Dramatische afscheid voor Quinty Trustfull wekt irritatie op!
Connect with us

Meest bekeken

Dramatische afscheid voor Quinty Trustfull wekt irritatie op!

Quinty Trustfull heeft lang met een groot geheim rondgelopen. De 48-jarige presentatrice verloor vorig jaar haar geliefde vader. Het verdriet was zo groot, dat ze het lange tijd niet met mensen kon en wilde delen.

Alleen haar visagist en Koffietijd-collega Loretta Schrijver wisten van haar thuissituatie. De band met haar 80-jarige vader Cees was sterk en het gemis is bij Quinty dan ook nog altijd erg aanwezig. In de Amsterdamse Pijp woonden vader en dochter pal naast elkaar. ‘Mijn vader was de liefste man die ik ooit heb gekend. Hij heeft alleen maar liefde gegeven en daardoor ook ontvangen. Ik denk dat hij nooit ruzie met iemand heeft gehad. Ontzettend bijzonder’, aldus Quinty in gesprek met het blad Nouveau.

Paniek

Het besef dat hij er niet meer is, overvalt haar geregeld. Soms als een bijna fysiek voelbare steek in de borst. Na een standaardoperatie aan zijn darmen leek er niks aan de hand te zijn. Quinty’s vader had weliswaar medicatie toegediend gekregen omdat de bloedingen niet stopten, maar die leek te werken. ‘Totdat zijn partner – na het overlijden van mijn moeder kreeg hij een nieuwe relatie – in paniek belde. Een herseninfarct. Door de stolsels was een prop ontstaan, die naar zijn brein was geschoten. Zijn hele rechterkant raakte verlamd.’

Afscheid

Daarna ging Quinty’s vader snel achteruit. Hij kreeg extreme afasie en raakte ernstig in de war. Quinty zorgde, samen met haar zus en partner van haar vader, tot de laatste seconde voor hem. Soms moet ze er wel vijf keer per nacht uit om haar vader op te tillen of om te draaien. Vorig jaar zomer verloor Quinty’s vader de strijd. ‘Hij was op. Hij kon niet meer goed articuleren, maar hij zei: ‘Een leven vol liefde, het is goed zo’. En hoe moeilijk het ook was, op dat moment begreep ik dat liefde ook betekent: kunnen loslaten. Ik zei: ‘Ik hou zoveel van je dat ik het begrijp, pap’. Want dit wás geen leven voor mijn vader.’

Bron: Weekend Beeld: Youtube, Instagram

Meest bekeken

Heftig: Marieke Elsinga doet schokkende uitspraak over Humberto Tan

Marieke Elsinga vertelt in een interview in het Parool over de stappen die ze heeft genomen in haar carrière.

Humberto de boosdoener?

Ze vertrok namelijk dit jaar als presentatrice bij RTL Late Night om bij RTL Boulevard aan de slag te gaan. Ze werkte in de zomer samen met Beau van Erven Dorens (bij RTL Summer Night) en de rest van het seizoen met Humberto Tan. Nu is ze eerlijk over hoe en wat er allemaal is gebeurd in deze roerige tijd. Iedereen vroeg zich af: lag haar vertrek aan Humberto of juist aan iets of iemand anders?

Gebrek aan chemie

“Er is veel geschreven over de verstandhouding tussen mij en Humberto. Ja, de chemie tussen mij en Beau was ook beter. Dat kan ik met droge ogen zeggen, omdat iedereen het kon zien. Dat is toch niet erg? Ik heb als nieuweling op tv de kans gehad om met twee grote presentatoren te werken en ook te voelen hoe verschillend dat kan zijn.”

Gestopt

Ze gaat verder: “Beau gaf mij veel ruimte. Als Humberto dat bij Late Night ook meer had gedaan, had de kijker misschien sneller de Marieke gezien die mensen in de zomer konden zien. Wel zegt ze eerlijk dat ze hoe dan ook na 1 seizoen al weg wilde gaan bij de talkshow. Dat lag niet aan de presentatoren. “Toch, als Beau, hypothetisch gezien, Late Night was gaan presenteren, zou ik alsnog gestopt zijn.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

KEIHARD: Frank en Rogier halen snoeihard uit naar Bridget Maasland!

Frank en Rogier zijn goed bevriend met Rachel Hazes. Ook haar zoon André vinden ze een geweldige jongen, zo schrijft Ditjes & Datjes. Maar over zijn ex-vriendin hebben ze weinig goeds te zeggen weten we nu. We hebben het natuurlijk over Bridget Maasland waar de zanger kortstondig een relatie mee heeft gehad.

In het weekblad Weekend halen ze namelijk flink uit naar de blonde presentatrice. Ze geven aan dat ze vermoeden dat de blondine gewoon op de bekendheid en populariteit van de zanger is gevallen. “Zij heeft meteen de furore van die jongen gepakt. Ik denk dat zij zijn populariteit wel leuk vond. Volgens mij solliciteert zij naar iemand die bekend is.” geeft Frank aan in het blad.

Frank en Rogier halen uit naar Bridget Maasland

Hij geeft ook aan dat hij denkt dat de blonde presentatrice nooit op de zanger was gevallen als hij niet zo populair geweest was. De jonge zanger zou dat volgens hem op een gegeven moment door hebben gehad.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Peter R. de Vries is helemaal klaar met koning Willem-Alexander: ‘Arrogante kl**tzak’

Dat Peter R. de Vries (63) geen groot fan is van het Nederlandse koningshuis is geen geheim. Door de recente ophef rondom de Oranjes stelt Peter R. nog meer vraagtekens bij de positie die ze bekleden. Nu haalt hij hard uit naar koning Willem-Alexander (53).

“Zal wel over de kerstvakantie gaan”

De afgelopen dagen is er ophef ontstaan rondom Willem-Alexander en Máxima omdat zij ondanks de huidige coronacrisis tóch besloten om op vakantie te gaan. Toen daar veel kritiek op kwam, braken zij hals overkop hun vakantie af en keerden ze terug naar Nederland.

Peter R. ziet het als voer om nog eens hard uit te halen naar de koning. ‘Aanstaande maandag heeft premier Rutte weer voor het eerst overleg met Koning Willem-Alexander, na diens Griekenlandtripje: zal wel over de kerstvakantie gaan’, schrijft hij op Twitter.

In RTL Boulevard ging het ook over de acties van het Nederlandse koningshuis. En of het besluit om op vakantie te gaan de monarchie in Nederland aan het wankelen bracht. Ook in die discussie was Peter R. flink uitgesproken over de Oranjes.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending