Donny Roelvink compleet belachelijk gemaakt in Ranking the Stars.
Connect with us

Celeberties

Donny Roelvink compleet belachelijk gemaakt in Ranking the Stars.

Als er één programma is met echt nul inhoudt, dan is het wel Ranking the Stars van RTL 5. Het concept heeft weinig om het lijf. Tien bekende en minder bekende Nederlanders moeten elkaar rangschikken aan de hand van verschillende thema’s. De BN’er mag per onderwerp een lijstje voorlezen en de bedoeling is dat ze elkaar een beetje te kakken zetten.

Kind van de rekening was ditmaal Donny Roelvink en zijn omgebouwde, gloednieuwe neus. De flauwe grappen volgden elkaar dan ook in sneltempo op. Er werden ook grappen gemaakt over het feit dat hij niet al te slim zou zijn.

Nieuwe neus

Donny liet zijn neus verbouwen in Turkije omdat hij er in het verleden behoorlijk wat klappen op gehad zou hebben. Nu ziet de neus van Donny er dus ietwat anders uit dan vroeger. Jörgen Raymann moest de vraag ‘Wie mist er als eerste lichamelijk contact?’ en dat was het startschot om flink op Donny in te hakken. Hij antwoordde: “Die hoeft alleen maar zijn neus aan te raken om de huid van iemand anders te voelen.” Paul de Leeuw gaat nog een stapje verder en omschrijft hem als de ‘Marijke Helwegen van de 21e eeuw’.

Instagram Donny Doelvink 

Intellect

Ook het intellect van de zoon van Dries, of het gebrek daaraan, kwam uitgebreid aan bod. Karin Bloemen snoeihard: “Even uitleggen aan Donny wat een bibliotheek is.”

Celeberties

Ex-partner haalt keihard uit naar Martien Meiland: “Wat een achterlijke, belachelijke opmerking”

Martien Meiland heeft sinds kort een autobiografie uit: Martien, van burgemeesterszoontje tot kasteelheer. Hij schetst daarin ook een beeld van zijn ex-partners.

Martiens boek

Een van hen is niet te spreken over hoe hij in Martiens boek wordt neergezet. Van 2016 tot 2017 was Martien samen met Daan. “De vaste groep in mijn stamcafé vond dat we bij elkaar pasten. Maar na een maand of zes dacht ik toch: nee, Daan is niet mijn type, ik moet hier vanaf”, schrijft Martien.

Martien durfde hem niet te dumpen, omdat hij bang was dat Daan er ziek van zou zijn. Later deed hij het toch. Hij biecht verder op dat het koppel nooit een vrij partijtje had tijdens hun relatie.

In Story uit Daan zijn ongenoegen. “Ik begrijp niet waarom hij dat zo opschrijft. Ik ben degene die onze relatie heeft verbroken”, citeert Shownieuws de man. “En wij zouden in het jaar dat we samen waren geen vrij partijtje hebben gehad? Wat een belachelijke opmerking.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Marco Borsato koopt zijn huwelijk met Leontine Borsato weer terug

Een van de meest besproken artiesten van dit jaar is natuurlijk wel Marco Borsato. De break-up van de zanger en zijn vrouw Leontine zat er volgens vele al een tijdje aan te komen. Er zijn al ontelbaar veel geruchten verschenen over vermeende affaires van de zanger. Ook zou hij weer gespot zijn met een ex van hem.

Maar Shownieuws en Story melden dat de twee weer samen zijn gespot. En het lijkt erop dat de zanger er alles aan doet om het weer goed te maken met de vrouw van zijn kinderen. Op Valentijnsdag stond hij bijvoorbeeld met een grote bos rozen voor de deur van zijn (ex) vrouw. Maar daar blijft het niet bij.

Marco Borsato geeft zijn flappen uit aan Leontine

Afgelopen zaterdag is de zanger samen met Leontine gespot bij een Amsterdamse autodealer. Hij zou hier een nieuwe auto voor haar hebben gekocht. Zijn dit allemaal goedmaak-cadeautjes?

Doorgaan met lezen

Celeberties

Eva Jinek over stout nachtje met Freek Vonk: “Hij was héél groot!”

Van begin 2013 tot mei 2015 had hij een relatie met televisiepresentatrice Eva Jinek, nadat hij in een van haar talkshows te gast was geweest. We hebben het natuurlijk over Freek Vonk. De ‘vonk’ was schijnbaar in één keer overgeslagen tussen de twee. En dat de presentatrice een wilde eerste nacht heeft ervaren, dat is zeker.

De presentator heeft thuis namelijk ook een hele dierentuin staan. Van slangen tot hagedissen, ze sliepen er gewoon tussen. Dat wist Eva natuurlijk al vooraf, maar op één ding was ze niet voorbereid. Dat was namelijk de gigantische koningscobra van haar nieuwe vlam. En die blijkt alleen in de nacht actief te zijn!

De koningscobra van Freek Vonk

Nu hebben we het niet over de koningscobra van Freek waarvan je denkt dat we het over hebben. of wel trouwens. Nouja, kijk maar even hoe de blonde presentatrice haar eerste nachtje bij de evolutiebioloog heeft ervaren:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending