Dronken man slaat vrouw knockout buiten nachtclub – het internet kookt van woede
Connect with us

Nieuws

Dronken man slaat vrouw knockout buiten nachtclub – het internet kookt van woede

Het lijkt ongelooflijk dat er in de 21e eeuw nog steeds sprake is van seksistisch geweld. Helaas, maar in de wereld van vandaag, waar mobiele telefoons klaar staan ​​om alles vast te leggen, is het gemakkelijker dan ooit om een ​​voorbeeld te zijn van mensen die anderen willen intimideren en pijn doen.

Een van de grootste voordelen van sociale media is het vermogen om verhalen snel en efficiënt te verspreiden, waardoor de dagen waarin daders relatieve anonimiteit konden behouden ondanks hun misdaden, voorbij zijn.

In de onderstaande video, vastgelegd in Essex, Engeland, wordt een man gezien die een vrouw tegen de grond slaat buiten een nachtclub, waardoor ze knockout gaat. Het internet heeft, zoals verwacht, gereageerd met woede …

We weten allemaal dat alcohol een vaak verschrikkelijke uitwerking kan hebben, maar het kan nooit worden gebruikt om ongerechtvaardigde agressie te rechtvaardigen. Een nacht feesten en plezier mag nooit eindigen als iemand wordt mishandeld.

Maar dat was precies wat er gebeurde bij de ingang van de nachtclub Faces in Essex, Engeland, op zaterdagavond, toen een ruzie tussen een vrouw en een man resulteerde in een vechtpartij.

Volgens The Sun wierp Liam Holmes (20) twee stoten naar een 18-jarige vrouw, waarbij hij haar twee keer in het gezicht sloeg en resulteerde in het feit dat ze vijf minuten lang knockout op de vloer lag. Ze werd later naar het ziekenhuis gebracht, waar ze een hoofdscan onderging.

De afbeeldingen en video, gepubliceerd door de Britse pers op dinsdag, zijn duizenden keren gedeeld door mensen online. Het merendeel van het internet lijkt verbolgen door de daad van geweld en bekritiseert de man omdat hij zich zo gedroeg, ongeacht hoe hij is geprovoceerd.

Het slachtoffer in de video – die niet is genoemd – zei over het incident: “Deze gast was bezig de vrouwen buiten de club uit te schelden.¨

“Hij en een andere man dreven een groep meisjes in een hoek en zeiden dat ze hen zouden slaan.

“Ik vertelde hem dat hij fout zat en moest weglopen en een heer worden en hij sloeg me.

“Ik werd vijf minuten knock-out geslagen. Alles wat ik me herinner is dat er overal op de vloer bloed zat.

“Ik kreeg een hoofdscan in het ziekenhuis. Ik had snijwonden in mijn mond en blauwe plekken. ”

Je kunt de video hieronder zien. Waarschuwing * Bevat scènes die voor sommigen misschien verontrustend zijn.

Holmes ‘moeder reageerde intussen door te suggereren dat hij mogelijk in de aanval was geprovoceerd. “Ze hebben de CCTV die in de club zat – met alles wat er gebeurde,” zei ze.

“Het is geen excuus wat hij heeft gedaan. Hij is geen onschuldige partij, maar hij werd geprovoceerd.

“Mensen zullen hem op de video beoordelen, maar hij is geen schurk. De clip online die laat zien dat hij het meisje raakt, laat hem er slecht uitzien, maar dat is maar een fractie van het echte verhaal.

“Hij zou dat niet zonder reden doen.”

Ik weet zeker dat we het er allemaal over eens kunnen zijn dat dergelijk gruwelijk gedrag geen plaats heeft in de samenleving, ongeacht de oorzaak van de provocatie.

Deel dit artikel om je steun te betuigen aan het meisje dat dapper een man confronteerde die duidelijk op geweld uit was.
[fblike]

Doorgaan met lezen

Nieuws

Vader (33) en dochter (15) opgepakt voor brand in woning waar vrouw met zuur werd overgoten

Een 33-jarige Duitse man en zijn 15-jarige dochter zijn aangehouden omdat ze verdacht worden van het stichten van een woningbrand aan het Sluispad in Burgh-Haamstede (Zeeland) in de nacht van 17 op 18 januari.

Zij werden kort na de brand al aangehouden op de A58 ter hoogte van Kapelle, maakte de politie maandag bekend. De verdachte Duitser en zijn dochter zitten nog vast, meldt de politie. Tijdens de brand was de bewoonster niet thuis en raakte niemand gewond. Wel bleef de woning beschadigd achter.

In mei 2022 werd de bewoonster van het huis aangevallen met een bijtende stof. De politie onderzoekt of er een verband is tussen deze woningbrand en de aanval met zuur. Tot nu toe is nog niemand aangehouden in verband met de aanval.

Doorgaan met lezen

Nieuws

Laura (38), die drie jaar geleden overleed, gevonden in “gemummificeerde toestand”: “Achtergelaten om te sterven”

Een Britse vrouw wiens lichaam in 2021 in een “gemummificeerde toestand” werd teruggevonden, zou “volledig in de steek zijn gelaten” door de gezondheidsautoriteiten. Dat beweert haar familie. De 38-jarige Laura Winham leed aan schizofrenie en zou in november 2017 overleden zijn. Haar lichaam werd echter pas in mei 2021 gevonden. “Ze is gewoon achtergelaten om te sterven”, zegt Laura’s zus.

De 38-jarige Laura Winham leed aan schizofrenie. De afgelopen jaren ging ze alleen maar meer achteruit en werd ze steeds grilliger. Ze had ernstige hallucinaties die haar agressief maakten. Laura wou na een tijdje niets meer met haar familie te maken hebben en raakte volledig van hen vervreemd.

Laura’s familie beschuldigt de Britse gezondheidsautoriteiten nu van nalatigheid. Zo werden de signalen van haar verslechterde toestand compleet genegeerd en werden routinecontroles van haar sociale woning in de Zuid-Engelse county Surrey, die tot een eerdere ontdekking van haar lichaam hadden kunnen leiden, nooit uitgevoerd.

In mei 2021 trof de familie van Laura het lichaam van de jonge vrouw in een “gemummificeerde, bijna skeletachtige staat” aan in haar woning. Het was Laura’s broer die de gruwelijke ontdekking deed. De familie kwam Laura bezoeken om haar te vertellen dat haar vader was overleden.

“Ik heb hulp nodig”

Gedurende de drie jaar dat de jonge vrouw dood in haar woning lag, werd haar invaliditeitsuitkering stopgezet en haar gasaansluiting afgesloten. Ondanks het feit dat Laura niet reageerde op brieven, telefoontjes en sms’jes en ze de deur nooit opendeed, stelde niemand zich ooit vragen over haar welzijn. Haar zus Nicky geeft de schuld aan de sociale zorg, de geestelijke gezondheidszorg en Laura’s huisbazen, die volgens haar de “waarschuwingssignalen hebben genegeerd”. “Laura is gewoon achtergelaten om te sterven”, klinkt het.

Volgens de advocaat van de familie werd Laura twee keer doorverwezen naar sociale zorgdiensten voor volwassenen: een eerste keer in 2014 en een tweede keer in 2017. Die verwijzingen kregen echter nooit gehoor. Het wordt aangenomen dat Laura in november 2017 overleed. Enkele weken voordien ging de politie nog bij haar langs. Na het bezoek meldden de agenten bij de sociale diensten dat Laura “zichzelf verwaarloosde, weinig te eten had en niet leek te weten hoe ze ze hulp kon krijgen”. Maar zelfs dan werd er niet ingegrepen. Kort voor ze stierf, schreef Laura nog een schrijnende boodschap op haar kalender: “Ik heb hulp nodig.”

“Het is hartverscheurend om na te denken over de omstandigheden waarin ze de afgelopen jaren leefde. Er was niemand voor haar”, zegt zus Nicky. De gemeenteraad van Surrey noemt Laura’s dood “tragisch” en laat weten dat een onderzoek wordt gestart naar de precieze omstandigheden van haar overlijden.

Doorgaan met lezen

BNers

Heftig: Marieke Elsinga met spoed opgenomen in het ziekenhuis

Slecht nieuws voor Marieke Elsinga. De presentatrice en Qmusic-dj is weer opgenomen in het ziekenhuis vanwege de ernstige jeuk die niet verdwijnt.

Terug van weggeweest

Marieke was onlangs al in het ziekenhuis vanwege haar jeuk en ligt er nu weer. Artsen hebben biopten afgenomen, zo meldt Marieke via een ‘verhaal’ op haar Instagramkanaal.

Hierop laat ze een ingezwachteld been zien en schrijft: ‘Terug van weggeweest’. Het is nog altijd onduidelijk waar de jeuk vandaag komt. In het begin vertelden de artsen haar dat ging om zwangerschapsjeuk, maar na de geboorte van Jip werd het alleen maar erger.

Inmiddels is het niet alleen jeuk meer, het doet ook behoorlijk veel pijn. Elsinga is crèmes tegen eczeem voorgeschreven, maar die hielpen niet. Ook een bezoek aan een dermatoloog heeft niet geholpen, waardoor er nu wederom gekeken gaat worden naar de oorzaak en hoe Marieke hier vanaf kan komen.

 

Bron: Showblad

Doorgaan met lezen

Trending