Drachtige reddingshond brengt nest “baby koeien” ter wereld
Connect with us

Lifestyle

Drachtige reddingshond brengt nest “baby koeien” ter wereld

Zwangerschap is één van de meest magische dingen in het leven, maar het kan ook gepaard gaan met moeilijkheden.

Het maakt niet uit of je zelf zwanger bent of geeft om iemand die in verwachting is, stress en nervositeit zijn zelden ver weg.

Misschien is het wel hetzelfde voor dieren!

Gelukkig voor dit golden retriever teefje had ze een paar dierenvrienden om zich heen die ervoor zorgden dat alles goed ging toen ze op de straat belandde.

Toen Rosie arriveerde bij het Neuse River Golden Retriever Rescue centrum, was ze drachtig en had een enorme buik. De vrijwilligers ter plaatse waren opgelucht dat deze schattige golden retriever kruising op tijd was gered, zodat ze de benodigde hulp kon krijgen.

Katie en John Black, twee vriendelijke hondenliefhebbers, namen Rosie op in hun gezin vlak voor de grote dag.

Door de jaren heen heeft het stel al voor meer dan 20 honden gezorgd die in gelijksoortige nood verkeerden.

https://instagram.com/p/Ba6iSeNBwY1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Vol goede hoop wachtten ze op de geboorte van Rosie’s pups.

Het stel verwachtte een flink nest, omdat Rosie zo’n ontzettend dikke buik had. Maar ze verwachtten allerminst wat er zou gebeuren toen Rosie uiteindelijk beviel. Nog nooit hadden ze zoiets gezien!

Rosie had vier prachtige, gezonde puppies op de wereld gezet, maar ze leken allesbehalve op hun moeder.

https://instagram.com/p/BbDp7nphKhJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

“Niet helemaal wat we hadden verwacht. Onze pleeghond en golden retriever kruising is gisteren bevallen. Van baby koeien,” schreef Katie op Reddit.

De golden retriever pups waren niet bepaald goudkleurig zoals je zou verwachten. Ze zagen er meer uit als koeien!

Not quite what we were expecting – Our foster dog and Golden Mix gave birth yesterday. To baby cows. 🙂 She is one proud Mama. from aww

De kleintjes waren wit met zwarte of bruine vlekken.

Iedereen die de pups onder ogen kreeg had nog nooit zoiets vreemds gezien. Maar Rosie en John keken nergens van op.

https://instagram.com/p/BbDVTK-hqqn/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

“Ze is een hele trotse moeder,” aldus Katie.

Aangezien de pups eruit zagen als een kudde van klein vee, besloten Katie en John de kleintjes klassieke “koenamen” te geven, zoals Daisy, Betsy, Clarabelle en Moo.

Zelfs al weten ze niet wie de vader is van dit bonte gezelschap, Katie en John weten heel zeker dat het geen golden retriever is.

https://instagram.com/p/BdB0fXmhaZB/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Voorlopig blijven Katie en John de nieuwbakken mama helpen met haar puppies. Wanneer ze oud genoeg zijn zullen ze vrijkomen voor adoptie, net als hun moeder.

Ondertussen heeft het stel een hoop plezier met de kleine wildebrasjes.

https://www.instagram.com/p/BdIXrbshsNU/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Een hond met puppies die er helemaal anders uitzien dan de mama zelf is niet zo ongebruikelijk als je zou denken. Met name kruisingen van kruisingen leiden vaak tot speciale combinaties en kleuren.

“Bij niet-rashonden, gemixte rassen en bewuste kruisingen van twee soorten honden zoals de Labradoodle en Cockapoo is er veel meer ruimte voor variatie. Kleuren en andere fysieke kenmerken kunnen aanzienlijk verschillen, zelfs binnen hetzelfde nest,” schrijft Pets4Homes.

Dat maakt dat dit mysterie dan ook meteen opgelost is! =)

Zijn ze niet superschattig? Vergeet niet dit artikel op Facebook te delen als jij denkt van wel!
[fblike]

Celeberties

Foto van André Hazes en Nikkie Plessen duikt op: “Dus toch!?”

Een hoop ophef rondom André Hazes en zijn privéleven vorig jaar. En dat jaar maakt hij het nog bonter. Het begon met geruchten dat hij en Nikkie Plessen stiekem aan het daten zouden zijn. Ze waren hand in hand gespot en zelfs zoenend zijn ze gezien. Er dwaalde foto’s van de twee over het internet rond. Ze hebben alleen niets toegegeven. Dat het niet goed liep tussen de zanger en Monique Westenberg, dat was wel duidelijk. Hij sliep niet eens meer thuis. Tot het op een gegeven moment leek dat alles weer koek en ei leek te zijn tussen de twee. Maar ook daar kwam snel een einde aan toen bekend werd dat ze zanger verder ging met de 20 jaar oudere Bridget Maasland. Tot begin eerder dit jaar dan. En dan is daar ineens die ene foto weer!

André Hazes en Nikkie Plessen

Dat doet natuurlijk weer een hoop stof opwaaien. Waar de geruchten van hem en Nikkie al weggestopt werden blijkt het dat de zanger er tóch wel een handje naar blijkt te hebben. Geruchten gaan dus dat het niet alleen bij Bridget is gebleven in het afgelopen jaar. Tekst gaat door onder de video:

Woede om foto’s van de zanger en Monique

Als je een een beetje het nieuws hebt gevolgd de laatste dagen dan weet je dat het aantal corona besmettingen weer flink stijgt in Nederland. En terwijl het RIVM probeert alles in goede banen te leiden zijn er steeds meer mensen die de regels aan hun laars lappen. Zo ook de volkszanger en zijn vriendin Monique Westenberg. Monique en de zanger waren eerder deze week uit eten in de Amsterdamse bar Mr. Porter, waar ze ‘Getekend voor het leven’ afsloten. Het stel was met een gezellig clubje, waar dan ook een groepsfoto van werd gemaakt. De zanger omarmt zijn vriendin en ze houden elkaars handen vast. Ook de rest van het gezelschap staat dicht op elkaar.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Slecht nieuws: ‘Vriendinnen maken zich grote zorgen om Bridget Maasland’

Als we weekblad Story mogen geloven, gaat het niet al te best met presentatrice Bridget Maasland. Goede vriendinnen hebben haar zelfs aangespoord om psychische hulp in te schakelen, zo schrijft het weekblad.

“Niet alleen haar breuk met André Hazes heeft erin gehakt, ook eerdere amoureuze teleurstellingen zou Bridget Maasland niet hebben verwerkt”, zo meldt de Story in haar nieuwste editie. “De presentatrice zou zich op advies van haar hartsvrienden hebben gewend tot psychische hulpverlening, zo vertelt een bron uit Bridgets directe omgeving aan Story.”

Wat is er aan de hand?

Naast nare uithalen van toetsenbordridders op sociale media, krijgt de RTL-ster zelfs van haar collega-BN’ers de nodige narigheid over zich heen. Het zal allemaal niet helpen om in een positieve flow te komen. Maar gelukkig kan de presentatrice altijd terugvallen op haar grote liefde én “een hecht groepje vrienden”. “Met hen praat Bridget over haar diepste verdriet en angsten. En Bridget luistert ook naar de goedbedoelde adviezen van haar vertrouwelingen. Zij zouden de geplaagde presentatrice hebben aangespoord om hulp in te roepen van een psycholoog.”

Psychische hulp

De anonieme bron – volgens Story afkomstig uit Bridgets ‘directe omgeving’ – legt uit waarom ze psychische hulp zou hebben ingeschakeld. “Haar vrienden zijn ‘om haar heen gaan staan’. Het is niet zo dat ze gered moest worden, maar ze moet wel iets doen. En dat heeft niet eens te maken met die breuk met André, hoe hard die er ook heeft ingehakt. Al sinds de breuk met Pepijn (de vader van haar zoontje Mees, Red.) is ze niet meer in staat geweest om een echt stabiele relatie aan te gaan. Dat heeft psychische gevolgen en daar is best het nodige aan te doen.”

Bridget op RTL 4

Overigens moeten we Bridget al een tijdje missen in RTL Boulevard. Ook zijn haar programma’s Hotter Than My Daughter en De Zwakste Schakel opeens vooruitgeschoven. Volgens haar management moeten we daar niet van alles achter gaan zoeken: dat komt door de coronacrisis. En oh ja, we moeten er nog wel bij vermelden dat Bridget zelf nog niet heeft gereageerd op bovenstaande geruchten. Ze wil Story niet meer te woord staan als het gaat om haar privéleven.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Breaking: Rogier Smit heeft Frank ingeruild voor nieuwe vriend!

Een aantal weken waren er een aantal foto’s van Rogier Smit zonder zijn pruik in omloop. Heel interessant allemaal. Maar daarnaast ging het ook niet helemaal lekker met zijn vriend, Frank. Het welbekende stel leek even uit elkaar te gaan, toen weer niet, maar dat is nu toch wel weer definitief.

Dat melden verschillende media. Maar het gaat nu nóg een stapje verder. De jongste van de twee zou namelijk een nieuwe vriend hebben. Dit laat de website ‘Bekendeburen’ weten in een nieuw artikel.

Rogier Smit is alweer verder gegaan

Ze schrijven dat men in het Haagse circuit het zeker weten, Rogier heeft een nieuwe vriend. Dat dit het einde is van hun televisie-carrière is ook wel duidelijk. In ieder geval zullen we ze niet meer als duo zien verschijnen. Wie de vriend precies is, is nog niet duidelijk. Ze zouden graag buiten de publiciteit blijven. Of dat zal lukken is natuurlijk nog maar de vraag.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending