Drama: Toestand Samantha de Jong (Barbie) is kritiek
Connect with us

Meest bekeken

Drama: Toestand Samantha de Jong (Barbie) is kritiek

Drama blijft zich afspelen in het leven van Samantha de Jong. Nadat zondag plotseling haar vriend kwam te overlijden, zou naar verluidt Samantha, ook bekend als Barbie, in het ziekenhuis zijn opgenomen. Dit wordt bevestigd door mensen uit haar directe omgeving, volgens Privé.

Barbie liet zondag op haar Instagram-account weten dat haar vriend Gelmore is overleden aan een hartstilstand: ,,Hou van jou lieve schat. Zomaar ineens ben je overleden, hoe kan dit. Lieve schat, ik kan het niet geloven dat je er niet meer bent. Ik heb je geholpen maar niks hielp. (…) Ik kan me geen leven zonder jou voorstellen. Gisteren waren we nog lekker aan het koken en lachen. Ik ga je missen boef, uit het oog nooit uit me hart. Gelmore is overleden aan een hartstilstand.” schreef zij bij een kussende foto van de twee.

In shock

Maandag zou de tv-ster onwel zijn geworden nadat zij bij een vriendin thuis troost zocht. Zij zou uit voorzorg naar het ziekenhuis zijn gebracht. Privé meldt dat Barbie in een shock zou verkeren toen de vader van haar derde kindje voor haar ogen overleed.

Volgens Privé is het onduidelijk hoe het nu met Samantha is gesteld. Zij zou voornamelijk behoefte hebben aan ’rust’.

Bron: Ditjesendatjes

Celeberties

Heftige situatie voor Samantha de Jong (Barbie): Opgenomen in het ziekenhuis

Plots was daar het bizarre nieuws uit het leven van Barbie, haar vriend is overleden. Verschillende geruchten laten weten dat dit door een overdosis gekomen zou zijn. Ook is er nog volop onderzoek naar het plotseling overlijden van de man. Op Instagram schreef Samantha het volgende: “Hou van jou lieve schat.

Zomaar ineens ben je overleden, hoe kan dit. Lieve schat, ik kan het niet geloven dat je er niet meer bent. Ik heb je geholpen, maar niks hielp. De artsen en de politie namen het over en daar lag je. Schat, je zal voor altijd bij me blijven, kan me geen leven zonder jou voorstellen. Gisteren waren we nog lekker aan het koken en lachen, ik ga je missen boef. Uit het oog nooit uit me hart. Gelmore is overleden aan een hartstilstand. RIP lieverd, ik zal je nooit vergeten.”

Barbie uit voorzorg naar ziekenhuis

Een onvoorstelbare heftige situatie dus in het leven van de blondine. Het is zó heftig geworden voor haar dat ze inmiddels overgebracht naar het ziekenhuis. De blondine zou onwel geworden zijn toen ze troost opzocht bij vriendinnen. Uit voorzorg zou ze opgenomen zijn laten verschillende bronnen weten.

Bron: story

Doorgaan met lezen

Celeberties

DRAMA: Martien Meiland neemt een drastisch besluit

Martien Meiland is geliefd in zowel Nederland als België. Hij kan dus rekenen op zijn trouwe fans.

Martien Meiland is een Nederlands interieurontwerper, presentator en mediapersoonlijkheid.

In een interview met AD zegt Martien Meiland dat hij wel rekening houdt met een doemscenario. Wat als zijn fans hem beu zijn?

“Dan trek ik er de stekker uit”, zegt Martien. “En dan ga ik niet in een hoekje zitten huilen.”

“Nee, dat gaat niet moeilijk zijn. Voor de familie Meiland is bekend zijn geen evidentie geworden.”

“Maar Château Meiland haalt nog wel steeds hoge kijkcijfers. Ik denk dus dat de mensen ons nog niet beu zijn.”

Bron: Story

Doorgaan met lezen

Celeberties

Rachel Hazes haalt snoeihard uit naar haar dochter Roxeanne

Rachel Hazes heeft publiekelijk uitgehaald naar dochter Roxeanne. Dit zelfs onder een Instagram-post van Monique Westenberg. En volgers zijn er niet helemáál over te spreken.

Roxeanne en Monique

Het drama begint wanneer Roxeanne onder een foto van Monique reageert, waarop haar jarige hond te zien is. De twee hebben na de breuk van Monique en André nog steeds goed contact en zijn laatst zelfs op een ‘zussen’-uitje geweest. ‘Fenders vriendje, gefeliciteerd’, schrijft Roxeanne dan ook in de reacties.

Uithaal

Rachel vindt het nodig om op haar dochters reactie te reageren met een keiharde sneer: ‘Hij had beter vriendjes met Davinci kunnen worden in plaats van hem na 9 jaar weg te doen! Schaam je…’

Tegenreacties

Maar volgers van Monique zijn totaal niet over Rachel’s reactie te spreken. Ze krijgt namelijk enorm veel boze tegenreacties als: ‘Rachel, jij moet je schamen en niemand anders’, en ‘Jij bent echt een triest walgelijk wijf. Jij houdt nooit op! Waarom deze reactie bij Monique, daar wilde je toch niks mee te maken hebben, maak je druk om dat nare jong van je in plaats hier een reactie naar je dochter te schrijven!’ Roxeanne’s verloofde Erik heeft aan Shownieuws laten weten dat ze er verder niet op gaan reageren.

Niet goed samen

Het gaat al een langere tijd niet goed tussen moeder en dochter Hazes. Onlangs kwamen beelden vrij van de André Hazes documentaire en Roxeanne liet op Instagram weten dat ze heel erg gekwetst is om de privébeelden die zijn gebruikt, waarvoor ze geen toestemming heeft gegeven. ‘Deze beelden liggen nu op straat. Dat doet extra veel pijn.’ En moeders, die staat wél volledig achter de docu.

Doorgaan met lezen

Trending