Drama: We nemen afscheid van Hugo de Jonge
Connect with us

WOW

Drama: We nemen afscheid van Hugo de Jonge

Hugo de Jonge stopt ermee als coronaminister, wel gedwongen want hij had graag zijn oude baan willen behouden. Ernst Kuipers is de nieuwe minister die over corona gaat en is dus zijn opvolger.

Hugo de Jonge

Wanneer je binnenkort naar de persconferentie kijkt zal Hugo de Jonge daar niet meer te zien zijn. Ernst Kuipers zal zijn plaats vervangen die we kennen als voorzitter van het Landelijk Netwerk Acute Zorg.

De Jonge heeft zelf ook een verklaring gegeven: “Het is een heftige tijd geweest. Voor iedereen in ons land, ook voor mijn gezin en mijzelf. Maar vooral voor iedereen die door het virus te lijden heeft gehad, of juist door de maatregelen er tegen”, schrijft De Jonge zondag op Twitter. Maar ook is hij blij met zijn nieuwe functie. “Met hart en ziel en met opgestroopte mouwen ga ik aan de slag.”

Meest bekeken

Foto van Eva Jinek blijkt meer te laten zien: “Zie je, ze is wel zwanger!”

Eva Jinek heeft haar volgers, en de roddelbladen, even een cryptische post onder de neus gehouden. De presentatrice heeft een foto op haar Instagram geplaatst van een knuffel-garnaal. Voor de volgers is het nu natuurlijk gissen waarom de blondine dit plaatst. Normaal gesproken plaatst Eva altijd foto’s met lange teksten erbij over iets waar ze graag iets over kwijt wil.

Tegenwoordig verschijnen er dan ook maar bar weinig foto’s van de presentatrice zelf op haar kanaal. Maar bij de foto van de garnaal, daar staat helemaal niets bij. Niet in de foto en niet als bijschrift. Volgers blijken het hierdoor zeker te weten, Eva is zwanger. Ook Shownieuws kopt er lekker in met een grote kop over een mogelijke zwangerschap. Er valt bijvoorbeeld te lezen: “Ben je zwanger? Gefeliciteerd!”

Eva Jinek zwanger?

Een ander schrijft weer: “Ik hoop dat dit betekent dat je in blijde verwachting bent… In dat geval: van harte gefeliciteerd.“. Sommige zijn wel érg zeker van hun zaak: “Ze is zwanger!“. Er is wel meer vreemds aan de hand rondom Eva, wordt in Shownieuws besproken. Evert Santegoeds laat weten dat de blondine allerlei interviews heeft afgezegd betreft de promotie van haar boek. Hij zegt: “Ja, we hoorden dat vandaag pas. Wij zouden ook met Eva spreken over dat boek en over wat haar bewogen heeft om dat te schrijven. En over de leuke dingen die erin staan.“

Doorgaan met lezen

Celeberties

‘Monique Westenberg heeft een nieuwe vlam’

Het was een zwaar jaar voor Monique Westenberg. Nadat André weer bij haar terugkwam na een relatie met Bridget Maasland, ruilde hij haar weer in voor Sarah van Soelen en nu voor Anne Rose. Maar nu lijkt ook Monique eindelijk te hinten op een nieuwe liefde…

Nadat André onlangs de relatie met Sarah van Soelen verbrak, leek het erop dat er een verzoening ging komen tussen hem en Monique. Helaas liep dat anders, want André bleek bij Anne Rose alweer de liefde te hebben gevonden.

‘In overlevingsmodus’

Voor Monique de zoveelste trap die ze afgelopen jaar van André heeft gekregen. Hoewel hij na een relatie met Bridget Maasland weer bij haar terugkwam, ruilde de zanger Monique weer in voor Sarah van Soelen en nu is het Anne Rose die het hart van André heeft veroverd.

Monique blikte op Instagram dan ook terug op een veelbewogen jaar. ,,Dit jaar is voor mij voorbij gegaan op de automatische piloot. In overlevingsmodus. Ik heb veel geleerd over mezelf en mensen om mij heen en al mijn kracht gehaald uit onze heerlijke zoon!”, schreef Monique.

Een nieuwe vlam?

En hoewel ze alle kracht uit haar zoontje André haalt, begint het er steeds meer op te lijken dat Monique een man om haar heen mist. Op Instagram lijkt ze zelfs al wat subtiele hints te geven waardoor het gonst van de geruchten.

Ze plaatste een foto in haar Instagram Stories waarop DJ Billy The Kit te zien is. De DJ voelde de bui al hangen, want ineens heeft hij zijn profiel op privé gezet. Zou Monique het Hazes-boek eindelijk definitief hebben afgesloten?

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: “Met deze bekende dame heeft Ali B het héél gezellig gehad!”

Ali B wordt er al eventjes van beticht dat met met een 19-jarige dame zou hebben afgesproken om te gaan liggen rollebollen. Deze geruchten zijn al langer in opspraak, maar nu hebben de juice-kanalen zich ook gemengd. Dennis Schouten en Jan Roos van Roddelpraat hebben bijvoorbeeld WhatsApp-gesprekken van de rapper gedeeld. Ook hebben ze spraakopnames waarin de rapper te horen is. De rapper heeft sindsdien ook alle reacties onder zijn foto’s op Instagram uitgeschakeld. Maar nog niemand is tot dusver naar buiten gekomen als iemand waarmee Ali het bed gedeeld zou hebben.

De juice-kanalen hebben echter hun werk inmiddels al flink gedaan. Ook Yvonne Coldeweijer heeft inmiddels laten weten dat ze hier een video over gaat maken en kan bevestigen dat de verhalen kloppen. Welke verhalen dit precies zijn weten we nog niet, het zijn er namelijk nog al wat. We zullen het gauw genoeg horen. Maar eerst deze dame!

Ali B wordt in veel verhalen genoemd, onder andere deze!

Op het kanaal ‘Juicechannel’ is al het een en ander voorbij gekomen over de rapper. Hun laatste post over Ali is: “Verschillende bronnen melden ons dat Ali ook het bed heeft gedeeld met ‘Hung’ die we kennen van Temptation Island. De twee hebben elkaar leren kennen tijdens de clip-opnames van ‘Let’s go’. Hierin is Hung ook te zien en na deze opnames hebben de twee het dus ook meer dan gezellig gehad.” Maar ze weten meer te vertellen: “Ali wilde vaker afspreken met Hung en zij dacht er op die manier misschien een media-carrière uit te halen. Maar na een paar keer afspreken was Hung er ook wel achter dat het puut voor lust was.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending