Drachtige reddingshond brengt nest “baby koeien” ter wereld
Connect with us

Nieuws

Drachtige reddingshond brengt nest “baby koeien” ter wereld

Zwangerschap is één van de meest magische dingen in het leven, maar het kan ook gepaard gaan met moeilijkheden.

Het maakt niet uit of je zelf zwanger bent of geeft om iemand die in verwachting is, stress en nervositeit zijn zelden ver weg.

Misschien is het wel hetzelfde voor dieren!

Gelukkig voor dit golden retriever teefje had ze een paar dierenvrienden om zich heen die ervoor zorgden dat alles goed ging toen ze op de straat belandde.

Toen Rosie arriveerde bij het Neuse River Golden Retriever Rescue centrum, was ze drachtig en had een enorme buik. De vrijwilligers ter plaatse waren opgelucht dat deze schattige golden retriever kruising op tijd was gered, zodat ze de benodigde hulp kon krijgen.

Katie en John Black, twee vriendelijke hondenliefhebbers, namen Rosie op in hun gezin vlak voor de grote dag.

Door de jaren heen heeft het stel al voor meer dan 20 honden gezorgd die in gelijksoortige nood verkeerden.

Vol goede hoop wachtten ze op de geboorte van Rosie’s pups.

Het stel verwachtte een flink nest, omdat Rosie zo’n ontzettend dikke buik had. Maar ze verwachtten allerminst wat er zou gebeuren toen Rosie uiteindelijk beviel. Nog nooit hadden ze zoiets gezien!

Rosie had vier prachtige, gezonde puppies op de wereld gezet, maar ze leken allesbehalve op hun moeder.

https://instagram.com/p/BbDp7nphKhJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

“Niet helemaal wat we hadden verwacht. Onze pleeghond en golden retriever kruising is gisteren bevallen. Van baby koeien,” schreef Katie op Reddit.

De golden retriever pups waren niet bepaald goudkleurig zoals je zou verwachten. Ze zagen er meer uit als koeien!

Not quite what we were expecting – Our foster dog and Golden Mix gave birth yesterday. To baby cows. 🙂 She is one proud Mama. from aww

De kleintjes waren wit met zwarte of bruine vlekken.

Iedereen die de pups onder ogen kreeg had nog nooit zoiets vreemds gezien. Maar Rosie en John keken nergens van op.

https://instagram.com/p/BbDVTK-hqqn/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

“Ze is een hele trotse moeder,” aldus Katie.

Aangezien de pups eruit zagen als een kudde van klein vee, besloten Katie en John de kleintjes klassieke “koenamen” te geven, zoals Daisy, Betsy, Clarabelle en Moo.

Zelfs al weten ze niet wie de vader is van dit bonte gezelschap, Katie en John weten heel zeker dat het geen golden retriever is.

https://instagram.com/p/BdB0fXmhaZB/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Voorlopig blijven Katie en John de nieuwbakken mama helpen met haar puppies. Wanneer ze oud genoeg zijn zullen ze vrijkomen voor adoptie, net als hun moeder.

Ondertussen heeft het stel een hoop plezier met de kleine wildebrasjes.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Leroy & Winchester (@ourgoldenyears) on

Een hond met puppies die er helemaal anders uitzien dan de mama zelf is niet zo ongebruikelijk als je zou denken. Met name kruisingen van kruisingen leiden vaak tot speciale combinaties en kleuren.

“Bij niet-rashonden, gemixte rassen en bewuste kruisingen van twee soorten honden zoals de Labradoodle en Cockapoo is er veel meer ruimte voor variatie. Kleuren en andere fysieke kenmerken kunnen aanzienlijk verschillen, zelfs binnen hetzelfde nest,” schrijft Pets4Homes.

Dat maakt dat dit mysterie dan ook meteen opgelost is! =)

Zijn ze niet superschattig? Vergeet niet dit artikel op Facebook te delen als jij denkt van wel!
[fblike]

Doorgaan met lezen

Nieuws

Dochter van Lieke (14) veranderd sinds vriendje: ‘draagt hoofddoek en doet mee aan de ramadan’

Lieke maakt zich zorgen om haar dochter van 14 jaar die sinds kort een vriendje van 17 heeft. De jongen heeft een duidelijke invloed op haar dochter en Lieke is niet blij met de veranderingen die zij ziet.

Haar dochter wil bijvoorbeeld een hoofddoek dragen, Arabisch leren en deelnemen aan de ramadan.

Hoewel Lieke openstaat voor andere culturen en religies, begrijpt ze de veranderingen bij haar dochter niet helemaal en voelt ze zich hierdoor ongemakkelijk. Haar echtgenoot is nog sceptischer en vindt de situatie niks.

Lieke heeft echter geen problemen met iemands geloofsovertuiging en gunt haar dochter alle liefde en geluk van de wereld.

Lieke merkt dat haar dochter steeds meer verandert onder invloed van haar vriendje. Ze heeft bijvoorbeeld een hoofddoek geprobeerd en zelfs Arabisch geleerd, iets waar Lieke van schrok.

Hoewel ze het niet altijd eens is met de keuzes van haar dochter, is Lieke ruimdenkend en wil ze haar dochter het beste van het beste geven. Ze heeft er echter wel problemen mee dat haar dochter mee wil doen aan de ramadan, aangezien in huis andere regels gelden.

Lieke heeft een compromis gesloten met haar dochter. Haar dochter mag twee weken meedoen met de ramadan en het Suikerfeest vieren hoe zij dat wil, maar daarna moet ze weer mee eten met de rest van het gezin.

Lieke beseft dat haar dochter het recht heeft om haar eigen leven te leiden en dat ze haar uiteindelijk zal moeten loslaten.

Het is begrijpelijk dat Lieke zich zorgen maakt over haar dochter, maar het is belangrijk dat ze openstaat voor de keuzes van haar dochter en dat ze haar steunt in haar ontwikkeling. Het is goed om samen te zoeken naar een compromis en om te communiceren over wat wel en niet geaccepteerd wordt in huis. Lieke moet haar dochter vertrouwen en haar loslaten zodat ze haar eigen weg kan vinden in het leven.

Doorgaan met lezen

Nieuws

Iris (82) opgelucht dat geliefde Mohamed (36) visum krijgt: ‘We doen het nu vaker op zijn hondjes’🤔😱

Vorig jaar kwam de 82-jarige Iris Jones uit Engeland in het nieuws vanwege haar relatie met de 36-jarige Mohamed uit Egypte. De twee zijn getrouwd en hebben veel te maken gehad met vooroordelen en geruchten over hun relatie.

Sommige mensen geloven namelijk dat Mohamed alleen maar met Iris is getrouwd om een visum te krijgen en haar erfenis te bemachtigen.

Het koppel ontkent deze geruchten en zegt dat ze echt van elkaar houden. Iris en Mohamed hebben elkaar ontmoet via Facebook en na enkele maanden besloten ze om elkaar in het echt te ontmoeten.

Mohamed wilde graag in Engeland wonen, maar het verkrijgen van de benodigde papieren was niet gemakkelijk. Iris is tot over haar oren verliefd op Mohamed en vertelt dan ook vol passie over hun geweldige s*ksleven.

Zo ging het er tijdens een stoeipartij zo heet aan toe dat er een hele bus glijmiddel doorheen ging. Omdat Iris niet meer zo jong is, moeten ze voorzichtig zijn. Mohamed heeft ook te maken gehad met vooroordelen over zijn relatie met Iris.

Veel mensen vallen hen aan en denken dat Mohamed alleen maar bij Iris is vanwege haar geld.
Mohamed ontkent dit en zegt dat hij een eigen administratiebedrijf heeft en dat hij niet afhankelijk is van Iris.
Hij heeft zelfs zijn eigen huis in Caïro en zegt dat hij en Iris voor altijd samen zullen blijven.

Hoewel er veel negatieve reacties zijn op hun relatie, zijn er ook mensen die hen steunen en geloven in hun liefde voor elkaar.

Leeftijd is immers maar een getal en liefde kent geen grenzen. Het is belangrijk dat mensen hun eigen keuzes maken en gelukkig zijn, ongeacht wat anderen daarvan vinden.

Het is goed dat Iris en Mohamed zich niet laten beïnvloeden door de negativiteit rondom hun relatie en samen hun eigen weg gaan. Zolang ze gelukkig zijn met elkaar en elkaar steunen, is dat het enige wat telt. Het is belangrijk om open te staan voor de liefde, ongeacht leeftijd, geslacht of afkomst.

Doorgaan met lezen

Nieuws

Bizar! Pasgeboren baby mét placenta gevonden op straat, meisje slechts één uur oud

In Mulberry, Florida is dit weekend een pasgeboren baby gevonden, met nog steeds haar placenta eraan vast. De baby was nog maar een uur oud, volgens de politie.

De politie ontving een melding van een huilende baby en volgde het geluid tot een heuvel, waar ze de baby in een deken gewikkeld aantroffen.
Het was koud buiten en de temperatuur was ongeveer 11 graden Celsius op dat moment.
De baby is met spoed naar het ziekenhuis gebracht en bleek fysiek in orde te zijn.
Sheriff Grady Judd zegt: “We hebben geluk gehad dat we de baby vonden voordat ze onderkoeld raakte of aangevallen werd door dieren.
Ze is in kwetsbare omstandigheden achtergelaten, maar ze is sterk en lijkt het goed te doen.”
De autoriteiten hebben bloedhonden en een drone ingezet om de moeder te vinden, maar tot nu toe zonder succes.
In Florida is er een wet die ouders toestaat hun pasgeboren baby’s binnen een week achter te laten bij de brandweer of een medische instelling.
Het is onduidelijk waarom de moeder ervoor heeft gekozen haar baby achter te laten in deze kwetsbare omstandigheden.
De autoriteiten hopen dat de moeder zich alsnog zal melden om verdere informatie te geven over de zaak.
Doorgaan met lezen

Trending