Dramatisch: Leontine Borsato opgenomen in ziekenhuis
Connect with us

Meest bekeken

Dramatisch: Leontine Borsato opgenomen in ziekenhuis

Na een rumoerig 2020, was Leontine Borsato wel klaar voor een frisse nieuwe start in het nieuwe jaar. Helaas belandde de presentatrice op zondag 3 januari gelijk in het ziekenhuis met een geperforeerde blindedarm. Dat laat haar management aan RTL Boulevard weten.

Leontine Borsato in het ziekenhuis
Blijkbaar had de voormalig actrice op zondag last van heftige buikklachten waardoor dochter Jada haar met spoed naar het ziekenhuis moest brengen. Gelukkig kon Leontine maandag al terecht op de operatietafel en is de ingreep goed gegaan. “Ze is gelukkig al wat dagen thuis. Het gaat goed met haar!”, aldus het management van Leontine.

Nieuwe vlam
Afgelopen week raakte ook Marco Borsato weer in opspraak. Hij zou het weer gezellig hebben met zijn ex Denise Boekhoff, die eerder al aangaf dat ze weer contact hadden. Maar dat het op romantisch vlak zou zijn, is één groot misverstand. Anouk Smulders reageerde woensdagavond in Shownieuws op de hardnekkige roddel en liet namens Borsato weten dat hij geen nieuwe vlam heeft én daar ook geen behoefte aan zou hebben. Er is namelijk maar één grote liefde in zijn leven en dat is Leontine. Ook zou de zanger aan de presentatrice hebben verteld dat hij alle speculaties behoorlijk vermoeiend vindt.

Reactie Denise
Het moge duidelijk zijn dat niet alleen Marco klaar is met alle geruchten. Oók Denise kan er niet meer tegen en haalt dan ook flink uit op Instagram. “Alles wat er in de media staat of gezegd wordt zijn aannames, veronderstellingen en roddels over één van mijn voormalige liefdes in relatie tot mij”, doelt ze op de beweringen in Privé. “Dus voor eens en voor altijd: Marco Borsato is een ex.”

Niet meer samen
Fans hopen bijna een jaar na de breuk nog steeds op een hereniging tussen beiden, maar het lijkt er steeds meer op dat meer dan een goede vriendschap er niet in zit. Na de breuk ging de zanger bij zijn moeder in Stompetoren wonen, maar zou in de zomer een gigantisch penthouse hebben gekocht in Alkmaar. Leontine bleef achter in de gezinswoning in Het Gooi, maar zou ook plannen maken voor een nieuw start op een andere plek. De gezamenlijke villa zou verkocht zijn. Ook zou Leontine steeds vaker afstand doen van de achternaam ‘Borsato’.

Een nieuw leven alleen
Marco en Leontine trouwden in 1998 en waren maar liefst 23 jaar samen. Begin februari kondigden de twee aan uit elkaar te gaan en kwam boven water dat de zanger meermaals een scheve schaats had gereden. Samen heeft het stel drie kinderen: zoons Luca (22) en Senna (19), en dochter Jada (18). Marco heeft al sinds het nieuws over zijn burn-out nagenoeg niets meer van zich laten horen op sociale media. Zijn laatste post dateert van bijna een jaar geleden, 31 december 2019.

Bron: RTL Boulevard

Celeberties

Zien: Denise (18) verdient zo’n 10.000 euro per maand met OnlyFans en krijgt hulp van haar vriendje!

Wat was het eerste dat jij deed toen je 18 werd? Voor Denise was dat direct het aanmaken van een OnlyFans-account zodat ze kon beginnen met het verdienen van haar eigen knaken.

Niet alleen voor zichzelf maar ook voor haar vriendje Mike die met haar samenwerkt. Niet zonder reden natuurlijk, want zoals Mike zelf zegt: “Ik ben alleen maar blij met die fans want zonder hen kan ik niet eten.”

Overigens krijgt Denise ook geregeld rare verzoekjes binnen. Bijvoorbeeld of ze eens een foto van een ’bout’ kan insturen. En dan hebben we het niet over zo’n metalen pin waarmee je twee voorwerpen aan elkaar kunt verbinden. Denise ziet dat zelf niet zo zitten trouwens maar vriendje Mike vindt het voor 200 euro niet eens zo’n slecht idee…

Bron: NPO

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Moeder Monique Westenberg haalt keihard uit naar André Hazes: ’Neem hem nooit meer terug’

De afgelopen dagen heb je waarschijnlijk niets anders gelezen dan de ophef tussen André Hazes en Monique. Voor het geval je het nog niet wist: de twee zijn uit elkaar omdat André waarschijnlijk een ander liefje heeft genaamd Sarah van Soelen.

Monique zelf is op het moment niet zo erg op zoek naar een andere relatie en wil vooral rust hebben. Ook haar moeder heeft zich in het verhaal gemengd en hoopt dat ze nooit meer terug gaat naar André.

Monique krijgt veel steun van Nederland en uiteraard ook naar haar moeder. Haar moeder heet Annemarie en heeft keihard uitgehaald naar André.

„Wat ben ik trots op jou, dat jij mijn dochter bent. Je bent een fantastische moeder en een sterke vrouw. Beloof me één ding, neem hem noooooit meer terug. Alleen maar liefde voor jou”, liet ze weten.

Monique bevestigde de breuk ook door het volgende te schrijven:

„Met een gebroken hart moet ik bevestigen dat André er wederom voor heeft gekozen bij zijn gezin weg te gaan. Het afgelopen jaar was het gelukkigste jaar van onze zeven jaar samen. Vanaf 12 december zaten wij op een roze wolk en daar heb ik tot aan twee weken geleden opgezeten. De keuze van André om bij ons weg te gaan is voor mij abrupt en heb ik niet zien aankomen”, aldus Monique.

Bron: Story

Doorgaan met lezen

Celeberties

Slecht nieuws voor koningin Maxima: Familielid plotseling overleden

Verdriet voor koningin Máxima. Afgelopen donderdag is de Argentijnse oom van Maxima overleden. Jorge Horacio Cerutti stierf op 76-jarige leeftijd aan de gevolgen van het coronavirus.

Maxima’s oom woonde op het platteland in San Nicolas, waar de koningin in haar jeugd veel tijd doorbracht. Het lichaam van de oom is inmiddels overgebracht naar de begraafplaats van Pergamino, waar de familie van Maxima’s moeder vandaan komt.

Al enige tijd kanker

Volgens Argentijnse bronnen zou hij ook aan kanker hebben geleden. Welke vorm is niet bekend. De oom laat een vrouw en vier kinderen achter.

In 2017 overleed Maxima haar vader Jorge Zorreguieta en een jaar later haar zus Ines Zorreguieta. Maxima heeft de laatste jaren dus al veel voor de kiezen gekregen. In La Nación, de nationale krant van Argentinië, verschenen acht overlijdensberichten naar aanleiding van zijn overlijden.

Bron: Ditjesendatjes

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending