Dramatisch nieuws voor Yolanthe: “Het gaat érg slecht!”
Connect with us

Celeberties

Dramatisch nieuws voor Yolanthe: “Het gaat érg slecht!”

In 2008 richtte Yolanthe het bedrijf YCVK Beheer B.V op. Haar doelstelling was ‘Het verrichten van stemwerkzaamheden voor commercials, tekenfilms en voice-overs en verrichten van promotionele activiteiten, alsmede acteer-, presenteer- en journalistieke werkzaamheden’. Maar net als het liefdesleven lijkt het ook slecht te gaan met haar bedrijfsleven. Ze staat namelijk tonnen in het rood. Dit schrijft Bekendeburen. Ze zeggen namelijk dat dit bedrijf inmiddels 228.000 euro in het rood staat. Dit was in 2018. Maar dat is nog niet alles.

Yolanthe diep in het rood
YC Europe B.V is ook van de brunette. Hiervan is de doelstelling ‘De groot- en kleinhandel in juwelen, sieraden en andere kostbaarheden’. Maar ook dit bedrijf staat flink in het rood met zo’n 257.000 euro. Bij elkaar opgeteld is dat toch al bijna een half miljoen. Bananas&Bananas werd vorig jaar door de brunette in samenwerking met HEMA gelanceerd. Oktober kwamen ze nog met een nieuwe wintercollectie. HEMA verkoopt op het moment de laatste kleding van het merk. Op de website van het merk is alles uitverkocht. De HEMA heeft er een ‘op=op’ actie van gemaakt. Er zal na uitverkoop dan dus ook géén nieuwe kleding meer bijkomen.

Scheiding met Wesley Sneijder
De scheiding tussen haar en Wesley Sneijder is nog niet doorgezet omdat de vader van de oud-voetballer ernstig ziek zou zijn. Omdat ze in gemeenschap van goederen zijn getrouwd zou de presentatrice een slordige 19 miljoen ontvangen. Dat zorgt er wel voor dat de problemen in één klap zijn opgelost. Gelukkig zit het voor de rest ook wel snor met het geld:

Celeberties

Pijnlijke blunder maakt Jinek-kijkers boos. Jinek aangevallen op Twitter.

Voorzitter Robèr Willemsen van Koninklijke Horeca Nederland zat vanavond bij Eva Jinek aan tafel om te praten over de terrassen in Nederland, die vandaag op sommige plekken – ondanks de lockdown – toch opengingen. Hij maakte echter een pijnlijke cijferblunder en Eva greep niet in. Kijkers wél.

Eva begon haar Jinek-uitzending met een uitgebreide terugblik op de ‘burgerlijke ongehoorzaamheid’ van winkeliers, maar ook horecaondernemers, die hun terrassen open gooiden. Ze zijn van mening dat ze prima open kunnen omdat ze naar eigen zeggen op een veilige manier gasten kunnen ontvangen zonder dat dat tot extra besmetting leidt. Robèr probeerde zijn punt kracht bij te zetten, maar… hij deed een gekke uitspraak die totaal niet klopt.

Wat zeggie?
Robèr beweerde ergens in het gesprek dat er afgelopen juni, toen de terrassen na de eerste lockdown weer open mochten, méér corona-patiënten op de IC lagen dan nu. Euh… nope, dat klopt van geen kant, zo schreven meerdere kijkers op Twitter. Hoewel Eva het momentje aan zich voorbij liet gaan, en hem dus niet corrigeerde, deden die vlijmscherpe kijkers dat wél.

 

Versoepelen

Wel wist Eva bij Robèr te ontlokken hoe zijn gesprek met een stel ministers, waaronder Hugo de Jonge, ging. Ze spraken over horeca-maatregelen en versoepelingen en de horeca-voorman kreeg zelfs een soort van datum te horen.

Eva Jinek en de verkiezingen

Over Eva Jinek gesproken: die zit momenteel in een extra drukke periode. Afgelopen zondag deed ze als een soort voetbalpresentator de voor- en nabeschouwing van het RTL verkiezingsdebat én ze kreeg een dag later dé gast van het debat aan tafel. De komende tijd knalt ze door: volgende week trapt Eva het verkiezingsgaspedaal nog even verder in met speciale verkiezingsuitzendingen van Jinek.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Henny Huisman spaart Marco Borsato niet: “Hij heeft ook iets gehad met deze vrouw”

Marco Borsato zag vorig jaar een einde komen aan zijn huwelijk met Leontine. Er zijn geruchten dat hij haar bedrogen heeft.

Henny Huisman twijfelt er zelfs niet aan dat Marco zijn vrouw bedrogen heeft. Dat schrijft Mediacourant.

“Naar wat ik hoor komen er nog wel een stuk of drie vrouwen aan met wie Marco zijn vrouw bedrogen heeft”, zei Henny vorig jaar.

Hij kreeg heel wat boze reacties op die uitspraak maar spijt heeft hij er niet van. “Het is ook een beetje uit z’n verband gerukt allemaal. Kijk, iedereen wist dat hij een vreemdganger was.”

“Ik wist dat op een gegeven moment ook. Maar Marco ging er zelf een beetje overjokkebrokken door te stellen dat dat tien jaar geleden was.”

“Maar dat was niet zo. Toen kwamen er nog meer namen naar boven en iedereen had het over die namen. Ik heb ook iets gehoord over een vrouw waarmee hij zou zijn geweest bij Warchild, het goede doel waarvoor hij zich inzet.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Opnieuw enorm slecht nieuws over Marco Borsato: Dit is er aan de hand

Marco Borsato blijft het moeilijk hebben. De zanger zag een einde komen aan zijn huwelijk met Leontine.

Het gaat allemaal zeer vlug. De scheiding is intussen al geregeld en ook hun dure villa is in een mum van tijd verkocht.

Het zijn heftige tijden geweest voor Marco Borsato. Hij woont nu in een penthouse in Alkmaar.

Marco lijkt nu de tijd te gaan nemen om te treuren om zijn stukgelopen huwelijk. ‘Hij gaat die tijd ruimschoots nemen’, staat er te lezen in Weekend.

Dat heeft ook zo zijn gevolgen. ‘Het zal nog wel even duren voor hij met nieuwe muziek voor de dag komt.’

Doorgaan met lezen

Trending