Dramatische onthulling Martien Meiland: ‘Over 10 jaar ben ik dood!’
Connect with us

Celeberties

Dramatische onthulling Martien Meiland: ‘Over 10 jaar ben ik dood!’

Wie denkt dat Martien Meiland altijd die gezellige en opgewekte man is zoals we hem kennen van op televisie, vergist zich lelijk. Ook Martien is niet ongevoelig voor sombere gedachten. SBS legde hem het vuur aan de schenen en hij deed enkele heftige uitspraken. De extravagante kasteelheer is er heilig van overtuigd dat hij over tien jaar dood is.

De fans die hopen dat Martien nog een lange tijd bij ons zal blijven, komen van een kale reis terug. Dat is toch wat Martien zelf denkt. Gevraagd of hij binnen tien jaar nog op televisie te zien zal zijn, antwoordde hij brutaal eerlijk: “Nee, dan ben ik er niet meer.” De Chateau Meiland-ster toont zich van zijn meest pessimistische kant: “Ja, dood. Ken je dat? We gaan toch allemaal een keer? God geeft, God neemt.”

Nog meer opmerkelijke uitspraken
Martien zorgde nog voor meer deining met enkele heftige uitspraken. De kasteelheer onthult dat hij vroeger heel onzeker was. Vooral dan over zijn uiterlijk. Hij vertelde openhartig: “Ik was heel vaak onzeker. Ook over hoe ik eruitzag. Met mijn lichaam. Dun en dan die neus zo, die grote neus erop. Maar dat heb ik gelukkig niet meer.” Ook het thema ‘relaties’ werd niet uit de weg gegaan. Blijkt dat de kasteelheer gewoon zoenen al ‘vreemdgaan’ vindt. Martien liet optekenen: “Moet je luisteren. Ik vind zoenen zo intiem. Dat is nog intiemer dan helemaal met elkaar naar bed gaan.”

Biografie
Alleen de tijd zal uitmaken of Martien nog voor zijn 70ste de pijp uitgaat. Ondertussen heeft hij zijn handen nog meer dan vol. Voorlopig is er nog Chateau Meiland en er zitten nog een aantal andere programma’s in de pijplijn. Ook zijn biografie doet heel wat stof opwaaien, met tal van bijzondere details over zijn levenswandel.

Bekijk het vragenvuur hieronder.

Celeberties

Bridget Maasland ontkent grote beschuldiging

Bridget Maasland ontkent de beschuldiging van Shownieuws dat haar lachende post op Instagram bedoeld was als sneer naar haar ex-vriend André Hazes jr. “Ik denk dan te weinig na”, aldus de tv-ster.

André Hazes jr. heeft zijn knipperlichtvrouw Monique Westenberg een abonnement op relatiebreuken gegeven en twee weken geleden was het wéér zo ver. Een dag later leek Bridget volgens Shownieuws behoorlijk in haar vuistje te lachen. Ze plaatste een foto op Instagram waarop ze aan het scháterlachen was met een vriendin. “Ik mis dit soort avonden!”, stond erbij.

Wraakfoto?
Bridget maakte daarbij duidelijk dat het om een oude foto ging – ze schreef er ‘#throwbackthursday’ bij – maar de timing maakte volgens Shownieuws overduidelijk dat het een soort ‘wraakfoto’ was. “Zo van: ik lach in mijn vuistje?”, vroeg Bart Ettekoven aan social-media-expert Marije Knevel. Zij daarop: “Natuurlijk. Zij heeft dit toen voorspeld.”

Nederland heeft twee weken lang in spanning afgewacht, maar nu komt Bridget eindelijk met een reactie: was het een wraakactie of niet? “Ik moet je heel eerlijk bekennen: echt niet”, vertelt ze in de talkshow van Robbert Rodenburg, de Jeroen Pauw van YouTube (klik om te kijken).

Grappig, grappig
Het is wel zo dat ze op de avond van de relatiebreuk toevallig met diezelfde vriendin aan het keuvelen was, aldus Bridget. “Het was een Throwback Thursday en ik zat serieus de dag ervoor met de vriendin die ook op de foto staat dit wel te bespreken natuurlijk over wat er was gebeurd. Zij werkt ook bij Boulevard, dus grappig, grappig, grappig.”

Wat bespraken ze met elkaar? “Van: jeetje, dat hadden we toch ook niet zien aankomen, in- en intriest. Maar ik heb hier natuurlijk in principe niets mee te maken. Gelukkig, want ik heb mijn portie al gehad en door.”

Best dom
Een dag later was het dus Throwback Thursday, een dag waarop iedereen op Instagram oude foto’s van zichzelf deelt. “De volgende dag was het echt een donderdag en ik krijg die foto van mijn vriendin. Daar zette ik bij van: ‘Hier heb ik echt weer zin in!’”

De timing was eigenlijk best onhandig, zegt Bridget achteraf. “Ik had het natuurlijk kunnen weten. Ergens was het best dom dat ik er niet gelijk bij had stilgestaan, maar aan de andere kant denk ik: who gives a f*ck? Wat ik ook had gepost die dag, het was niet goed geweest. Er is altijd iets. Ik denk dan te weinig na.”

Negativiteit
Bridget hekelt de negativiteit van media als Shownieuws. “Ik vind het wel heel vervelend dat er dan toch altijd nog andere aannames worden gemaakt dan dat ik laat zien. Er moet altijd meer zijn. Altijd als ik iets post of iets breng, dan moet het negatief worden gemaakt. Als ik iemand steun, dan zal het wel uit eigenbelang zijn. Ik noem maar even wat dingen.”

“Zeker de laatste twee jaar wordt het wel heel negatief steeds belicht. Dan denk ik maar: het zal wel uit een soort van opportunisme zijn, want blijkbaar verkoop ik heel goed. Het is altijd fijner als het niet goed gaat met iemand dan het wel goed gaat, want daar kunnen mensen zich meer aan optrekken. Ik maak er dan maar iets positiefs van, want ik ben zelf een heel positief mens. Dan denk ik: het zal wel zijn omdat ik het goed verkoop. Dan moet je het zo maar zien.”

Lees ook
Het is niet de eerste keer dat Bridget kritiek uit op Shownieuws. Lees ook: Bridget Maasland hekelt ‘onjournalistiek’ Shownieuws (maart vorig jaar).

Open Kaart
Open Kaart met Bridget bekijkt u onderstaand:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Flinke tegenslag: Ruud de Wild opnieuw geopereerd na complicaties

Vervelend nieuws voor Ruud de Wild: hij moet weer onder het mes. De radio dj keerde gister terug naar huis vanuit het ziekenhuis nadat hij voor de tweede keer geopereerd werd vanwege zijn darmkanker. Nu blijkt dat er complicaties zijn opgetreden waardoor hij wederom onder het mes moet.

Ruud en Olcay lieten gisteren aan hun Instagram volgers weten dat de tweede operatie van Ruud goed verlopen was, en dat hij onderweg naar huis was. Al gauw traden er echter complicaties op en moest Ruud noodgedwongen terug naar het ziekenhuis.

‘Heel zwaar’
Zijn vriendin Olcay Gulsen maakt bekend dat Ruud vandaag weer onder het mes moet. ,,Afgelopen 24 uur waren heel zwaar, er zijn toch complicaties en mijn allerliefste wordt nu naar de operatiekamer gebracht”, schrijft zij op Instagram. Ondanks deze flinke tegenslag houdt Olcay hoop. ,,Het is een reis vol hobbels, maar het komt echt goed.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Wat is dit? André Hazes plaatst hele mysterieuze foto op Instagram

Heb jij enig idee? Sinds hij zijn verloving met Monique Westenberg verbrak is André Hazes weer volop in het nieuws.

Ditmaal zorgt de zanger echter voor veel verwarring, nadat hij zondagochtend een wel heel bijzondere foto op Instagram plaatste.

Knoop
Doorgaans plaatst André op Instagram foto’s van zichzelf, zijn zoontje, optredens of tv-programma’s waarin hij te zien is.

De foto die hij dit weekend online zette, past daar niet helemaal bij. Middenin de nacht verscheen er een kiekje zonder enige uitleg of bijschrift op het platform.

Op de foto is heel duidelijk een knoop te zien en waarschijnlijk een stukje van een jasje. Voor de rest is het nogal onduidelijk.

View this post on Instagram

A post shared by Andre Hazes (@andrehazes)

Oog voor detail
Volgers van de zanger tasten dan ook in het duister. “Lekkere foto pik ik kijk er al uren naar, kunst”, schrijft een volger onder de mysterieuze foto.

Ik zoek nog een fotograaf met oog voor detail”, grapt fotograaf Edwin Smulders. Anderen zetten letterlijk hun vraagtekens bij de foto.

Wat de zanger precies bedoelt met de foto — die overigens nog gewoon online staat — is onduidelijk. We houden het in de gaten, André!

Liefdesleven
De afgelopen tijd ging alle aandacht vooral uit naar het liefdesleven van de 27-jarige zanger. Hij verbrak zijn verloving met Monique Westenberg en wordt inmiddels steeds vaker gespot met influencer Sarah van Soelen.

Daarnaast pakt hij ook zijn muzikale leven weer op. Zo gaf hij onlangs voor het eerst weer een concert mét publiek, voor een van de Fieldlab-evenementen.

Doorgaan met lezen

Trending