Douwe Bob over zwangerschap van ex: ‘Misschien wel beetje onorthodox’
Connect with us

Celeberties

Douwe Bob over zwangerschap van ex: ‘Misschien wel beetje onorthodox’

Douwe Bob zegt in de zevende hemel te zijn met de zwangerschap van zijn ex-vriendin Anouk. Binnenkort wordt de zanger voor de tweede keer vader. Op 9 december zag zijn dochtertje Bobby het levenslicht. Hij kreeg het meisje met kunstenares Loes van Delft. Over de zwangerschap van zijn ex legt hij nu uit: “Het is wat onorthodox en misschien niet zoals het hoort.”

De zanger onthult dat Loes, met wij hij evenmin een relatie heeft, zwanger raakte toen hij en Anouk geen stelletje meer waren. Ze probeerden al drie jaar zwanger te worden. “Dat was natuurlijk ook best wel heftig voor Anouk.” Vijf maanden terug lukte het dan toch.

Loes en Anouk hebben geen ruzie. “Ze gunnen het elkaar van harte. Er is totaal geen wrok.” Vanaf de aankondiging van de zwangerschap waren Douwe en Loes er heel duidelijk over dat ze geen relatie hadden. De zanger heeft ook geen relatie met zijn ex. “Ik weet in ieder geval dat ik veel van Anouk houd.”

Celeberties

“Naast Marco Borsato ook deze BN’er verdacht van grensoverschrijdend gedrag!”

Marco Borsato is al een tijdje vaak in het nieuws vanwege verhalen over grensoverschrijdend gedrag bij een minderjarige. Verschillende juicekanalen hebben dit aan het licht gebracht bij het grote publiek. Hierdoor kreeg het mondjesmaat ook meer aandacht bij de grote nieuwskanalen zoals AD en NU.nl. De zanger is nog niet schuldig of onschuldig bevonden door de rechter, maar de gevolgen zijn al groot. Zo wordt de zanger op verschillende radiostations niet meer gedraaid en worden er heftige grappen gemaakt over de situatie. Uit eerdere berichtgevingen blijkt dat het nog wel even kan duren voordat er uitspraken gedaan worden over de zaak.

In de tussentijd hebben de juicekanalen zich al op andere BN’ers gericht. Gelukkig zijn het niet zulke heftige verhalen als bij Borsato. Tot Stoy plots met een ander verhaal kwam over een BN’er die zich mogelijk in het zelfde schuitje gaat begeven.

Naast Marco Borsato ook deze BN’ers de klos?

Volgens het weekblad zou er een bekende presentator zich vergrepen hebben aan minderjarige jongens. De chef van Story zegt: “Het gaat om een bekende presentator van wie dat vast en zeker door niemand verwacht zou worden. Mocht het dossier concretere vormen aannemen, dan zal de naam vermoedelijk snel uitlekken. De tv-wereld houdt de adem in.” Natuurlijk zijn er social media behoorlijk wat speculaties over wie dit zou betreffen. Echter is iedere speculatie maar giswerk en kan dat een persoon onwijs veel schaden. Het is afwachten op wat Story te melden heeft. Hieronder meer:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Mariska Bauer getroffen door herseninfarct, maar inmiddels thuis.

Mariska Bauer (45), de vrouw van Frans Bauer, is deze week getroffen door een herseninfarct. Ze heeft een paar dagen in het ziekenhuis gelegen, maar is inmiddels thuis.

De familie schrijft vanavond op Instagram: ‘Voor ons als gezin is het jaar helaas niet zo goed begonnen. Onze Mariska is deze week getroffen door een herseninfarct en we zijn enorm geschrokken. De komende tijd gaan we haar steunen en werken aan haar herstel.’

Mariska werd opgenomen in een vestiging van het Bravis Ziekenhuis. ‘Onze dank is groot aan het zorgpersoneel voor hun geweldige zorg’, aldus de familie. ‘Naar omstandigheden gaat het goed en zijn we blij dat ze vanaf vandaag weer thuis is.’

Doorgaan met lezen

Celeberties

Arrestatie op snelweg A2: ‘John van den Heuvel ontsnapt aan moordaanslag’

De arrestatie op de A2 vanmiddag volgde op een dreigende situatie rond misdaadjournalist John van den Heuvel, die wordt beveiligd door de politie. Dat zeggen meerdere politiebronnen tegen deze site.

Van den Heuvel reed op de A2 toen er een verdachte situatie ontstond. ,,Het leek alsof hij werd klemgereden of achtervolgd, dus is er alarm geslagen”, zegt een politiebron. ,,Dienst Speciale Interventies heeft een Audi van de weg gehaald.” Eén persoon is aangehouden. Volgens een andere politiebron is de arrestant iemand met criminele antecedenten op zijn naam. Ook zouden motoren op de snelweg zijn gezien, die met hoge snelheid zijn weggereden.

,,Het klopt dat er vanmiddag rond Amsterdam een incident is geweest, waarbij mijn beveiligers een voorzorgsprotocol hebben gevolgd en er extra veiligheidsmaatregelen zijn getroffen”, reageert Telegraaf-verslaggever John van den Heuvel desgevraagd. ,,De politie doet onderzoek naar het incident en ik heb het volste vertrouwen dat dit op een juiste wijze gebeurt.”

De afdeling voorlichting van de politie werkt aan een nieuw persbericht over het incident. Op Twitter sprak de Landelijke Eenheid vanmiddag over een ‘verdachte situatie’.

Extra bewaking

Na het incident is Telegraaf-journalist Van den Heuvel volgens politiebronnen overgebracht naar Driebergen, waar het hoofdbureau van de Landelijke Eenheid is gevestigd. ,,Dat was op dat moment de dichtstbijzijnde veilige plek.” Op dat terrein is deze middag extra bewaking aanwezig. Voor de deur staan agenten met automatische vuurwapens en kogelwerende vesten geposteerd. Ook is er een politiehelikopter geland.

Het incident op de A2 leidde tot een verkeersinfarct. Volgens de verkeersinformatie van de ANWB bedroeg de vertraging door de file van Amsterdam naar Utrecht begin van de middag anderhalf uur. Inmiddels zijn alle rijstroken vrijgegeven.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending