Drie bejaarden vermoord in verzorgingstehuis met insuline
Connect with us

Meest bekeken

Drie bejaarden vermoord in verzorgingstehuis met insuline

In een bejaardentehuis in Oostrozebeke, West-Vlaanderen, werden in een jaar tijd drie bejaarden vermoord door een overdosis insuline. Op vier anderen werd een aanslag gepleegd, meldt de Belgische krant Het Laatste Nieuws. De dader is nog niet gevonden.

Geen van de mensen kreeg insuline-injecties omdat ze geen diabetes hadden. Het eerste incident was in juli 2020. Het verpleeghuis nam in november contact op met de politie, die in het geheim uitgebreid onderzoek deed, personeel en nabestaanden interviewde en autopsies op lichamen uitvoerde. Maar dat is tot nu toe vruchteloos gebleken, schrijft de NOS.

In augustus 2021 stopten de moorden plotseling. De politie heeft er nog geen verklaring voor hoe dat komt.

Een van de slachtoffers was een 87-jarige man die twee pogingen overleefde, maar stierf nadat hij voor de derde keer was vergiftigd. Het verzorgingstehuis in kwestie betekent niet veel voor het Belgische persbureau Belga, ze willen er namelijk niets over kwijt.

“We hopen met alle bewoners en hun families dat het gerechtelijk onderzoek spoedig kan worden afgerond en dat er duidelijkheid in dit dossier kan komen”, zegt de woordvoerder. “We vinden dat het allemaal veel te lang duurt en dat vreet aan de moraal van ons personeel. Waarmee we niet willen zeggen dat het gerecht haar werk niet zou doen, wel integendeel.”

Meest bekeken

Jeroen Rietbergen zwaar gewond na heftig ongeluk

Een paar weken geleden liet Yvonne Coldeweijer nog weten dat Jeroen Rietbergen een ernstig fietsongeluk had gehad op zijn racefiets. Hij trok zelfs bij zijn ouders in om te herstellen. Waarschijnlijk had hij liever bij Linda de Mol ingetrokken, maar die weigerde.

Maar nu laat Linda in haar eigen blad weten dat Jeroen eerder ook gewond raakte bij een heftig auto ongeluk.

Linda zegt er het volgende over:

“Ik heb maandenlang helemaal geen contact gehad totdat ik op een draaidag van een nieuwe serie een appje van zijn broer kreeg dat hij in Zuid-Afrika, waar hij een vervolgtraject deed, een auto-ongeluk had gehad. Op een donkere weg frontaal op een andere auto was gereden. Behoorlijk gewond was, maar gelukkig niet heel ernstig.”

“Na dat telefoongesprek ben ik eerst nog doorgegaan met de opnames, maar klapte ineens volledig in elkaar omdat ik besefte dat ik hem nooit meer gesproken zou hebben als dit anders was afgelopen.”

Linda laat ook weten dat zij en Jeroen niet meer bij elkaar zijn, maar nog wel samen therapie volgen. Waarom ze dat dan niet individueel doen is ons een raadsel.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Zien: Ook partner Samantha Steenwijk ging vreemd

Het lijkt tegenwoordig wel of elke bn’er vreemd gaat. Yvonne Coldeweijer liet namelijk weten dat de partner van Samantha Steenwijk een aantal jaar geleden ook vreemd is gegaan.

Yvonne en Samantha stonden nog niet zo lang geleden tegenover elkaar in de rechtszaal. Yvonne beweerde namelijk dat Samantha illegale afslankpillen had gebruikt om af te vallen. Terwijl Samantha beweerde dat dit door het paardrijden kwam.

Maar goed Yvonne moet dus uitkijken dat ze niet weer voor de rechter wordt gedaagd door Samantha als ze iets over haar brengt. Dus Yvonne laat weten dat ze dit verhaal echt goed heeft uitgezocht.

Yvonne zegt het volgende over Daisy de partner van Samantha:

“Daisy heeft namelijk, volgens mijn spion, een tijd geleden een langdurige affaire gehad met een andere meid en Samant weet daar helemaal niks van. Dus eigenlijk is het best wel ziel voor Samant. 🥺

“Daisy heeft meermaals aangegeven niet gelukkig te zijn, maar zij wilde ‘het leventje’ niet kwijt, dus bleef daarom bij Samantha”

“Waarop ze contact had met die meid. Ze spraken zeer regelmatig af. Ze spraken zelfs bij Samant en Daisy thuis af.”

“Hoi Daisy. Misschien ken je me nog wel uit de rechtszaal. Toen je me probeerde te duwen. Maar dat was per ongeluk denk ik hè. Ik heb een vraag; klopt het dat je een affaire hebt gehad met een dame op de kazerne van de marechaussee in Den Haag?”

Samantha en haar partner hebben nog niet gereageerd op deze onthulling van Yvonne.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Zien: Video van een poedelnaakte Geraldine Kemper in een of andere hotelkamer duikt ineens op

Ken je het programma ‘Sterretje gezocht’ nog? Klinkt misschien als een heel vies televisie format maar in feite was het gewoon een zoektocht naar nieuw televisietalent voor BNN in 2009.

Uiteindelijk was het de Volendamse Geraldine Kemper die de talentenshow won en een kans kreeg om zich te bewijzen op nationale televisie. Een keuze die niet verkeerd heeft uitgepakt lijkt ons zo.

Inmiddels zijn we alweer 13 jaar verder en is Geraldine 32 jaartjes oud. Maar eerlijk is eerlijk, ze ziet er nog altijd uit om door een ringetje te halen. Gelukkig weet ze dat zelf ook:

Doorgaan met lezen

Trending