Dronken man slaat vrouw knockout buiten nachtclub – het internet kookt van woede
Connect with us

Lifestyle

Dronken man slaat vrouw knockout buiten nachtclub – het internet kookt van woede

Het lijkt ongelooflijk dat er in de 21e eeuw nog steeds sprake is van seksistisch geweld. Helaas, maar in de wereld van vandaag, waar mobiele telefoons klaar staan ​​om alles vast te leggen, is het gemakkelijker dan ooit om een ​​voorbeeld te zijn van mensen die anderen willen intimideren en pijn doen.

Een van de grootste voordelen van sociale media is het vermogen om verhalen snel en efficiënt te verspreiden, waardoor de dagen waarin daders relatieve anonimiteit konden behouden ondanks hun misdaden, voorbij zijn.

In de onderstaande video, vastgelegd in Essex, Engeland, wordt een man gezien die een vrouw tegen de grond slaat buiten een nachtclub, waardoor ze knockout gaat. Het internet heeft, zoals verwacht, gereageerd met woede …

We weten allemaal dat alcohol een vaak verschrikkelijke uitwerking kan hebben, maar het kan nooit worden gebruikt om ongerechtvaardigde agressie te rechtvaardigen. Een nacht feesten en plezier mag nooit eindigen als iemand wordt mishandeld.

Maar dat was precies wat er gebeurde bij de ingang van de nachtclub Faces in Essex, Engeland, op zaterdagavond, toen een ruzie tussen een vrouw en een man resulteerde in een vechtpartij.

Volgens The Sun wierp Liam Holmes (20) twee stoten naar een 18-jarige vrouw, waarbij hij haar twee keer in het gezicht sloeg en resulteerde in het feit dat ze vijf minuten lang knockout op de vloer lag. Ze werd later naar het ziekenhuis gebracht, waar ze een hoofdscan onderging.

De afbeeldingen en video, gepubliceerd door de Britse pers op dinsdag, zijn duizenden keren gedeeld door mensen online. Het merendeel van het internet lijkt verbolgen door de daad van geweld en bekritiseert de man omdat hij zich zo gedroeg, ongeacht hoe hij is geprovoceerd.

Het slachtoffer in de video – die niet is genoemd – zei over het incident: “Deze gast was bezig de vrouwen buiten de club uit te schelden.¨

“Hij en een andere man dreven een groep meisjes in een hoek en zeiden dat ze hen zouden slaan.

“Ik vertelde hem dat hij fout zat en moest weglopen en een heer worden en hij sloeg me.

“Ik werd vijf minuten knock-out geslagen. Alles wat ik me herinner is dat er overal op de vloer bloed zat.

“Ik kreeg een hoofdscan in het ziekenhuis. Ik had snijwonden in mijn mond en blauwe plekken. ”

Je kunt de video hieronder zien. Waarschuwing * Bevat scènes die voor sommigen misschien verontrustend zijn.

Holmes ‘moeder reageerde intussen door te suggereren dat hij mogelijk in de aanval was geprovoceerd. “Ze hebben de CCTV die in de club zat – met alles wat er gebeurde,” zei ze.

“Het is geen excuus wat hij heeft gedaan. Hij is geen onschuldige partij, maar hij werd geprovoceerd.

“Mensen zullen hem op de video beoordelen, maar hij is geen schurk. De clip online die laat zien dat hij het meisje raakt, laat hem er slecht uitzien, maar dat is maar een fractie van het echte verhaal.

“Hij zou dat niet zonder reden doen.”

Ik weet zeker dat we het er allemaal over eens kunnen zijn dat dergelijk gruwelijk gedrag geen plaats heeft in de samenleving, ongeacht de oorzaak van de provocatie.

Deel dit artikel om je steun te betuigen aan het meisje dat dapper een man confronteerde die duidelijk op geweld uit was.
[fblike]

Celeberties

Pijnlijk: Privéfoto’s van Prinses Alexia gelekt op social media

Ze zijn inmiddels al pubers aan het worden, een lastige positie als kind in een Koningshuis. Prinses Máxima werd op zondag 26 juni 2005 om 9.00 uur opgenomen in het Bronovo Ziekenhuis in Den Haag. Prinses Alexia werd die dag om 14.41 uur op natuurlijke wijze geboren. Haar vader deed op dinsdag 28 juni 2005 in het oude stadhuis van Den Haag bij de Burgerlijke Stand aangifte van de geboorte van zijn dochter.

Inmiddels is het al een prachtige 14-jarige jongedame. Maar hoe het precies zit met de meisjes en social media, dat weten we niet. Mag dit? Kunnen ze zomaar alles online zetten? In ieder geval heeft de tweede van de drie zusjes een eigen Instagram account. En het blijkt een heus modepopje te zijn!

Het account van Alexia

Ze heeft namelijk een eigen account waar ze haar favoriete modekeuzes op plaatst. Ze heeft al behoorlijk wat volgers gekregen. Maar ze blijft wel “anoniem”!

View this post on Instagram

Yayy or nahh

A post shared by ABB (@f_4_u2) on

Doorgaan met lezen

Lifestyle

Heftig: “Rogier Smit heeft ravage achtergelaten in huis Rachel Hazes!”

Rogier Smit heeft tijdens de breuk met Frank Jansen contact opgezocht met Rachel Hazes. Hij zou in haar huis hebben mogen verblijven tot hij weer in goede orde was. Bekende Buren en Story weten te melden dat het hier alleen flink uit de hand is gelopen. Het weekblad zegt dat er een ravage zou zijn geweest in het huis van Rachel toen ze thuis kwam. Ze zeggen hier het volgende over: “Die zou zijn veroorzaakt door een uitbarsting van drank- en drugsgebruik” Wat er precies is gebeurd is nog onbekend.

Rogier Smit laat ravage achter bij Rachel Hazes

De presentator en interieurarchitect zegt er het volgende over: “Wat is dat bijzonder hè? En heel eerlijk: wij hadden elkaar nog maar een keer of drie gezien, dus dan kan je moeilijk zeggen dat je best friends bent.

Maar toen ik Rachel aan de telefoon had en vertelde wat er aan de hand is, zei ze: ‘Had dat dan meteen gezegd, kom lekker naar mij toe!’ Dan ben je toch een topwijf? En hier kan ik lekker tot rust komen en ’s avonds een wijntje drinken.” Buurtbewoners melden dat hij het huis uit gezet zou zijn door Rachel en dat er een enorme ravage is achtergelaten!

Doorgaan met lezen

Celeberties

Foto van André Hazes en Nikkie Plessen duikt op: “Dus toch!?”

Een hoop ophef rondom André Hazes en zijn privéleven vorig jaar. En dat jaar maakt hij het nog bonter. Het begon met geruchten dat hij en Nikkie Plessen stiekem aan het daten zouden zijn. Ze waren hand in hand gespot en zelfs zoenend zijn ze gezien. Er dwaalde foto’s van de twee over het internet rond. Ze hebben alleen niets toegegeven. Dat het niet goed liep tussen de zanger en Monique Westenberg, dat was wel duidelijk. Hij sliep niet eens meer thuis. Tot het op een gegeven moment leek dat alles weer koek en ei leek te zijn tussen de twee. Maar ook daar kwam snel een einde aan toen bekend werd dat ze zanger verder ging met de 20 jaar oudere Bridget Maasland. Tot begin eerder dit jaar dan. En dan is daar ineens die ene foto weer!

André Hazes en Nikkie Plessen

Dat doet natuurlijk weer een hoop stof opwaaien. Waar de geruchten van hem en Nikkie al weggestopt werden blijkt het dat de zanger er tóch wel een handje naar blijkt te hebben. Geruchten gaan dus dat het niet alleen bij Bridget is gebleven in het afgelopen jaar. Tekst gaat door onder de video:

Woede om foto’s van de zanger en Monique

Als je een een beetje het nieuws hebt gevolgd de laatste dagen dan weet je dat het aantal corona besmettingen weer flink stijgt in Nederland. En terwijl het RIVM probeert alles in goede banen te leiden zijn er steeds meer mensen die de regels aan hun laars lappen. Zo ook de volkszanger en zijn vriendin Monique Westenberg. Monique en de zanger waren eerder deze week uit eten in de Amsterdamse bar Mr. Porter, waar ze ‘Getekend voor het leven’ afsloten. Het stel was met een gezellig clubje, waar dan ook een groepsfoto van werd gemaakt. De zanger omarmt zijn vriendin en ze houden elkaars handen vast. Ook de rest van het gezelschap staat dicht op elkaar.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending