Drink een glas voor je gaat slapen, en je zal onmiddellijk een verschil in je taille merken
Connect with us

Gezondheid

Drink een glas voor je gaat slapen, en je zal onmiddellijk een verschil in je taille merken

Met al deze verleidingen, is het niet abnormaal dat je enkele kilootjes bijkomt. Na Nieuwjaar panikeer je: ‘die kilo’s moeten er terug af!’, en je zweert plechtig dat je een tijd lang geen suiker en vetten zal consumeren. En je voornemen voor het nieuwe jaar? Juist ja, sporten…

Maar beeld je eens in dat je al dit lekkers toch kon blijven eten, zonder een extra ton aan gewicht bij te komen?

Volgens de Healthy Food Style is er een bepaald drankje die mirakelen zou verrichten, en vet zou verbranden. Het beste van alles is, dat je het thuis zelf kan maken in slechts enkele minuten en maar 4 ingrediënten nodig hebt.

Peterselie is erg laag in calorieën en zit boordevol antioxidanten, vitaminen en mineralen. Het helpt je lichaam om overtollig vet te verwijderen, zonder vervelende gevoelens in je buik.

Citroen helpt daarnaast om gifstoffen te verwijderen uit je lichaam, wat belangrijk is als je vet wilt verbranden.

Appelciderazijn zit dan weer vol met azijnzuur die vet kan helpen verbranden.

Een studie gepubliceerd in “Biowetenschap, biotechnologie en biochemie” die overgewicht bestudeerde bij mensen in Japan, liet de helft van alle deelnemers drankjes drinken die appelciderazijn bevatte, en de andere helft drankjes zonder.

De deelnemers die de appelciderazijn dronken, bewezen minder vet te hebben rond de taille, minder visceraal vet, en een lager gewicht dan diegenen die geen appelciderazijn consumeerden.

Hoewel het goed is om na te denken over wat je drinkt, kan appelciderazijn je vol doen voelen, wat betekent dat je minder zal eten.

Wil je dit superdrankje proberen?
Dit is wat je nodig hebt:

 • 3 theelepels gesneden peterselie
 • 1 citroen
 • 400 ml water
 • Volg deze stappen:

 • Giet 400 ml kokend water over de gesneden peterselie en laat het 3 tot 5 minuutjes mengen, giet daarna af.
 • Pers de citroen en meng het sap met de appelciderazijn.
 • Meng met het peterseliewater, roer en drink onmiddellijk.
 • Deel dit recept met je vrienden op Facebook, zodat ze ook dit slimme trucje eens kunnen proberen!
  [fblike]

  Celeberties

  Droevig nieuws: ‘Gezondheid Rob de Nijs gaat steeds achteruit’

  Rob de Nijs kan met een gerust hart afscheid nemen van de muziek. De 77-jarige zanger, die lijdt aan de ziekte van Parkinson, is erg blij met zijn vrijdag verschenen slotakkoord ’t Is mooi geweest. Ondanks dat hij op voorhand al had aangegeven geen live-optredens meer te doen op tv, kon hij het niet laten om mee te zingen met Paskal Jakobsen en Danny Vera. Ook vertelt hij over zijn gezondheid en dat hij denkt dat hij het coronavirus heeft gehad.

  De Nijs vindt het heel spannend hoe het publiek op zijn werk gaat reageren. „De release van een plaat is het summum van wat wij beleven als je in dit vak zit. Ik ben zelf gek van die plaat”, zei de zanger vrijdagavond in Op1. „Ik ben heel blij en ik heb het gevoel dat andere mensen dat ook zouden vinden.”

  Volgend jaar is De Nijs van plan om ook laatste optredens te geven. „Er staan een heleboel dingen in de planning, ik wacht het gewoon af”, zegt hij doelend op de coronacrisis.

  Goed

  Ondanks dat zijn gezondheid langzaam achteruit gaat, voelt de zanger zich goed. „Mijn gezondheid is sowieso niet de beste van Nederland, maar ik voel me goed verder.” Wel denkt De Nijs dat hij besmet is geweest met het coronavirus en dat hij daardoor is verslechterd. „Ik merk dat ik niet ben waar ik was voor die tijd.”

  Maar de zanger is in goede handen. „Ik heb het geluk dat mijn neuroloog een van de beste mensen op zijn gebied is in de wereld. Dat geeft mij veel zekerheid op een bepaalde manier van: nou het valt allemaal wel mee.”

  Doorgaan met lezen

  Celeberties

  BREAKING: Voetbalwereld op z’n kop! Cristiano Ronaldo heeft het Coronavirus.

  Cristiano Ronaldo is besmet met het coronavirus. Dat heeft de Portugese voetbalbond bevestigd.

  Ronaldo speelde afgelopen woensdag nog 90 minuten in het oefenduel tegen Spanje en ook in het Nations League-duel van zondag tegen Frankrijk was dat het geval – beide wedstrijden eindigden in 0-0. Bedoeling was ook dat hij morgen tegen Zweden ook weer de uittredende Nations League-winnaar zou aanvoeren, maar het coronavirus steekt daar dus een stokje voor.

  Het nieuws staat op de site van de Portugese voetbalbond. ,,Ronaldo stelt het goed. Hij vertoont geen symptomen, maar is wel in zelfisolatie”, klinkt het.

  De Fransman Eduardo Camavinga liet weten dat hij het shirt van Ronald, dat hij na afloop bemachtigde, niet ging wassen. Het is de vraag of hij daar nu nog zo over denkt.

  Het nieuws staat te lezen op de website van de Portugese voetbalbond. “Ronaldo stelt het goed. Hij vertoont geen symptomen, maar is wel in zelfisolatie”, klinkt het. De hele Portugese selectie zou intussen al een bijkomende test hebben ondergaan, maar er kwamen geen extra positieve tests aan het licht. Ronaldo is trouwens al de derde Portugese speler die deze interlandperiode besmet raakt met het coronavirus. Eerder legden ook verdediger José Fonte en doelman Anthony Lopes al positieve testen af.

  In Turijn zal de positieve test van Ronaldo ongetwijfeld de wenkbrauwen doen fronsen. De Portugees en verschillende andere internationals van Juventus – Dybala, Cuadrado, Danilo en Bentancur – verlieten begin vorige week hun hotel in Turijn voortijdig om aan te sluiten bij de selectie van hun land. Daarmee overtraden ze de geldende quarantainemaatregel nadat twee personen binnen de club positief hadden getest op het coronavirus. De plaatselijke gezondheidsautoriteiten maakten de zaak intussen over aan het gerecht.

  Bron: AD, HLN.be

  Doorgaan met lezen

  Celeberties

  Zien: Yolanthe Cabau krijgt compliment tijdens coronatest “Mondje open!”

  Yolanthe Cabau is een Nederlands-Spaans actrice en tv-presentatrice. Ze is ook bekend als Yolanthe Sneijder-Cabau, Yolanthe Cabau van Kasbergen en Yolanthe van Kasbergen.

  Er wordt meer getest, dus is het ook vanzelfsprekend dat het aantal besmettingen omhoog gaat. Reden tot paniek? Waarschijnlijk niet, als iedereen zijn verantwoordelijkheid neemt. En als je klachten hebt en je wilt zekerheid, dan zeker even testen.

  Test

  Zo’n test is trouwens geen pretje zoals je weet en Yolanthe Cabau heeft er inmiddels ook eentje achter de rug. En de beelden van haar test deelde ze in haar Instagram Stories.

  Doorgaan met lezen
  Advertentie
  Advertentie

  Meest recente berichten

  Advertentie

  Trending