Drama voor Wendy van Dijk: ‘Onverwacht overleden’
Connect with us

Celeberties

Drama voor Wendy van Dijk: ‘Onverwacht overleden’

Heftige tijden voor Wendy van Dijk. De energieke presentatrice en onderneemster is de afgelopen week geconfronteerd met vreselijk nieuws: haar persoonlijk adviseur Ben (overige gegevens bekend bij Story) is volkomen onverwacht overleden.

Ben stond Wendy met raad en daad bij in haar slepende conflict met haar voormalige zakenpartner Robbert Boekema, met wie ze de veelbesproken DISQ op de markt bracht. Omdat niemand zijn plotse overlijden had zien aankomen en er gezwegen wordt over de precieze doodsoorzaak, is de schok extra groot. Uit kringen rond Wendy wordt wel duidelijk dat de SBS6-ster nogal van slag is, vooral omdat ze erg begaan is met zijn familie, die dit tragische verlies plotsklaps voor de kiezen kreeg.

Faillissement

Wendy en Ben hadden de afgelopen maanden intensief contact over de afwikkeling van het faillissement en doorstart van Wendy’s fitnessbedrijf, dat ze met genoemde Robbert had. Zoals Story al eerder publiceerde kwam Wendy na het faillissement van haar sportbedrijf DISQ Mobile Gym Nederland behoorlijk onder vuur te liggen.

Bron: Story

Celeberties

Badr Hari openhartig over heftige ziekte: ‘Ik hoestte bloed’

Kickbockser Badr Hari raakte vorige maand besmet met het coronavirus. Hierdoor moest hij zijn gevecht met Benjamin Adegbuyi uitstellen. De besmetting viel Badr zwaarder dan verwacht. Hij vertelt dat hij vreesde voor zijn leven.

Aan RTL Boulevard vertelt Badr over zijn besmetting. Het begon met vermoeidheidsklachten. ,,Ik was super fit, ik lag op schema. We waren heel precies bezig, toen werd ik ziek,” vertelt de kickbockser.

,,Woensdag was ik aan het trainen en ik was moe,” Badr vertelt dat hij meer moe dan normaal was. ,,Toen werd het alleen maar erger,” de kickbockser ontwikkelde een hoestje en herkende de symptomen direct. Hij ging onmiddellijk in quarantaine.

Leven

Badr vertelt dat hij compleet gevloerd was door het coronavirus. ,,Ik ben tien dagen echt heel ziek geweest,” aldus Badr. Hij vertelt dat hij op een bepaald punt zelfs bloed begon te hoesten. ,,Ik voelde mijn longen trillen.”

Badr was zó ziek dat zelfs de paar stappen die hij moest zetten om zijn eten te pakken te zwaar waren. Het ging van kwaad tot erger en zijn gezondheid ging met de dag achteruit. ,,Ik was zo ziek dat ik op dag vier bij mezelf ging denken: ‘Heb ik het wel allemaal goed geregeld?’” De kickbockser voelde zich zo beroerd dat hij dacht dat hij het niet zou overleven.

Inmiddels gaat het weer beter met de kickbockser en is hij aan het trainen om zijn Roemeense tegenstander te verslaan.

Bron: ditjesendatjes Beeld: Youtube

Doorgaan met lezen

Celeberties

Heftig: Rico Verhoeven deelt verdrietig nieuws mee

Dinsdag 15 september is een moeilijke dag voor Rico Verhoeven. Het is de dag waarop zijn vader aan Alzheimer (in 2017) overleed.

Daarom eert hij zijn vader via social media.

Ik mis je

Jos Verhoeven zou vandaag zestig jaar geworden zijn. Drie jaar geleden maakte Rico zelf het verdrietige nieuws bekend. ‘Gisteren heeft hij besloten te stoppen met vechten. Hij was sterk, trots en koppig maar dit was een keuze waar hij goed over na heeft gedacht. Om die reden heb ik niks anders dan respect voor hem en zijn keuze. Pap, we hebben veel voor onze kiezen gehad maar ik zal altijd van je blijven houden en zal je altijd missen uit de grond van mijn hart. Ik mis je.’

Feestje

Vandaag eert de kickbokser zijn vader met een foto waarop opa met zijn kleinkind te zien is en een foto waarop Rico samen met zijn vader staat. ‘Je zestigste verjaardag. Dat is een mijlpaal. Ik hoop dat je daarboven een feestje viert. Wij vieren het hier beneden. Je bent altijd in mijn gedachten, heb een fijne dag. Ik hou van je’

Doorgaan met lezen

Celeberties

Barbie Samantha lijkt weer helemaal de oude: Voorgevel knalt bijna uit d’r pakje

Toen ze in 2018 weer thuiskwam na haar periode uit een kliniek in Schotland leek Barbie alles anders aan te gaan pakken. Na verschillende keren een poging tot zelfmoord te hebben gedaan wilde ze het ‘normale’ leven weer oppakken. Of dat helemaal gaat lukken is maar de vraag.

Op Instagram noemt ze zichzelf ineens weer ‘realityster’, haar haren zijn weer blonder dan blond en ook de liefde voor ‘natuurfilm’ acteur Rolf Tangel lijkt weer op te bloeien.

Mooi pakje

Waar ze een paar maanden geleden nog liever Samantha werd genoemd mogen we nu gewoon weer Barbie zeggen. Het staat zelfs op haar witte pikante pakje geschreven:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending