Drama voor Peter Gillis: ‘Grote dreiging om alles te verliezen’
Connect with us

WOW

Drama voor Peter Gillis: ‘Grote dreiging om alles te verliezen’

Zelf zegt Massa is Kassa-ster Peter Gillis dat hij zeker goed is voor 85 miljoen euro, maar een lening van zes miljoen euro terugbetalen lukt hem niet. Is hij dan toch niet zo rijk.

Gillis leende vorig jaar, tegen een rente van maar liefst elf procent, zes miljoen euro. Het miljoenenbedrag leende hij niet bij een bank, maar bij Snelgeld.nu. Afgelopen vrijdag had hij het bedrag al terug moeten betalen, maar dit heeft hij niet gedaan.

Fluiten naar de centen

Dit bevestigt Bert van Maanen van Snelgeld.nu aan zakenblad Quote. De geleende miljoenen zouden worden terugbetaald uit de verkoopsom van het Zeeuwse vakantiepark van Peter Gillis: Marina Beach. Ter zekerheid werd wel door van Maanen een hypotheek gevestigd op het vakantiepark.

Het lijkt erop dat Peter aan het wachten is tot de koper van zijn vakantiepark eerst de koopprijs overmaakt voordat hij de lening terugbetaald. Gillis zou het vakantiepark namelijk hebben verkocht voor wel zestig miljoen euro.

Vraagtekens

Maar er rijzen steeds meer vraagtekens rond de verkoop van zijn vakantiepark. Er gaan zelfs geruchten rond dat die koper het enorme bedrag helemaal niet kan betalen en dan kan Gillis fluiten naar de centen. En nog erger: wanneer Gillis de lening van zes miljoen euro niet zou betalen raakt hij zijn hele vakantiepark kwijt.

Gillis had zich al helemaal rijk gerekend met die zestig miljoen en vorige maand bleef hij nog vol goede moed. ,,Het geld komt”, liet hij weten aan Quote. Maar nieuw onderzoek van Quote werpt een ander licht op de verkoop van Marina Beach. ,,Een sprookje, gaat ook echt niet gebeuren”, aldus een bron tegen Quote.

Nu de deadline voor de aflossing is verstreken, blijft de vraag: gaat Gillis zijn Zeeuwse park nu echt kwijtraken? Bij wanbetaling kan een gang naar de rechter volgen, die het park in de veiling kan doen. En dan kan Peter vaarwel zeggen tegen de miljoenen…

WOW

Monique Westenberg verrast iedereen: “Ik ben met hem op date geweest”

Monique Westenberg verwerkt heel de heisa over haar breuk met André Hazes – en zijn nieuwe relatie met Sarah van Soelen – op haar eigen manier. Het liefst spendeert ze dan ook tijd met de liefde van haar leven: haar zoontje André Junior. Met hem had ze een date, zo laat ze weten op Instagram.

,,Ik had een date” schrijft Monique bij haar laatste post op Instagram. Ze houdt haar volgers een klein beetje voor de gek en plaatst bij deze tekst een foto al kussend samen met haar zoontje André junior.

‘Eerlijkste date’

,,De mooiste dates”, schrijft Lucy erbij, de vrouw van Dinand Woesthoff. ,,Heerlijke plek, heerlijke date, heerlijke jurk”, vindt Anouk Smulders. ,,De liefste mooiste en eerlijkste date die je maar krijgen kan” schrijft een fan.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Lil’ Kleine en Jaimie Vaes komen met gezamenlijk videostatement

Lil’ Kleine en Jaimie Vaes hebben voor het eerst na het vermeend huiselijk geweld een gezamenlijke videoboodschap gegeven. Daarin zegt Jaimie dat ze niet fysiek mishandeld is tijdens de bewuste nacht in de hotelkamer op Ibiza.

De brunette geeft wel mee dat de rapper in het vervolg wel liever zal zijn. Jaimie steekt van wal: “Even een berichtje namens mij en Jor. We denken dat dit nodig is, omdat wij de afgelopen tijd de ergste horrorverhalen en leugens hebben zien verspreiden over ons en ons gezin. Dit moet gewoon stoppen. We vielen ons de laatste week best wel verplicht om even rust te nemen om even alles te laten bezinken. Maar hoe rustiger we werden, hoe meer verhalen er kwamen. Dat is gewoon ontzettend pijnlijk om te lezen.”

Ruzie is niet oké

Jaimie, die voornamelijk het woord voert, gaat verder: “We zijn de liefste ouders voor Lío, we zullen nooit iets doen om hem in een situatie te brengen die niet gezond is of gevaarlijk. Die avond is er geen fysiek geweld geweest.”

“Natuurlijk, wij maken ruzie en die raken weleens verhit en we snappen ook dat we een voorbeeldfunctie hebben en dit mag absoluut geen voorbeeld zijn dat ruzie oké is. Maar wat er nu verspreid, dat is ontzettend treurig en doet ons echt onwijs veel pijn.”

Lil’ Kleine mag ook iets zeggen

Kleine houdt de hele tijd de lippen stijf op elkaar, maar dan heeft ook hij iets te zeggen. “De moeder van mijn kind, de vrouw van wie ik houd, zou ik nooit oprecht pijn doen. Dat is niet mijn bedoeling, als ik je ooit pijn zou hebben gedaan, weet je dat dat niet de bedoeling was. Maar leugens die verspreid worden, is niet de bedoeling”, zegt de rapper.

Jaimie valt meteen in en zegt nog: “Hij gaat wel iets liever zijn. Alsjeblieft, laat het rusten. Het is nu wel genoeg geweest. We hopen met ons gezin hier ook weer sterker uit te komen.”

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Groot drama: ‘Andre Hazes in financiële problemen’

Andre Hazes en Sarah zijn op dit moment bezig met de verhuizing naar hun nieuwe luxe appartement. Het lijkt er dan ook op dat ze de heftige ruzie die ze hadden even aan de kant hebben geschoven en zich volledig focussen op de verhuizing.

Wij hebben de koopakte gezien van het nieuwe huis dat Andre Hazes heeft gekocht. En uit de koopakte blijkt dat Andre het huis maar voor de helft zelf heeft gekocht met een hypotheek. De andere helft is betaald door zijn schoonvader.

Het luxe appartement kosten 815.000 euro en staat in de wijk Hillegersberg in Rotterdam. Andre heeft er een hypotheek voor afgesloten van 4 ton. Hij kreeg van de bank geen hypotheek voor het volledige bedrag en had ook niet 4 ton op zijn bank staan. Daarom moest hij de hulp inroepen van zijn schoonvader. Op Sarah hoefde hij ook niet te rekenen, want die kon financieel helemaal niet bijspringen.

Wij melden al eerder dat Andre daarom Monique uit de dure villa wilden hebben. Zodat hij de villa kon verkopen en van dit geld dan weer een nieuw huis kon kopen. Monique zou dan in een klein appartement boven Roxeanne Hazes gaan wonen, maar Monique wilden dit uiteraard niet.

Uiteindelijk heeft Andre Hazes haar voor een ultimatum gesteld en als ze zich hieraan zou houden dan mocht Monique in de villa blijven wonen. Maar hierdoor kon Andre Hazes dus het dure luxe appartement in Hillegersberg niet volledig alleen kopen.

Overigens liet Andre gisteren nog weten dat hij en Sarah eerst een ander huis op het oog hadden. Maar de buren wilden niet dat Andre en Sarah er kwamen wonen, omdat ze geen fans voor de deur wilden en ook geen feestjes tot laat. Dus die aankoop ketsten af en uiteindelijk kwamen ze dus terecht bij het appartement in Hillegersberg.

Doorgaan met lezen

Trending