Dronken man slaat vrouw knockout buiten nachtclub – het internet kookt van woede
Connect with us

Nieuws

Dronken man slaat vrouw knockout buiten nachtclub – het internet kookt van woede

Het lijkt ongelooflijk dat er in de 21e eeuw nog steeds sprake is van seksistisch geweld. Helaas, maar in de wereld van vandaag, waar mobiele telefoons klaar staan ​​om alles vast te leggen, is het gemakkelijker dan ooit om een ​​voorbeeld te zijn van mensen die anderen willen intimideren en pijn doen.

Een van de grootste voordelen van sociale media is het vermogen om verhalen snel en efficiënt te verspreiden, waardoor de dagen waarin daders relatieve anonimiteit konden behouden ondanks hun misdaden, voorbij zijn.

In de onderstaande video, vastgelegd in Essex, Engeland, wordt een man gezien die een vrouw tegen de grond slaat buiten een nachtclub, waardoor ze knockout gaat. Het internet heeft, zoals verwacht, gereageerd met woede …

We weten allemaal dat alcohol een vaak verschrikkelijke uitwerking kan hebben, maar het kan nooit worden gebruikt om ongerechtvaardigde agressie te rechtvaardigen. Een nacht feesten en plezier mag nooit eindigen als iemand wordt mishandeld.

Maar dat was precies wat er gebeurde bij de ingang van de nachtclub Faces in Essex, Engeland, op zaterdagavond, toen een ruzie tussen een vrouw en een man resulteerde in een vechtpartij.

Volgens The Sun wierp Liam Holmes (20) twee stoten naar een 18-jarige vrouw, waarbij hij haar twee keer in het gezicht sloeg en resulteerde in het feit dat ze vijf minuten lang knockout op de vloer lag. Ze werd later naar het ziekenhuis gebracht, waar ze een hoofdscan onderging.

De afbeeldingen en video, gepubliceerd door de Britse pers op dinsdag, zijn duizenden keren gedeeld door mensen online. Het merendeel van het internet lijkt verbolgen door de daad van geweld en bekritiseert de man omdat hij zich zo gedroeg, ongeacht hoe hij is geprovoceerd.

Het slachtoffer in de video – die niet is genoemd – zei over het incident: “Deze gast was bezig de vrouwen buiten de club uit te schelden.¨

“Hij en een andere man dreven een groep meisjes in een hoek en zeiden dat ze hen zouden slaan.

“Ik vertelde hem dat hij fout zat en moest weglopen en een heer worden en hij sloeg me.

“Ik werd vijf minuten knock-out geslagen. Alles wat ik me herinner is dat er overal op de vloer bloed zat.

“Ik kreeg een hoofdscan in het ziekenhuis. Ik had snijwonden in mijn mond en blauwe plekken. ”

Je kunt de video hieronder zien. Waarschuwing * Bevat scènes die voor sommigen misschien verontrustend zijn.

Holmes ‘moeder reageerde intussen door te suggereren dat hij mogelijk in de aanval was geprovoceerd. “Ze hebben de CCTV die in de club zat – met alles wat er gebeurde,” zei ze.

“Het is geen excuus wat hij heeft gedaan. Hij is geen onschuldige partij, maar hij werd geprovoceerd.

“Mensen zullen hem op de video beoordelen, maar hij is geen schurk. De clip online die laat zien dat hij het meisje raakt, laat hem er slecht uitzien, maar dat is maar een fractie van het echte verhaal.

“Hij zou dat niet zonder reden doen.”

Ik weet zeker dat we het er allemaal over eens kunnen zijn dat dergelijk gruwelijk gedrag geen plaats heeft in de samenleving, ongeacht de oorzaak van de provocatie.

Deel dit artikel om je steun te betuigen aan het meisje dat dapper een man confronteerde die duidelijk op geweld uit was.
[fblike]

Nieuws

Boer neemt zoete wraak op klimaatactivisten: spuit ze helemaal onder de poep

Milieuproblemen blijven wereldwijd hoog op de agenda staan, vooral na recente extreme weersomstandigheden die de gevolgen van klimaatverandering benadrukken. Hoewel er nog steeds sceptici zijn die de klimaatverandering in twijfel trekken, zijn er gelukkig velen die actief bijdragen aan een positieve verandering.

Klimaatactivisten

Dit kan zijn door aanpassingen in hun dagelijks leven, zoals recycling of fietsen naar het werk, of door deel te nemen aan klimaatacties. Deze inzet verdient groot respect. Echter, hoe groot de frustratie over misinformatie ook is, het is cruciaal dat we binnen de grenzen van de wet blijven om onze boodschappen over te brengen.

Een tijd geleden overschreden enkele milieuactivisten deze grenzen door zonder toestemming een boerenerf te bezetten voor een anti-fracking protest. Ze richtten grote tenten op, waardoor het terrein meer weg had van een handelsplaats dan van een boerderij.

Boer neemt wraak

De boer, die de groep meerdere keren had verzocht te vertrekken, besloot uiteindelijk tot een unieke en effectieve methode om zijn ongenoegen te uiten. Hij koppelde een enorme mesttank aan zijn tractor en reed rond de plek waar de demonstranten hun kamp hadden opgeslagen, waarna hij het geheel besproeide met een mengsel van urine en mest.

Dit resulteerde in het vertrek van de activisten. De boer wist niet alleen de ongewenste bezoekers te verdrijven, maar ook zijn land te bemesten – een voorbeeld van efficiëntie waarbij hij twee problemen in één keer oploste.Dit incident werd snel verspreid op sociale media en lokte uiteenlopende reacties uit.

Velen prezen de boer voor zijn vindingrijkheid en meenden dat hij de activisten een lesje had geleerd dat ze niet snel zouden vergeten. Anderen meenden echter dat er een meer vreedzame oplossing mogelijk was geweest. Zonder twijfel zullen de betrokken demonstranten voortaan beter nadenken alvorens zij ongevraagd privéterrein betreden.

Doorgaan met lezen

Entertainment

Bekijk: Israëlisch tv-programma maakt Joost Klein compleet belachelijk!

Het Eurovisie Songfestival is natuurlijk alweer lang en breed voorbij maar rondom Joost Klein en een cameravrouw die volgens geruchten van de Israëlische delegatie zou zijn is het laatste woord nog niet gesproken. Volgens de geruchten is er een incident ontstaan tussen Joost en een cameravrouw. Deze cameravrouw zou de wens van Joost, om niet gefilmd te worden backstage, niet hebben gerespecteerd. Hier zou al een officiële klacht over ingediend zijn door de AVROTROS. Toen Joost opnieuw wél gefilmd zou worden zou hij een ‘vuistbeweging’ hebben gemaakt waarbij hij de camera van de vrouw geraakt zou hebben waardoor deze kapot is gegaan. Deze vrouw heeft Joost aangegeven waardoor Joost gediskwalificeerd is. Tenminste, dat is het verhaal dat nu bekend is bij de media.

Joost Klein belachelijk gemaakt op Israëlische televisie!

Er is eerder ook al wat onenigheid ontstaan tussen Joost en de Israëlische delegatie. Tijdens een persconferentie werd de Israëlische zangeres gevraagd of zij het wel verantwoord vond om op te treden in verband met veiligheid op het Songfestival. In eerste instantie werd gezegd dat de zangeres hier niet op hoeft te reageren. Joost zat hierbij en vroeg hardop “Why not!?” Mede hierdoor zou de zangeres wél gereageerd hebben op de vraag. Hoe het allemaal gaat aflopen is nog onbekend. In het Israëlische satirische tv-programma Eretz Nehederet is er in ieder geval al ruimte om Joost flink belachelijk te maken. Gelukkig nemen ze hun eigen zangeres ook even mee:

Doorgaan met lezen

Nieuws

Deze foto van Linda de Mol op een nudistencamping gaat rond in het buitenland!

Deze week ging Linda de Mol volledig uit de kleren voor een gedurfde fotoshoot voor haar eigen weekblad, LINDA..

De Mol prijkt op de cover terwijl ze op een campingstoeltje zit te midden van nudisten op een camping. LINDA. beschrijft de fotoshoot als volgt: “De een vindt het heerlijk, de ander moet er niet aan denken.

In je na*kte niksie over de camping lopen. Best handig én lekker, dat je niet hoeft te trutten met bikinibandjes, direct vanaf je strandbedje kunt skinny dippen én dat je een gevoel van eenheid hebt met gelijkgestemden.

Geldt dan echt het gezegde: vrijheid, blijheid? In de nieuwe LINDA. ‘IN JE NA*KTE NIKSIE!’ duiken we in de na*kte waarheid, in de breedste zin van het woord.

Of je nu blij wordt om in je blootje rond te lopen of juist open en bloot durft uit te komen voor wie je bent en waar je voor staat.”

Linda de Mol maakt met deze foto’s een sterke indruk en zet een statement neer. Ze uit haar zorgen over hoe we in 2023 steeds meer ‘vertrutten’.

Linda benadrukt dat jonge meisjes tegenwoordig geconfronteerd worden met een onrealistisch schoonheidsideaal, mede door influencers die hun foto’s bewerken met filters.

Ze merkt op dat niemand meer durft topless te zonnen uit angst voor stiekeme foto’s die in een oogwenk gemaakt en gedeeld kunnen worden, waardoor ze eeuwig op het internet kunnen blijven circuleren.

De foto van Linda de Mol gaat zelfs over de grenzen heen, en heeft ook in Duitsland de aandacht getrokken.

Het Duitse blad Bild schrijft: “Linda na*kt: ‘In mijn volgende leven zal ik een overtuigd naturist zijn’.”

Ze vermelden dat de beroemde tv-persoonlijkheid op deze manier op de cover staat, wat eigenlijk geen grote verrassing is, gezien Linda’s bekentenis dat ze dol is op na*kt kamperen.

De fotoshoot met Linda de Mol toont haar kwetsbaarheid en durf om zich bloot te geven, zowel fysiek als emotioneel.

Het beeld van Linda op de cover van LINDA. spreekt boekdelen en laat zien dat ze niet bang is om taboes te doorbreken en zichzelf te laten zien zoals ze is.

Het thema van de fotoshoot, ‘IN JE NA*KTE NIKSIE!’, nodigt uit tot reflectie over het idee van vrijheid en openheid, zowel letterlijk als figuurlijk.

Het is een krachtig statement van Linda de Mol, die met haar cover en bijbehorende boodschap een belangrijke discussie aanwakkert over body positivity, zelfacceptatie en de druk van sociale normen.

De fotoshoot herinnert ons eraan dat iedereen het recht heeft om zichzelf te zijn en zich comfortabel te voelen in zijn eigen huid, zonder oordeel of schaamte.

Linda’s moed om zichzelf te tonen inspireert anderen om hetzelfde te doen en zich niet te laten weerhouden door maatschappelijke verwachtingen.

Doorgaan met lezen

Trending