Dramatisch slecht nieuws voor Martien Meiland en Britt Dekker
Connect with us

Celeberties

Dramatisch slecht nieuws voor Martien Meiland en Britt Dekker

De vrijdagavondshow First & Last van Martien Meiland en Britt Dekker is niet het succes geworden wat de twee ervan verwacht hadden. De eerste aflevering begon vier weken terug nog hoopvol met 751.000 kijkers, die cijfers zijn inmiddels gehalveerd. Gisteren zaten er nog 379.000 kijkers voor de buis.

Het moet een hard gelag zijn voor Talpa en SBS 6. Martien Meiland is de opperkoning van de kijkcijfers bij de zender en vrijwel alles wat hij de afgelopen tijd aanraakte, veranderde in goud. Samen met Britt Dekker vormde hij in het programma Wie van de Drie? al een olijk duo. Zo leuk, vonden ze bij de zender, dat de twee werden gekoppeld aan elkaar in een nieuw programma First & Last.

Martien zelf hoopte op 800.000 kijkers voor zijn nieuwe show. Dat lijkt er zeker niet meer in te zitten. Al zei hij vooraf al, dat de lol van het maken niemand van hem afpakt. Hij zei: ,,Er stond van de week een pakketbezorger aan het hek en er kon niet eens een ‘goedemorgen’ af. Ga in hemelsnaam iets doen wat je wel leuk vindt, dacht ik. En ik besefte: ik ben gezegend.’’ Toch moet het een teleurstelling zijn voor de o zo populaire Martien, die met zijn Chateau Meiland regelmatig door de grens van 1,5 miljoen kijkers heen breekt.

Gordon

Voorafgaand wil het ook nog niet vlotten met Gordons show The Cube. SBS6 besloot gisteren het programma in te korten en de starttijd van het programma te veranderen. Volgens een woordvoerder was dat ‘omdat we verwachten dat dit tijdstip een beter instapmoment is voor de kijker’. Veel maakt het niet uit, de kijkcijfers van The Cube stabiliseren rond de 300.000 belangstellenden.

Nederland schakelde vooral in voor de programma’s op NPO 1, NPO 2 en RTL 4. The Voice Kids werd prime time het best bekeken met bijna 1,2 miljoen kijkers. Ook Bed & Breakfast (NPO 1), 2 voor 12 (NPO 2) en Nick & Simon Take a chance on me (NPO 1) deden goede zaken. Alle drie de programma’s scoorden rond de 1,1 miljoen kijkers.

Bron: AD

Celeberties

Zien: Sarah van Soelen blijft Monique Westenberg keer op keer kopiëren

Het lijkt erop dat Sarah van Soelen een obsessie begint te ontwikkelen voor de ex van André Hazes. Het is al verschillende keren voorgevallen dat Monique op Instagram iets draagt en dat Sarah haar dan gelijk na-aapt.

En dat begint ook heel wat volgers op te vallen. Ook nu is het weer van dat. Een week geleden verfde Monique haar kapsel iets donkerder en ja hoor.

Daar is ook Sarah met donkerdere lokken. Sarah droeg ook nog eens bijna dezelfde blouse als Monique.

Daarover maakte André dan nog uitgebreid grapjes. Helemaal bizar was toen Monique en Sarah de neef van André Hazes op identieke dezelfde manier feliciteerden.

 

Pesterijen over en weer

Het bleef echter niet bij deze drie schijnbaar toevalligheden. In april postte Monique een foto met een rood jack, met specifieke tekst en opvallend motief. Even later kwam Sarah van Soelen dan aanzetten met hetzelfde jack!

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zangeres Maan verklapt heftige reden waarom ze geen rokjes meer draagt

Zangeres Maan onthulde bij Beau dat ze geen rokjes meer draagt. Ze legt ook uit waarom. Maan voelde namelijk constant handen op plekken waar ze niet horen.

Ze getuigt bij Beau over de nare ervaringen: “In de clubs ken ik ook zeker mensen die langslopen en die ineens in je bil pakken. Dan draai ik me om. Ik heb mezelf nu wel aangeleerd om die mensen erop aan te spreken.” Maan zegt dan altijd tegen de dader: “Wat denk je dat je aan het doen bent, vind je dat normaal?”

Ook tijdens optredens ervaart ze handtastelijkheden. “Als ik aan het optreden ben, vind ik het heel leuk om het publiek in te springen en dan voel ik ook handen waar het absoluut niet thuishoort”, legt de zangeres uit. Ze voegt eraan toe: “Het is niet voor niets dat ik bijna geen rokjes meer draag op het podium maar broeken.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Michella Kox vliegt de bajes in na illegaal verjaardagsfeestje

Michella Kox hield recent een verjaardagsfeestje en kreeg politie over de vloer. Daags nadien kreeg ze nogmaals de politie op bezoek, waarna ze opgepakt werd. Kox doet het relaas in een video op Facebook.

Michella steekt van wal: “Goedemiddag, ben een beetje verwilderd, dat is niet raar, want ik ben vanmorgen om 9 uur van mijn bed gelicht. Ik heb een ambtenaar in functie beledigd en heb zeven uur in een celletje gezeten. Ik ben behandeld als een crimineel.”

Kox gaat verder: “Wat is er gebeurd? Gisteren stond er aan de voorkant vier politieagenten en een zo’n vrouw was niet zo vriendelijk, die heb ik uitgescholden.” Ze legt uit dat ze de verjaardag van Kim vierde. Nu moet ze voorkomen. “Omdat ik een verjaardag heb gegeven, er was overlast, zeven politieagenten stonden en ik daar niks van mocht zeggen. Welkom in 2021”, besluit ze.

De realityster zegt dat het puur machtsvertoon was. “En dat alles om een verjaardag van vier personen. Ik vind het te ziek voor woorden. Heb ik spijt van mijn daden? Nee, daar sta ik nog steeds achter.”

Doorgaan met lezen

Trending