Door ernstige ziekte gevelde Eva Jinek (43) twijfelt niet langer over tweede kindje
Connect with us

Celeberties

Door ernstige ziekte gevelde Eva Jinek (43) twijfelt niet langer over tweede kindje

Al meer dan een week vervang Humberto Tan Eva Jinek, die geveld is door een zware keelontsteking. Inmiddels gaan er ook verhalen dat Jineks afwezigheid te maken zou hebben met het feit dat zij opnieuw zwanger zou zijn. Feit is dat Eva lang twijfelde of na zoontje Pax ooit een tweede kindje bij zou komen. Alleen lijkt die twijfel nu voorbij. “Als ik nog zo’n gezond baby’tje als Pax zou kunnen krijgen, dan teken ik daarvoor. Het is gewoon vreugde.’

Tijdens de aflevering van ‘Boerderij van Dorst’ praatte Eva Jinek vorig jaar september openhartig over de eventuele komt van een tweede kindje. Eva tegen Rave: ‘Nog een baby’tje? Ik weet het niet? Ik moet natuurlijk opschieten, ik ben natuurlijk 43. Als ik nog zo’n gezond baby’tje als Pax zou kunnen krijgen, dan teken ik daarvoor. Het is gewoon vreugde.’

Tijdens de opnames van het programma ‘De Verenigde Staten van Eva’ sloeg de vonk over tussen Eva en haar geliefde Dexter en in 2018 werd dat bekroond met de geboorte zoon Pax. ‘Hij is er, het beste dat ons kon overkomen’, schreef Eva toen hij net geboren was.

Eva praat weinig over Dexter of over Pax. Tijdens een aflevering van ‘Sterren op het doek’ sprak Eva wel over haar zoon, samen met Özcan Akyol. ‘Hij is mijn babyprins’, zei Eva toen. Als Özcan daarna aan Eva vraagt wat ze het allerleukste vindt aan haar zoon zegt Eva: ‘Dat hij zo zelfverzekerd is’.

De twijfel over een tweede kindje heeft alles te maken met de geboorte van Pax. Eva hoopte op een sereen bevallingsritueel, maar na heel wat uren kreeg ze een ongeplande keizersnee en kwam Pax ter wereld in de operatiekamer. “Na de bevalling ben ik nog twee keer opgenomen geweest, omdat het zo slecht met me ging”, vertelde Eva in Nouveau.

Celeberties

Zien: Grote verspreking in Bachelor: Déze dame wint in ieder geval níet

De Nederlandse Bachelor Thomas van der Vlugt begint steeds meer gevoelens te krijgen voor de dames die nog voor hem in Mexico zijn. Een paar van hen lijken een goede kans te maken op de laatste roos, maar afvalster Karen verspreekt zich per ongeluk en verklapt wie De Bachelor níet wint.

Thomas leert de dames steeds beter kennen en bouwt een betere band met hen op. De eerste kusjes zijn zelfs al uitgedeeld! Merel en Maureen waren de gelukkige, maar er gaat nu een heftige onthulling rond over Maureen…

Beste indruk

Maureen viel al meteen in de smaak bij Thomas. Op de rode loper maakte zij de beste indruk op hem en daarom kreeg zij de eerste roos: zij mocht als eerste op date met hem! Kijkers denken dat zij een grote kans heeft om De Bachelor te winnen, maar er is onlangs een gerucht uitgekomen waardoor we hieraan zijn gaan twijfelen…

Vriendje

Volgens een juicekanaal zou Maureen al een vriendje hebben tijdens het programma. Bij Rumag wordt aan Karen gevraagd of dit waar is. Zij geeft aan dat dit absolute onzin is, maar doet ook een andere opvallende onthulling. “Het is haar ex en nog steeds haar ex. Ze heeft geen vriend”, zegt ze erover. Karen zegt dat ze dus nog steeds single is. Zou dit betekenen dat ze De Bachelor niet heeft gewonnen?!

Doorgaan met lezen

Celeberties

Eva Jinek om een ándere zorgwekkende reden afwezig: “Géén keelontsteking!”

Eva Jinek is al een ruime week afwezig bij haar eigen dagelijkse talkshow op de late avond. De 56-jarige Humberto Tan heeft gisteravond opnieuw de show overgenomen van de presentatrice. Jinek zou afwezig zijn vanwege een vervelende keelontsteking. Afgelopen dinsdag heeft Tan al duidelijk gemaakt dat hij de woensdag óók zou overnemen met een kort en bondige: “tot morgen!”

Op Instagram heeft Jinek inmiddels van zich laten horen: “Ziek thuiszitten betekent veel tijd om de muren te bestuderen… Dit schilderij is gemaakt door mijn moeder, de uitbundige tafel ook – en de keramieken papegaaien zijn een tweedehandsje, uit Leiden.” Bij de tekst die Jinek plaatst over haar schilderij plaatst de presentatrice nog de hashtag “bijnabeter“. Echter worden er door haar kijkers veel vraagtekens bij de afwezigheid van de presentatrice. De laatste weken is er steeds meer kritiek op de show en de kijkcijfers. Ook het salaris wordt in twijfel getrokken.

Wat is er aan de hand met Eva Jinek?
Als we de kijkcijfers van Tan en Jinek vergelijken zien we ook een verschilletje. Dit kan natuurlijk toeval zijn, echter zijn de kijkcijfers behoorlijk tegenvallend de laatste weken. Jinek scoort op haar laatste niet-zieke dag, een maandag, 627.000 kijkers, goed voor plek 20. Tan doet het een week later stukken beter met 730.000 kijkers, goed voor plek 14. Verschillende mensen en roddelmedia spreken online over een mogelijke burn-out bij de presentatrice. Dit kan natuurlijk komen door de moordende concurrentie op de late avond sinds Arjen Lubach zijn intrede heeft gemaakt met de Avondshow. Daarnaast is het salaris van 1,2 miljoen van haar parttimebaan steeds vaker onderwerp van gesprek. Ook Marc Chavannes (de Correspondent) en Jan-Kees Emmer (voormalig Telegraaf-adjunct) hebben flinke kritiek op de show van Jinek. Op NPO Radio 1 geven de twee aan met grote verbazing te hebben gekeken naar de show:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Beelden: Het fatale appgesprek van Charly Luske met 20-jarig meisje!

Charly Luske was gisteren hét onderwerp van gesprek bij de heren van Roddelpraat. Jan Roos en Dennis Schouten, de mannen van het roddelprogramma op YouTube, hebben een 20-jarige dame gesproken die de zanger gesproken heeft. Het contact zou begonnen zijn op een feestje waar de twee innig gedanst hebben.

Nadat de dame van het feestje vertrokken was heeft Luske contact gezocht met haar via Instagram. Luske, die sinds 2008 getrouwd is met actrice Tanja Jess, is duidelijk opzoek naar meer contact met het meisje. In Roddelpraat worden verschillende screenshots van het appgesprek gedeeld, maar ook spraakberichten van Luske worden afgespeeld. Zo is er een spraakbericht van Luske aan het meisje te horen. In dit bericht hoor je Luske constant zeggen dat hij een grens over gaat maar hij lijkt zichzelf niet in te kunnen houden. Luske: “Heb ik straks een Voice-schandaal aan m’n broek. Dit gaat veel te ver.”

Charly Luske en Tanja Jess uit elkaar!
Luske vervolgt: “Ik moet stoppen met praten. Ik breng mezelf in de problemen.” Echter gaat Luske door, vooral zijn appberichten gaan al behoorlijk snel over stiekem afspreken in een hotel waarbij hij een Uber voor het meisje wil bestellen om langs te komen. Vervolgens heeft de zanger het over hoelang hij het vol zou kunnen houden en hoe vaak hij het achter elkaar zou willen doen. Schouten heeft contact opgezocht met Luske over dit hele gebeuren. Luske zou eerst dreigend geweest zijn naar Schouten: “Dit heeft grote consequenties voor mij en als een man alles verliest, weet je ook niet wat de reactie is van een man die alles verliest. Dan kan het ook gevolgen hebben voor de brenger.” Uiteindelijk heeft Luske alles bekend aan zijn vrouw: “Ik heb net Tanja gesproken en ik zit er echt doorheen man. Dit komt niet meer goed.” Volledige appgesprek hieronder te lezen vanaf 7:36!

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending