DRAMA: Martien Meiland neemt een drastisch besluit
Connect with us

Celeberties

DRAMA: Martien Meiland neemt een drastisch besluit

Martien Meiland is geliefd in zowel Nederland als België. Hij kan dus rekenen op zijn trouwe fans.

Martien Meiland is een Nederlands interieurontwerper, presentator en mediapersoonlijkheid.

In een interview met AD zegt Martien Meiland dat hij wel rekening houdt met een doemscenario. Wat als zijn fans hem beu zijn?

“Dan trek ik er de stekker uit”, zegt Martien. “En dan ga ik niet in een hoekje zitten huilen.”

“Nee, dat gaat niet moeilijk zijn. Voor de familie Meiland is bekend zijn geen evidentie geworden.”

“Maar Château Meiland haalt nog wel steeds hoge kijkcijfers. Ik denk dus dat de mensen ons nog niet beu zijn.”

Bron: Story

Celeberties

‘Samantha (Barbie) probeerde zelf haar vriend Gelmore te reanimeren”

Het is bijna niet te geloven maar het leven van Samantha de Jong is wederom opgeschrikt door een zeer heftige en verdrietige gebeurtenis: haar vriend Gelmore is namelijk zondag op 31-jarige leeftijd overleden aan een hartstilstand.

Evert Santegoeds deelde gisterenavond de laatste details: “We kregen vanmiddag een melding dat er weer allerlei alarmdiensten voor het huis van Barbie stonden en dan denk je, na alles wat er de afgelopen jaren gebeurd is, het eerste aan haar.”

Reanimatie

Zelfs een trauma-helicopter hing in de lucht en de paniek was enorm. Maar wat gebeurde er precies daarbinnen, in die Scheveningse woning? “Barbie’s vriend Gelmore werd gereanimeerd. Eerst had ze dat zelf geprobeerd, vervolgens 112 gebeld en die hebben dat van haar overgenomen. Maar wat er ook gedaan werd, er was geen redden meer aan”, aldus Santegoeds.

Bron: Shownieuws

Doorgaan met lezen

Celeberties

Heftige situatie voor Samantha de Jong (Barbie): Opgenomen in het ziekenhuis

Plots was daar het bizarre nieuws uit het leven van Barbie, haar vriend is overleden. Verschillende geruchten laten weten dat dit door een overdosis gekomen zou zijn. Ook is er nog volop onderzoek naar het plotseling overlijden van de man. Op Instagram schreef Samantha het volgende: “Hou van jou lieve schat.

Zomaar ineens ben je overleden, hoe kan dit. Lieve schat, ik kan het niet geloven dat je er niet meer bent. Ik heb je geholpen, maar niks hielp. De artsen en de politie namen het over en daar lag je. Schat, je zal voor altijd bij me blijven, kan me geen leven zonder jou voorstellen. Gisteren waren we nog lekker aan het koken en lachen, ik ga je missen boef. Uit het oog nooit uit me hart. Gelmore is overleden aan een hartstilstand. RIP lieverd, ik zal je nooit vergeten.”

Barbie uit voorzorg naar ziekenhuis

Een onvoorstelbare heftige situatie dus in het leven van de blondine. Het is zó heftig geworden voor haar dat ze inmiddels overgebracht naar het ziekenhuis. De blondine zou onwel geworden zijn toen ze troost opzocht bij vriendinnen. Uit voorzorg zou ze opgenomen zijn laten verschillende bronnen weten.

Bron: story

Doorgaan met lezen

Celeberties

Heel erg triest nieuws voor Bridget Maasland

Gisteren lieten wij nog weten dat Bridget Maasland woedend was op RTL. Helaas valt dat in het niet met het trieste nieuws dat Bridget vandaag zelf deelt.

Haar moeder is namelijk erg lelijk ten val gekomen waardoor ze haar heup op een hele lelijke manier heeft gebroken. Op onderstaande foto zijn Bridget haar ouders te zien met daaronder een emotioneel bericht van Bridget.

Een saillant detail is dat Bridget het appartement waar haar moeder lelijk ten val kwam zelf heeft gekocht voor haar ouders als kado. Het appartement moest wel flink opgeknapt worden wellicht voelt Bridget zich hierdoor extra schuldig.

Hopelijk knapt de moeder van Bridget snel weer op. Wij wensen haar in ieder geval veel beterschap.

Bron: Utopia

Doorgaan met lezen

Trending