Dries Roelvink geeft Marco Borsato een snoeihard advies: ‘Lieg tegen Leontine’
Connect with us

Lifestyle

Dries Roelvink geeft Marco Borsato een snoeihard advies: ‘Lieg tegen Leontine’

Dries Roelvink denkt dat Marco en Leontine Borsato weer bij elkaar komen. De volkszanger heeft wat betreft de affaire die het eind van hun huwelijk betekende nog wel een advies voor Marco…

Sinds de aankondiging van de scheiding van de Borsato’s is nog altijd niet duidelijk of Leontine Marco zal vergeven dat hij niet monogaam is geweest in hun 23-jarige huwelijk. In deze kwestie heeft Dries Roelvink een advies voor zijn collega. ‘Niet eerlijk zijn! Marco heeft zich geprofileerd als een soort ideale schoonzoon. Dit was de gezinsman waar niks op aan te merken viel, maar hij blijkt toch vatbaar voor de spanning van een andere vrouw’, aldus Dries.

Volgende minnares

Marco is volgens Dries ook gewoon een man die niet alle verleidingen kan weerstaan. ‘Ik weet niet of er nog meer affaires zijn, maar als dat zo is, adviseer ik hem ze níet allemaal op te biechten, want hij doet Leontine alleen maar meer pijn. Daarom is mijn advies: ‘Marco, niet meer bekennen, hou het hierbij’.’ Maar wat nu als er een volgende minnares opstaat? ‘Zolang er geen foto’s zijn, blijven ontkennen. Al word je op heterdaad betrapt door je vrouw, dan zeg je nog de volgende dag: ‘Dat heb je gedroomd’,’ lacht Dries.

Hereniging

De zanger denkt dat Marco en Leontine wel weer bij elkaar komen. ‘Marco heeft een tia gehad en een faillissement achter de rug, daar heeft ze hem allemaal in gesteund. En als het nu goed komt, zal hij héél voorzichtig zijn en niet meer de fout ingaan.’

Bron: Weekend Beeld: Youtube

Celeberties

Iedereen maakt zich zorgen om de gezondheid van Martien Meiland: ‘Ziet er niet goed uit’

Het is niet altijd lang leven de lol in Chateau Marillaux. Martien lijkt te kampen met gezondheidsproblemen, zo zien fans in de laatste aflevering.

De stress lijkt de kasteelheer niet goed te zien. Zo zou hij benauwdheidsklachten hebben. Het begon met een benauwde en beroerde nacht waarbij de kasteelheer ook pijn op de borst heeft ervaren.

Grotere zorgen

Maar de grote zorgen kwamen toen hij dit ook overdag begon te ervaren. Benauwd was hij niet meer, gaf hij aan.

Wel zegt hij het volgende: “Maar ik weet gewoon dat het niet goed is. Ik voel het. Dat voel je. Ik ga morgen naar de dokter.”

“Hij kan toch corona hebben?” Zegt dochter Montana nog. “Misschien is het gewoon een longinfectie”.

Kijkers van het populaire programma denken dat het ook wat te maken zou kunnen hebben met de oplopende stress die de coronacrisis met zich meebrengt.

Wat de stress nog erger maakt zijn het aantal annuleringen van het kasteel. Er moeten duizenden euro’s terugbetaald worden aan gasten die niet kunnen komen.

Deze week is het kasteel dan ook officieel in de verkoop gezet. Voor 1.250.000 kun je dan al eigenaar zijn van het complete kasteel, met zwembad en alle meubels en toebehoren.

Doorgaan met lezen

Celeberties

WOW: Glamourprinses Yolanthe laat zich van haar echte kant zien – Wat een achterwerk!

Op Instagram laat Yolanthe Cabau (35) voornamelijk gepolijste foto’s zien waarop je haar van haar beste kant ziet.

Vandaag kiest ze ervoor om het net even anders aan te pakken: met een Instagram versus reality post laat ze zien hoe het er écht aan toegaat in haar leven.

Hard gewerkt

Er wordt hard gewerkt voor het afgetrainde lichaam. Maar wie een blik werpt op Yo’s social media, ziet op de sportschoolkiekjes een immer goedlachse Yolanthe.

Zelfs met een kettlebell van pak ‘m beet 10 kilo weet ze er nog een lach uit te persen. Dat sporten? Dat is een fluitje van een cent.

Vandaag laat ze zien dat er na de training heus niet zoveel te lachen valt. Ook Yolanthe gaat kapot na een uur personal training. Klik op het pijltje in de foto om te zien hoe dat er dan ongeveer uitziet.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Opnieuw slecht nieuws voor Lange Frans: ‘Besmet met corona’

Maxim Hartman deelt slecht nieuws op zijn Instagram. De 57-jarige presentator is namelijk positief getest op het coronavirus. Hij laat weten dat het naar omstandigheden goed met hem gaat en grijpt meteen de kans om Lange Frans op de hak te nemen.

“Vuile teringlijers, hebben jullie nou je zin?”

‘Beterschap, dat hoeft niet’, begint Maxim zijn bericht. ‘Het gaat opmerkelijk goed. Ik had drie dagen koppijn en lichte koorts.’ Maar dat lijkt nu weer over te zijn. Volgens Maxim voelt hij zich zelfs ‘beter dan ooit’.

‘Nee, nog wel een beetje moe lichamelijk’, vervolgt hij. ‘Mocht ik het niet redden, hartelijk bedankt.’ Hij haalt tot slot nog even uit naar Lange Frans, die regelmatig opmerkelijke YouTube-video’s over het coronavirus plaatst: ‘Waarschijnlijk heb ik het virus opgelopen door het bezoeken van het kanaal van Lange Frans en andere 5G-gekkies. Vuile teringlijers, hebben jullie nou je zin?’

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending