Douwe Bob op heftige manier van Rolex beroofd
Connect with us

Celeberties

Douwe Bob op heftige manier van Rolex beroofd

Een handjevol BN’ers is het slachtoffer geworden van de zogenaamde Rolexbende. En dat rijtje wordt nu nog een beetje langer. Blijkt dat ook Douwe Bob op een brutale manier beroofd is van zijn dure Rolex.

In een interview met mannenblad Playboy vertelt de zanger: “Ik ben een beetje voorzichtig geworden met dure klokken. Het is uit het nieuws gebleven, maar het maakt me geen moer uit, iedereen mag het weten: ook ik ben beroofd van mijn klok.” Douwe zegt dat het gebeurde toen hij na een avondje uit met een vriend op straat was.

Hij legt uit: “Op de terugweg werd ik op mijn kop geslagen en kreeg ik een pistool in mijn gezicht. Ze hebben zo m’n klok van mijn pols gerukt.” Sinds de overval kijkt Douwe wel beter uit zijn doppen.

Rolexbende

Verschillende leden van de Rolexbende zijn in december veroordeeld tot celstraffen van 3 tot 5 jaar. De beklaagden waren jarenlang werkzaam in Amsterdam-Zuid. Ze pakten hun slachtoffers aan met extreem geweld. Niet zelden hielden de slachtoffers hieraan zware letsels over.

Celeberties

Zéér spannende video van Andre Hazes zijn nieuwe scharrel Sarah van Soelen uitgelekt

Net zoals sommige mensen iedere vier jaar van politieke partij veranderen als het om de Tweede Kamer verkiezingen gaat zo snel verandert André Hazes de laatste jaren van vrouwen. Eind 2019 verruilde hij Monique Westenberg immers nog in voor een paar maandjes Bridget Maasland.

En nadat hij medio december van het vorige jaar nog diezelfde Monique ten huwelijk vroeg (en een speciale tattoo liet zetten) is hij nu weer dolgelukkig met ene Sarah van Soelen.

Deze influencer en dochter van een rijke papa heeft, als je haar foto’s inmiddels al een beetje bekeken hebt, ongetwijfeld het een en ander laten verbouwen aan zichzelf. En nu is er dus een video gelekt waar Sarah nét iets meer laat zien dan alleen haar opgevulde lipjes. De mannen van het YouTube kanaal RoddelPraat kregen namelijk een ietwat spannende video toegestuurd van deze Sarah.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Tijd voor Hélène Hendriks in bikini, met een flinke bos hout voor de deur! |

Hélène Hendriks is een presentatrice die je misschien wel kent van ESPN. Daarnaast is ze zo af en toe ook te zien op de Champions League avonden van Veronica.

Dan kijkt de voor- en nabeschouwing toch een stukje lekkerder weg dan wanneer we naar Wilfred Genee moeten kijken als we eerlijk moeten zijn. Wist je trouwens dat Hélène ruim tien jaar lang op het allerhoogste niveau Hockey heeft gespeeld in Nederland?

Hélène Hendriks in bikini
Wie vaker naar Hélène kijkt is het vast wel opgevallen dat de blondine een goed stuk hout voor de deur heeft liggen. Tijd om even een foto in bikini op te zoeken:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Foto’s: André Hazes mét Sarah van Soelen betrapt: “Dit zegt genoeg!”

André Hazes is sinds een paar weekjes weer in de spotlights gaan staan van de showbizzwereld. Dit omdat hij voor de zoveelste keer de relatie tussen hem en Monique Westenberg, de moeder van zijn kind, heeft beëindigd. Vorig jaar was het al groot nieuws dat de zanger zijn vriendin verliet voor Bridget Maasland, de 20-jaar oudere presentatrice. Maar dat heeft niet veel langer dan 3 maanden geduurd.

Hij kwam terug bij Monique en besloot zijn liefde te verklaren door haar ten huwelijk te vragen. Maar daar was Sarah van Soelen, een 25-jarige influencer. En volgens de meeste media heeft deze dame ervoor gezorgd dat de jonge zanger zijn zeilen heeft bijgesteld. Er is nog geen sprake van een officiële relatie. Het is dus nog maar even afwachten wat de ontwikkelingen hierin gaan zijn.

André Hazes en Sarah van Soelen “betrapt”!
Maar weekblad Story heeft foto’s van het stel weten te maken in hun vrije tijd. En media en fans vinden dat de foto genoeg zegt over de verstandhouding tussen de twee: “Daar bloeit iets!“. Website Ditjes & Datjes omschrijft de foto als volgt: “Een stralende André Hazes met de beeldschone Sarah van Soelen (25), die een beetje onwennig rechts wegkijkt naar de man die vorige week zelf haar naam onthulde.” Bekijk de foto en oordeel zelf:

Doorgaan met lezen

Trending