Douwe Bob in diepe rouw na verlies twee geliefden
Connect with us

Celeberties

Douwe Bob in diepe rouw na verlies twee geliefden

Douwe Bob heeft een ontzettend zware periode achter de rug. Hij verloor op korte tijd twee geliefden. Dat liet diepe littekens achter.

En dan is er nog het compleet lamleggen van de culturele sector. Ook dat liet zo zijn sporen achter. Hij zegt: “Alsof de handrem op de wereld stond.”

Zwaar verlies

Omdat hij geen optredens kon geven, begon hij dan maar in de studio te werken aan nieuw materiaal. Douwe is echter een sociaal dier. Hij miste het artiestenleven ontzettend hard. Ook moest hij nog eens twee keer afscheid nemen van een geliefde.

Zijn vader, ontwerper en muzikant Simon Posthuma, overleed eind februari vorig jaar op 81-jarige leeftijd. Simon leed aan het syndroom van Korsakov en woonde al vijf jaar in een verzorgingstehuis. Daarover zei Douwe eerder: “Ik voelde altijd een grote verantwoordelijkheid voor hem.”

Nog een zware klap

Het doet Douwe Bob veel pijn om zijn papa te missen. Maar begin november volgde een nieuwe opdoffer. Kunstenaar Steven Oprinsen en tevens zijn beste vriend overleed aan de gevolgen van een hartstilstand. Ze troffen hem thuis aan op de bank, met een jointje in de ene hand en een biertje in de andere hand. Steven was voor hem een echte vaderfiguur. Dat ook hij er niet eer is valt hem heel zwaar. “Alsof er een stuk van mij dood is”, zegt de muzikant.

Celeberties

ZIEN: Chantal Janzen likt aan ijsje en dat wil je gewoon gezien hebben!

Er zijn veel dingen in je leven die wellicht maar één keer voor zullen komen. Je hebt dus maar één keer de kans, en die wil je uiteraard grijpen. Denk aan een gigantisch festival aan de andere kant van de wereld waar je niet zomaar heen gaat. Of een klim naar de top van een gigantisch hoge berg. Of misschien zie je op vakantie wel een bijzonder natuurfenomeen die je misschien nooit nóg eens ziet.

Maar ook Chantal Janzen die aan een ijsje likt op een bijzonder hete dag zoals vandaag. Gewoon vier mooie voorbeelden die in de meeste levens wellicht maar één keer voor kunnen komen. Mits je ernaar opzoek gaat natuurlijk, een bergtop komt niet vanzelf onder je voeten te staan uiteraard.

Chantal Janzen en een dubbellikker!

We kunnen je vast verklappen dat we je in ieder geval met één van deze vier prachtige momenten kunnen helpen. Namelijk, met de laatste in het rijtje. De foto is gemaakt door Valentina Avos voor het blad van Chantal zelf, &C. Ze schrijft erbij: “Wat is jullie favoriete ijsje?? De mijne was vroeger als kind dus al deze dubbellikker, liefst de gele. Maar de groene mocht ook.” Dit is in ieder geval ook ons favoriete ijsje geworden:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Andre Hazes gevlucht naar Spanje! ‘Gezocht door de politie?’

Andre Hazes heeft besloten niks meer te delen op zijn sociale media kanalen. Het is nu al bijna 2 weken stil. Volgens verschillende insiders last Andre een mediapauze in. Hij zou zelfs tot dit tijd in het buitenland verblijven.

Andre is inmiddels gespot in het vliegtuig richting Spanje. Waarschijnlijk zal die wel weer op Ibiza verblijven met Sarah in een hele dure villa. Maar dit keer niet voor een paar dagen. Hij gaat hier waarschijnlijk maanden verblijven. Waarschijnlijk hoopt hij dan dat iedereen vergeten is wat hij gezegd en of gedaan heeft en hoopt hij weer met open armen ontvangen te worden in Nederland.

Eerder lieten wij al weten dat Andre een imagoprobleem heeft door zijn gedrag en uitspraken. Grote merken willen al niet meer met hem samenwerken, omdat dit te veel negativiteit geeft. Ook ome John wil Andre Hazes ontslaan bij SBS6. Dit zal ervoor zorgen dat Andre Hazes veel inkomsten misloopt. En hij zij zelf al dat hij het afgelopen jaar bijna niks verdiend heeft en hij ook daarom de hulp van zijn schoonvader moest inroepen voor de aankoop van het nieuwe appartement waar hij en Sarah in zijn gaan wonen.

Doorgaan met lezen

Celeberties

André Hazes jr. STOPT ERMEE vanwege kritiek

André Hazes (27) kreeg de afgelopen periode vaak het advies om een mediapauze in te lassen. Daar had hij eerder lak aan, maar hij lijkt er nu toch gehoor aan te geven. De zanger is opvallend afwezig op sociale media.

André houdt ervan om zijn leven te etaleren op Instagram. Vrijwel dagelijks deelt hij foto’s en video’s in zijn feed en Instagram Stories. Doordat zijn turbulente (liefdes)leven sinds zijn breuk met Monique Westenberg onder een vergrootglas ligt, werd hem vaak geadviseerd om een stapje terug te doen in de media.

Mediastilte

De zanger lijkt het advies nu ter harte te nemen. Het is tien dagen geleden dat hij iets plaatste op Instagram, dat kwam het afgelopen jaar nog niet voor. Ook deelt hij niks via Instagram Stories, terwijl hij normaal de hele dag door foto’s en video’s uploadt. Zijn vriendin Sarah van Soelen is wel actief op Instagram. Op Instagram laat ze zien dat ze een ketting met de initialen ‘A’ en ‘S’ heeft gekregen van André’s tante, de zus van Rachel Hazes.

Deals

André’s vriend en radio-dj Frank Dane vroeg hem anderhalve week geleden in zijn ochtendshow ook of het niet beter zou zijn als hij er een halfjaartje tussenuit gaat. ‘Aan de ene kant wil je dat wel, maar aan de andere kant heb je ook gewoon deals lopen, dus je moet dingen doen en je moet dingen posten’, antwoordde de zanger. André lijkt nu toch een manier te hebben gevonden.

Onnodige heisa

André gaf hij al eerder aan dat hij totaal niet snapt dat veel mensen zo’n heisa maken over zijn turbulente liefdesleven. Volgens de zanger is er eigenlijk niet zoveel aan de hand. ‘Als je eigenlijk de situatie ontleedt en kijkt naar wat er nou eigenlijk gebeurd is: een relatie slaagt niet, ik heb een nieuwe vriendin, punt. Voor de rest is er niets aan de hand’, vertelde André vrijdag in de 538 Ochtendshow met Frank Dane. ‘Ik ben niet slecht voor m’n ex, ik ben goed voor m’n zoon. Mensen maken er een heel groot ding van.’

Doorgaan met lezen

Trending