Dramatisch nieuws voor Melissa Kremer: ‘Het is klaar’
Connect with us

Celeberties

Dramatisch nieuws voor Melissa Kremer: ‘Het is klaar’

Melissa Kremer heeft afgrijselijk nieuws gekregen. Ze heeft volgens experts nog maar enkele weken te leven…

Dit vertelt ze in hartverscheurende berichten op Instagram Stories. “Hoe ga ik dit vertellen? Het is klaar…” begint Melissa. “Ik heb het lang volgehouden maar mijn lichaam kan het niet meer aan. Het gaat nu heel snel. De artsen denken dat ik vanaf nu steeds meer zal slapen en uiteindelijk in een hele diepe slaap terecht kom.”

“We kunnen geen bloedtransfusies meer geven, omdat mijn eigen bloed door de kanker te stroperig is”, vervolgt ze. “Ik probeer dit van me af te zetten nu, ik heb zoveel gehuild vandaag.”

Hardste klap ooit De ernstig zieke Melissa noemt het de hardste klap ooit. “Mama en ik zijn allebei helemaal ingestort toen we het hoorden. Het is gewoon onwerkelijk. We wisten allemaal dat dit moment ging komen maar stiekem hadden we allemaal nog hoop dat dit heel lang zou duren. Nu blijkt dat moment wel sneller te gaan komen dan we dachten helaas.”

“Of we nog dagen hebben of een week of twee weken, we weten het gewoon niet. Het is het laatste restje dat mijn lichaam heeft, dat gaat mijn lichaam nu gebruiken. Wanneer het lijfje op is, dan is het op. We hebben geen trucjes meer in huis om nog iets te doen.”

Toch wil ze één ding erg duidelijk maken. “De kanker gaat niet winnen. Ik ga winnen, want ik ga door tot het einde.”‘Ik wil zo graag’

Melissa lijdt aan bloedkanker en is daar erg openhartig over op haar Instagram-account Mijn Kwaadbloed. Af en toe geeft ze haar volgers updates over hoe het gaat, maar sinds een week zijn het berichten met veelal slecht nieuws. ”Met heel erg veel pijn in mijn hart moet ik jullie vertellen dat kankercellen ten opzichte van dinsdag zijn verdubbeld”, schreef Melissa vrijdag bijvoorbeeld al in haar Stories. “Dit houdt in dat het nu vreselijk hard gaat, Waarom lichaam?

Ik wil zo zo graag.”

Celeberties

Uitgelekt: André Hazes woont al samen met Sarah en Monique vindt geheime telefoon!

Sorry dat we er weer over schrijven maar het lijkt erop dat mensen er niet genoeg van kunnen krijgen. Heel Nederland (en misschien zelfs België) weet inmiddels dat André en Monique gister uit elkaar zijn gegaan voor de tweede keer. Ze waren heel gelukkig samen voor een lange tijd totdat Bridget in het spel kwam.

André kreeg een relatie met Bridget Maasland en dumpte Monique. De relatie tussen de twee duurde echter niet lang want een paar maanden later was André alweer terug bij Monique. Ze waren al snel verloofd en zouden gaan trouwen. Een paar maanden geleden waren ze op vakantie naar de ABC eilanden maar toen ze terug waren besloot André er een punt achter te zetten.

Gister liet zijn management dat officieel weten in een verklaring. Niet lang na de verklaring besloot André ook zelf te reageren op de breuk en dat deed hij door een bericht te plaatsen:

In het bericht kun je lezen dat er ook een ander in het spel is genaamd Sarah van Soelen. Volgens André zijn ze nu nog vrienden omdat hij veel steun van haar en haar familie kreeg maar het lijkt erop dat er nu al toch iets meer dan alleen vrienden is.

Monique betrapt André
Volgens de laatste gossips is de waarheid nog harder voor Monique dan je zou denken. Want volgens de laatste roddels lijkt het zo te zijn dat Monique een tweede telefoon bij André heeft gevonden net nadat ze samen op werk vakantie waren. In deze telefoon stonden gesprekken tussen André en Sarah.

Maar het gaat nog verder dan dat want er zijn bronnen die bevestigen dat André en Sarah nu al samenwonen in een woning die Sarah van haar steenrijke vader heeft gekregen.

Doorgaan met lezen

Celeberties

André Hazes overweegt een DNA-test: ‘Niet mijn zoontje?’

André Hazes heeft samen met zijn ex verloofde Monique Westenberg een zoontje. Kleine André werd geboren 25 oktober 2016.

Kleine Dré heeft zijn vader, André Hazes, enige tijd moeten missen in zijn leven. André heeft sinds een jaar de draad weer helemaal opgepikt en lijkt gelukkiger dan ooit.

Onlangs plaatste André een foto van zichzelf en Dré met dezelfde haarstijl. Ze lijken steeds meer op elkaar. Dré lijkt blijkbaar ook enorm op Andrés pianist, Davy Keys.

“Ga toch effe een DNA-test pakken”, grapt André bij een side-by-side van een verklede Dré en Davy op Instagram. “Ik weet van niks hoor”, reageert Davy al lachend.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zomaar een Facebook berichtje van Sarah van Soelen gaat zes jaar later ineens helemaal viral

Leuk, al dat nieuws over corona en de verkiezingen en zo maar het échte nieuws van deze week was natuurlijk de break tussen André Hazes en Monique Westenberg. Niet voor de eerste keer trouwens want zo’n anderhalf jaar geleden verliet hij de moeder van zijn kind al voor een kortstondige relatie met Bridget Maasland. Best sneu natuurlijk voor André jr. maar volgens papa is hij altijd maar weer de l*l. Monique is een soort god en ik ben áltijd de lul, maar ze moet ook accepteren als het een keer niet zo is”, aldus André tijdens een interview met RTL Boulevard.

Daar heeft de zanger natuurlijk gelijk in. Wat er is nou mis mee om eens per jaar je slurf bij een ander naar binnen te steken? Is dat zo raar? Moet toch gewoon kunnen als je in december nog tegen elkaar gezegd hebt met elkaar te willen trouwen…

Maar oké, even serieus. André woont inmiddels zelfs al een tijdje bij zijn nieuwe toekomstige ex: Sarah van Soelen. Een 25-jarige influencer met een hele rijke papa die als mooie bijkomstigheid ook een eigen huis heeft waar André kan blijven vertoeven. Op haar Facebook-profiel kwamen we bovendien nog iets opvallends tegen. Zou ze al langer een oogje op Dreetje hebben?

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending