Drama: Frans Bauer tot tranen toe bewogen door oudste zoon
Connect with us

Celeberties

Drama: Frans Bauer tot tranen toe bewogen door oudste zoon

Zaterdag 26 februari gaat bij SBS6 het nieuwe seizoen van ‘Hoge Bomen’ van start. De talkshow wordt gepresenteerd door Jeroen van der Boom.

In ‘Hoge Bomen’ maken BN’ers een terugblik van hun leven en carrière. Ze worden daarnaast op een muzikale manier geëerd door Jeroen van der Boom achter zijn piano.

In de eerste aflevering schuift Frans Bauer aan tafel. Hij is niet alleen, want ook Mariska Bauer is van de partij. In een preview is te zien hoe Mariska vertelt hoe het nu met haar gaat na haar recente herseninfarct.

“Ik ben wel veel sneller moe en doe gewoon veel rustiger aan”, citeert LINDA. Mariksa. Ze was naar eigen zeggen altijd een “bezige bij”, maar is sinds het infarct eerder een “heel rustige vlinder” geworden.

In het fragment is ook te zien hoe Frans en Mariska worden verrast door hun zoon Christian. Wanneer de oudste Bauer-zoon ‘Papa’ van Stef Bos zingt, kan Frans niet anders dan een traantje wegpinken.

Celeberties

Heftig: Rachel Hazes ernstig aangevallen

Het lijkt erop dat Rachel Hazes voorlopig geen zin meer heeft om RTL Boulevard te woord te staan. De eeuwige weduwe is gisteren op een meedogenloze wijze aangevallen in de showrubriek op RTL 4.

Rachel Hazes verdient al bijna twee decennia enorm veel geld aan de muzikale erfenis van André Hazes. Ze heeft nu een nieuw tv-programma bedacht waarin bekende artiesten zijn liedjes in een nieuw jasje steken: Hazes is de Basis. De première is zaterdagavond op SBS 6 en daarom gaf Rachel gisteren een interview aan Aran Bade van RTL Boulevard.

Hazes uitmelken?

Presentatrice Vivienne van den Assem zette de toon met haar aankondiging van het item. “Een musical, een boek, een concertreeks: laat het maar aan Rachel Hazes over om te zorgen dat we haar man André nooit zullen vergeten. Het volgende project staat ook alweer in de startblokken: Hazes is de Basis.”

Voice-over Jeroen Kijk in de Vegte: “Volgens Rachel is het geen gevalletje Hazes uitmelken, maar is het de hoogste tijd voor het programma.”

Aran confronteert Rachel

Dan kopt Aran hem in. Hij vraagt aan Rachel: “Soms wordt er ook gezegd: ‘Hoe groot moet het nog worden? Het wordt te veel geëxploiteerd!’ Wat vind je daarvan?”

Rachel: “Nou ja, mensen uit het vak zeggen het wel eens mooi: eigenlijk is André een soort Elvis in Nederland en de mensen krijgen van Elvis ook niet genoeg.”

Verdienmodel

Jeroen van der Boom, die Hazes is de Basis presenteert, verdedigt Rachel: “Zij houdt Hazes groot door die liedjes, ook nu weer, naar buiten te brengen. Dan gaan mensen allemaal weer roepen: ‘Verdienmodel!’ Natuurlijk, het is een bedrijf.”

Rachel: “Als je de mensen nog steeds blij kan maken met André, dan denk ik dat het alleen maar een win-winsituatie is. Het zou vervelender zijn als ik niets had gedaan denk ik, voor de mensen.”

Meedogenloze sneer

Direct na het item, waaraan Rachel dus uitgebreid haar medewerking verleende, maakt tv-kenner Rob Goossens in de studio een vernietigende opmerking over de eeuwige weduwe.

Rob: “Ik vind het oprecht knap hoe Rachel erin is geslaagd om André na z’n dood nog groter te maken dan hij bij leven was. Tegelijkertijd denk ik ook: arme Rachel, zoek eens een keer een nieuwe hobby, want straks is het twintig jaar na de dood van André Hazes en dan loop je nog stééds met het lijk te zeulen.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: “Lil Kleine heeft Jaimie Vaes alweer ingeruild voor deze dame!”

Lil Kleine krijgt de wind van voren sinds een video gelekt is waarop hij zijn vriendin lijkt te mishandelen. Het onderzoek is nog in volle gang maar de rapper heeft het vliegtuig al gepakt. Jorik, zoals de rapper echt heet, is de dag na zijn vrijlating naar Spanje gevlogen. Alle deals die worden ingetrokken met hem zullen hem vast zwaar vallen, hij pakte namelijk de publiekelijke ferry van het vasteland naar Ibiza.

Normaal gesproken zou je hem in een vliegtuig of speedboot naar het eiland zien vertrekken. Ook op Ibiza lijkt de rapper zijn geld voorlopig in zijn zak te willen houden. Naar verluid mag Jorik namelijk overnachten in het appartement van Estelle Cruijf, vriendin van zijn vriendin, Jaimie Vaes. Roddelsite ‘Bekendeburen’ heeft dit laten weten. Ook op Ibiza zal Jorik het dus met minder luxe moeten doen dan hij gewoonlijk laat zien.

Lil Kleine is Jaimie Vaes alweer vergeten?

Ondertussen is Jorik al meerdere malen gespot op het eiland. Zo is hij met een personal trainer gezien waarmee hij aan zijn conditie aan het werken is. ook is hij bij een soort Juice-bar gezien waar hij groene smoothies aan het drinken is. Waar we hem een maand geleden nog dagelijks dure biefstuk en Moët zouden zien drinken lijkt de rapper plots omgeslagen te zijn sinds hij opgepakt is. Maar daar blijft het niet bij, hij is hier namelijk gespot met een andere dame. Het gaat om Kelly van der Minne, een dame die bekend geworden is door Love Island. Juicechannel schrijft: “De twee zijn vorige zomer ook eens samen gezien op een boot, maar dit was toen wel in groepsverband!” Hieronder meer plus foto’s van de betreffende dame:

View this post on Instagram

A post shared by Al het moois (@al.het.moois)

Doorgaan met lezen

Celeberties

Verdrietig nieuws: “Het is klaar met Johnny de Mol”

Johnny de Mol kennen we natuurlijk al jaren en hij heeft een tijdje geleden een eigen talkshow gekregen. Er zijn veel gasten bij hem op bezoek geweest en er zijn ook serieus goeie afleveringen geweest, toch lijk het einde verhaal voor de Mol.

Geen Johnny de Mol meer

Hoe laat dat allemaal ook is, er kijken helaas te weinig mensen naar zijn show wat betekend dat er een grote kans is dat de stekker eruit wordt getrokken. Er komen te weinig reclame inkomsten binnen en de show kost teveel geld – zo staat zijn show niet eens in de top 25 van best bekeken programma’s en dat is zeker geen goed nieuws voor Johnny.

Angela de Jong zei hier zelf het volgende over: “Als je puur naar de kijkcijfers kijkt, dan slaat hij geen deuk in een pak boter.”

Doorgaan met lezen

Trending