Drama: Slecht nieuws voor Simon Keizer en zwangere vriendin
Connect with us

Celeberties

Drama: Slecht nieuws voor Simon Keizer en zwangere vriendin

Simon Keizer en zijn vriendin Annemarie hebben al een hele lastige periode achter de rug. Zo werd er een tumor op de lever van Annemarie ontdekt en moest zij een zware operatie ondergaan waar een deel van haar lever werd verwijderd. Ze wilde beide nog een tweede kindje, maar of dit nog ging lukken was maar de vraag. Gelukkig tegen alle verwachtingen in werd Annemarie toch zwanger en daar was het koppel natuurlijk heel blij mee.

Maar hebben de twee een nieuwe tegenslag te verwerken, want Simon en Annemarie zijn beide positief getest op corona. En vrouwen die zwanger zijn lopen extra risico op heftige klachten. Annemarie is hoogzwanger en in januari uitgerekend.

De twee weten waar ze besmet zijn geraakt dat is namelijk 3 weken terug gebeurd op een babyshower. Van de 25 mensen die daar aanwezig waren bleken er achteraf 10 besmet te zijn. Simon kreeg eerst klachten en liet zich testen en sliep daarna op zolder om Annemarie die toen nog geen klachten had zoveel mogelijk te ontlopen.

Helaas kreeg Annemarie ook heftige klachten en bleek ook zij besmet te zijn geraakt. Gelukkig knapte Annemarie na een week op bed al weer aardig op, maar schrikken was het wel. Simon had maar een dag lang klachten en kon daardoor goed voor Annemarie zorgen.

Nu zitten de twee met spanning op de bevalling te wachten. Annemarie moet nog een paar weken, maar voor Simon is het extra spannend. Simon liet namelijk eerder weten dat bij de geboorte van hun dochter Kiki hij helemaal niks voelde. Geen vadergevoelens en ook geen liefde. Hij moest daar lang voor in therapie om deze gevoelens weer op te wekken.

Celeberties

Oorlog: “Monique Westenberg haalt wéér uit naar Sarah van Soelen met deze foto!”

Er is een stille oorlog gaande tussen Monique Westenberg en Sarah van Soelen volgens de welbekende juice-kanalen. Eigenlijk lijkt de “oorlog” tussen de twee de laatste tijd maar één kant op te gaan. Merkwaardig genoeg is Monique opvallend vaak Sarah aan het kopiëren in kledingstukken. Voor het gemak hebben we eerdere gevallen hier ook even in het artikel uitgelicht.

Zo zagen we Monique bijvoorbeeld een paar dagen ná Sarah hetzelfde panter-outfit aantrekken. Maar een trui van Sarah werd eventjes later door Monique aangetrokken. En het zijn nu niet bepaald kleren die toevallig op elkaar lijken, het is namelijk een behoorlijk uitgesproken stijl van de dames. Nu is Sarah de laatste dagen lekker aan het genieten in Parijs. Natuurlijk is de blondine ook even langs de Dior winkel gegaan om een leuke jas te scoren. En rara wie daar een paar dagen later opduikt?

Monique Westenberg versus Sarah van Soelen

Verschillende juice-kanalen volgen deze dames op de voet en zien direct overeenkomsten tussen de dames wanneer het gaat om kleding. In een eerder artikel over dit fenomeen tussen beide dames laten we al weten dat dit volgens fans wellicht is “om te sarren“. De situatie betreft André Hazes is nog erg onduidelijk en veel mensen denken dat de zanger terug zal komen bij Monique. Echter beweert Sarah nog steeds stellig dat het nog goed zit tussen haar en André, ondanks het verbroken contact. Dat heeft ze onder andere laten weten in een groot interview in Beau Monde eerder deze week. Meer daarover via onderstaande link. Hieronder is de, inmiddels flinke, verzameling aan foto’s van “kopieergedrag” van de dames te bewonderen:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Volgend jaar krijgen we André Hazes niet meer te zien

Het lijkt er alsmaar meer op dat we André Hazes ook volgend jaar niet meer te zien gaan krijgen. Een betrouwbare bron meldt dat hij pas in 2023 zijn comeback maakt. Groter dan ooit, klinkt het.

De zanger houdt zich oorverdovend stil. Zijn management is ijverig bezig om alle shows in 2022 te annuleren. De grote vraag is hoe lang de mediapauze nog gaat duren? In weekblad Privé onthult een bron dat die pauze nog heel lang zal duren.

Andere dingen

André Hazes wil zich volgend jaar op heel andere dingen richten. “De kans is minimaal dat André in 2022 op het podium zal staan. Of het moet ineens extreem goed met hem gaan. In het nieuwe jaar wil hij veel internationale shows bekijken, waar hij van kan leren. Voornamelijk in Las Vegas, waar ook zijn vader vaak kwam”, weet de insider.

Dat is ook wat Yvonne Coldeweijer vernomen heeft. Haar bronnen geven aan dat de zanger naar Las Vegas trekt. De bron in Privé legt verder uit: “De bedoeling is om in 2023 grootser terug te komen dan ooit. Met een nieuwe cd en verfrissender dan ooit.”

Gek van de stimulerende middelen?

André is wellicht niet alleen afwezig als gevolg van een burn-out. Iedereen denkt dat er ook een verslaving in het spel was.

Daarover onthult de Privé-bron: “Vermoeidheid is niet het enige probleem, het is geen geheim dat André vaak in de sportschool is te vinden en het verhaal gaat dat hij daar niet alleen ‘op eigen kracht’ tot verbluffende resultaten kwam… André onderging en complete metamorfose, maar daar zouden ook stimulerende middelen aan te pas gekomen zijn.”

Dergelijke middelen kunnen een slecht effect hebben op de stem, vertelt de insider. “Dat is iets waar André nu enorm mee zit en waar hij ook wat aan wil gaan doen.”

Liefdeshereniging Monique

Het liefst van al wil André gewoon terug bij zijn Monique zijn. “De zanger wil niets liever dan dit familiegevoel terug, maar Monique zal dat niet zomaar toelaten. Ze wil eerst voor honderd procent zeker weten dat haar ex weer de man is op wie ze zeven jaar geleden verliefd is geworden”, aldus de betrouwbare bron.

Doorgaan met lezen

Celeberties

OM haalt uit naar Marco Borsato: ‘Dit is ongebruikelijk’

Het Openbaar Ministerie is niet blij met het verzoek van Marco Borsato om een onderzoek in te stellen naar de bron van de roddels over grensoverschrijdend gedrag. “Dit is ongebruikelijk”, klinkt het daar.

Er circuleren hardnekkige geruchten dat Marco Borsato zich heeft misdragen tegenover minderjarige meisjes. De zanger wachtte opvallend lang met een inhoudelijke verklaring. Die kwam er donderdag toch bij monde van zijn advocaat.

Verzoek

Het advocatenechtpaar Knoops liet weten dat Marco een onafhankelijk onderzoek eist naar de bron van de geruchten. Strafrechtadvocate Clarice Stenger legt uit dat dit niet meteen de normale gang van zaken is. “Normaal doe je een aangifte en dan gaan zij vervolgens een onderzoek doen. Dit is niet een normale gang van zaken dat je het OM verzoekt om een onderzoek te doen.”

OM niet blij

Ondertussen bevestigt het Openbaar Ministerie in Noord-Holland dat ze inderdaad een verzoek kregen van de zanger. Ook de woordvoerster bevestigt dat dit niet normaal is. “Als je het ergens niet mee eens bent, dan ga je normaal gesproken naar de politie en doe je melding of aangifte. Daarvan is hier geen sprake.”

Volgens haar is het niet gebruikelijk om meteen naar het OM te stappen. Dit heeft dus een heel andere dynamiek.

Het OM wilde niet meteen kwijt of ze de zaak daadwerkelijk gaan onderzoeken. “Dat verzoek kregen wij gisteravond om 19.00 uur gestuurd. Dus dat moeten we nog beoordelen. Als de tijd rijp is dan kunnen we hier iets over zeggen.”

Doorgaan met lezen

Trending