebeurd is nog onbekend.

Rogier Smit laat ravage achter bij Rachel Hazes

De presentator en interieurarchitect zegt er het volgende over: “Wat is dat bijzonder hè? En heel eerlijk: wij hadden elkaar nog maar een keer of drie gezien, dus dan kan je moeilijk zeggen dat je best friends bent.

Maar toen ik Rachel aan de telefoon had en vertelde wat er aan de hand is, zei ze: ‘Had dat dan meteen gezegd, kom lekker naar mij toe!’ Dan ben je toch een topwijf? En hier kan ik lekker tot rust komen en ’s avonds een wijntje drinken.” Buurtbewoners melden dat hij het huis uit gezet zou zijn door Rachel en dat er een enorme ravage is achtergelaten!

Doorgaan met lezen

Celeberties

Foto van André Hazes en Nikkie Plessen duikt op: “Dus toch!?”

Een hoop ophef rondom André Hazes en zijn privéleven vorig jaar. En dat jaar maakt hij het nog bonter. Het begon met geruchten dat hij en Nikkie Plessen stiekem aan het daten zouden zijn. Ze waren hand in hand gespot en zelfs zoenend zijn ze gezien. Er dwaalde foto’s van de twee over het internet rond. Ze hebben alleen niets toegegeven. Dat het niet goed liep tussen de zanger en Monique Westenberg, dat was wel duidelijk. Hij sliep niet eens meer thuis. Tot het op een gegeven moment leek dat alles weer koek en ei leek te zijn tussen de twee. Maar ook daar kwam snel een einde aan toen bekend werd dat ze zanger verder ging met de 20 jaar oudere Bridget Maasland. Tot begin eerder dit jaar dan. En dan is daar ineens die ene foto weer!

André Hazes en Nikkie Plessen

Dat doet natuurlijk weer een hoop stof opwaaien. Waar de geruchten van hem en Nikkie al weggestopt werden blijkt het dat de zanger er tóch wel een handje naar blijkt te hebben. Geruchten gaan dus dat het niet alleen bij Bridget is gebleven in het afgelopen jaar. Tekst gaat door onder de video:

Woede om foto’s van de zanger en Monique

Als je een een beetje het nieuws hebt gevolgd de laatste dagen dan weet je dat het aantal corona besmettingen weer flink stijgt in Nederland. En terwijl het RIVM probeert alles in goede banen te leiden zijn er steeds meer mensen die de regels aan hun laars lappen. Zo ook de volkszanger en zijn vriendin Monique Westenberg. Monique en de zanger waren eerder deze week uit eten in de Amsterdamse bar Mr. Porter, waar ze ‘Getekend voor het leven’ afsloten. Het stel was met een gezellig clubje, waar dan ook een groepsfoto van werd gemaakt. De zanger omarmt zijn vriendin en ze houden elkaars handen vast. Ook de rest van het gezelschap staat dicht op elkaar.

Doorgaan met lezen

Trending