Dramatisch nieuws voor Olcay Gulsen en Ruud de Wild
Connect with us

Celeberties

Dramatisch nieuws voor Olcay Gulsen en Ruud de Wild

Het was even schrikken bij Olcay Gulsen en Ruud de Wild thuis. Na een vreemd geluid zag het koppel ineens een grote scheur in hun plafondornament. Dit wilden ze natuurlijk zo snel mogelijk oplossen…

Een grote schok voor Olcay Gulsen en Ruud de Wild. Ze hoorden een vreemd geluid en zagen toen een grote scheur in hun plafondornament. Dat laat het koppel via Instagram Stories zien. ,,Dit komt naar beneden, één van deze dagen”, aldus Gulsen. Ruud de Wild maakt dat iets concreter: ,,Ik denk één van deze dag. Niet normaal hè?” Gelukkig kan Ruud de Wild er nog wel om lachen. Hij grapt: ,,We zitten aan de crack.” Na de video laat Gulsen een heleboel troep zien dat van het plafond af komt.

Nooddienst

Het geheel speelt zich af op de benedenverdieping. Olcay Gulsen besloot na de ontdekking heeft haar toevlucht op de bovenverdieping te zoeken: ,,Ik voel me iets veiliger boven”, zegt ze. Uiteraard vinden zowel Ruud de Wild als Olcay Gulsen dat er snel iets aan moet gebeuren. Het koppel heeft een bedrijf gevonden dat monumentale ornamenten herstelt met een nooddienst. Het bedrijf komt maandag langs, maar kunnen het dan sowieso niet meteen repareren. Ze gaan kijken of ze het kunnen verstevigen. Gulsen: ,,We zitten dus wel een paar weken in de ellende. Want het hele plafond moet er waarschijnlijk uit.”

Celeberties

Sterkte: Zó slecht gaat het momenteel dus met zanger Jan Smit

Het schijnt behoorlijk slecht te gaan met Jan Smit. De zanger kampt met behoorlijk wat problemen met zijn keel waardoor hij niet kan zingen. Er zijn helaas nóg meer dingen die in het leven spelen van de Volendammer. Jan Dules sprak over hem op de radio bij 100% NL. Hij heeft hier aangegeven dat de keren dat hij hem zag hij er niet erg goed uit zag. Hij blijkt behoorlijk wat afgevallen te zijn voor het schaatsprogramma waar hij aan mee heeft gedaan. Dit was zo’n 13 kilo. Dit doet nogal wat met je, zowel fysiek als mentaal. Vooral wanneer het al niet zo lekker met je gaat, dan kan je dat er gewoon niet bij hebben, aldus Jan Dules.

Het gaat niet lekker met Jan Smit

Hij heeft ál zijn programma’s en optredens afgezegd. Zijn agenda was al onmenselijk druk en daar deed hij het schaatsprogramma gewoon naast geeft Dules aan “Ik kan alleen maar respect hebben voor de keuze die hij heeft gemaakt”. Je zult Jan dus niet veel zien tot het einde van 2019, of hij daarna weer snel de draad zal oppakken is nog niet duidelijk.

Post op Instagram

Dit plaatste hij op Instagram om zijn fans duidelijk te maken wat er speelt: “Lieve allemaal! Ik heb -nadat ik afgelopen week acute laryngitis opliep-, besloten mijn agenda tot het einde van het jaar vrij te maken. Ik ondervind momenteel teveel hinder van lichamelijke klachten. Het is daarom op dit moment gewoon tijd om voor mijzelf en mijn gezondheid te kiezen, hoezeer me dat ook spijt naar al mijn trouwe fans toe… Alle geplande optredens en/of activiteiten komen daardoor helaas te vervallen. Uiteraard wordt er gekeken naar vervangende data. Ik wil de rest van dit jaar heel graag gebruiken om mezelf weer helemaal op te laden voor 2020, zodat ik in het voorjaar weer kan knallen met mijn nieuwe album!”

Doorgaan met lezen

Celeberties

“Het einde voor Martien Meiland en gezinsleden is hiermee in zicht!”

Martien Meiland en de rest van het gezin zijn al een aantal jaar ontzettend populair op de Nederlandse televisie. Het lijkt alsof alles waar de markante man zijn hand op legt in goud verandert. De voormalig kasteelheer heeft al verschillende programma’s gepresenteerd náást zijn rol in Chateau Meiland. Er wordt ook regelmatig gesproken van een Meiland-overkill.

Het kan goed zijn dat mensen de Meilandjes een beetje beu beginnen te raken omdat ze overal te zien zijn. Maar toe nu toe hebben we nog niet heel veel dalen gezien. Het enige wat niet lijkt te lukken is het verkopen van hun grootste succes, het chateau. Toch kun je op social media steeds meer reacties lezen waarin mensen zich uitspreken over de overmaat van het tonen van deze familie. De media-aandacht op de uitspraken van Erica Meiland heeft ook niet veel goeds gedaan. Maar de grootste domper is nóg recenter.

Populariteit Martien Meiland en gezin daalt!

Het goed bekeken programma ‘Marble Mania’ zou een flinke trekpleister moeten zijn voor kijkers. De show heeft namelijk het complete gezin ingezet om meer kijkers naar zich toe te trekken. Het is namelijk voor het eerst dat het programma onder de miljoen kijkers heeft getrokken. Om precies te zijn, 972 duizend kijkers wat 16 procent van het aantal televisiekijkende mensen was. Een gigantische domper natuurlijk. Volgende week zullen de mannen van VI aanwezig zijn wat hoogstwaarschijnlijk een grote boost zal geven. Het lijkt er dan ook op dan een daling in populariteit voor de Meilandjes is ingezet. Hieronder meer:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Frans Bauer geeft update over toestand Mariska: ‘Enorm geschrokken’

Het gaat niet goed met de vrouw van Frans Bauer, Mariska Bauer. Ze heeft een herseninfarct gehad heeft Frans laten weten.

Frans heeft het droevige nieuws via instagram gedeeld:

“Hallo allemaal,

Voor ons als gezin is het jaar helaas niet zo goed begonnen. Onze Mariska is deze week getroffen door een herseninfarct en we zijn enorm geschrokken. De komende tijd gaan we haar steunen en werken aan haar herstel.
Onze dank is groot aan het zorgpersoneel van het Bravis – ziekenhuis voor hun geweldige zorg. Naar omstandigheden gaat het goed en we zijn blij dat ze vanaf vandaag weer thuis is.

De Bauers”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Frans Bauer (@fransbauer)

In shock

Nederland is in shock en steunt het gezin massaal:

Danny de Munk zei het volgende onder de foto:

“Lieve Familie,
Wat zullen jullie geschrokken zijn !
Wij willen Mariska heel veel Sterkte & Beterschap wensen
🙌❤️🍀
😘 Jenny & Danny de Munk”

Doorgaan met lezen

Trending