Duidelijkheid! Mark Rutte heeft geen vriendin maar een… vriend!
Connect with us

Meest bekeken

Duidelijkheid! Mark Rutte heeft geen vriendin maar een… vriend!

Mark Rutte is een Nederlands politicus. Sinds 14 oktober 2010 is hij minister-president van Nederland en minister van Algemene Zaken. Op 26 oktober 2017 werd zijn derde kabinet beëdigd. Hij is tevens politiek leider van de VVD.

Na een gymnasiumopleiding in zijn geboortestad Den Haag (Maerlant-Lyceum) volgde Rutte vanaf 1984 een geschiedenisstudie aan de Rijksuniversiteit Leiden, die hij voltooide in 1992.[1] Tussentijds was hij van 1988 tot 1991 voorzitter van de JOVD, een aan de VVD gelieerde politieke jongerenorganisatie. Na zijn studie werkte Rutte gedurende tien jaar bij het levensmiddelenbedrijf Unilever op de afdeling personeelszaken en zat hij enige jaren in het partijbestuur van de VVD.

Mark Rutte doet het met…
Intussen is Mark Rutte al tien jaar de Minister-president van ons land. Toch vragen veel mensen zich af of Mark ook een vriendin zou hebben. Doventolk Irma Sluis leek ons wel iemand die bij hem zou passen maar niets is minder waar. Mark is namelijk helemaal niet van de vrouwtjes!

Celeberties

Foto: André Hazes alweer in bed betrapt met andere vrouw

André Hazes is alweer een tijdje weg bij Bridget Maasland. Hij heeft ervoor gekozen om terug te gaan naar de moeder van zijn kind, Monique Westenberg. Maar we weten allemaal dat de zanger behoorlijk aandacht krijgt van andere vrouwen.

De verleiding zal dus behoorlijk groot zijn voor de 26-jarige man. Gelukkig kunnen we alles volgen wat betreft het privéleven van de zanger via zijn social media en die van zijn vriendin. En wanneer we iets daar niet kunnen vinden weet Story het wel tot de bodem uit te zoeken. Maar dit keer plaatst hij gewoon zelf de foto op zijn social media!

André Hazes heeft Monique alweer ingeruild
En wie zien we daar liggen? Juist, niet Monique. De zanger grapt nog bij de foto dat het de leukste foto is die ze hebben van zijn vriendin en zichzelf:

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Marco Borsato belooft plechtig: ‘Ik ga nooit meer vreemd’

Marco Borsato vertelt dat hij door zijn scheiding met Leontine veel leerde over zijn gedrag tijdens de laatste jaren van hun huwelijk.

In een openhartig interview met De Telegraaf zegt Marco: “Eigenlijk heeft deze scheiding, ik ben 54 maar dat moet dan maar zo, me inzichten gegeven in hoe ik gehandeld heb en wat ik nooit meer wil.” Voor de breuk raakte bekend dat de zanger een affaire had met pianiste Iris Hond. Ook circuleerden er geruchten over andere affaires.

Daarover zegt Marco: “Ik wil nooit meer terug naar de oude situatie. Ik heb met mezelf afgesproken: ik ga nooit meer vreemd. Of het nu goedkomt met Leontine, of in een misschien ooit nieuwe relatie, het gif dat ik heb ervaren en wat dat doet met je relatie, dat wil ik nooit meer.”

Omdat hij en Leontine op een andere manier omgaan met stress, spraken ze na verloop van tijd een ‘andere taal’. Dat niet spreken, werd alsmaar langer. Marco zegt dat hij in overlevingsmodus was en daardoor slechte keuzes maakte. “Ik was aan het overleven, zoals zij dat op haar manier deed”, onthult de zanger.

Faillissement was grote kantelpunt

Het faillissement van zijn bedrijf The Entertainment Group in 2009 zorgde voor een kentering. En die was niet ten goede. Het zou de onrechtstreekse aanleiding zijn voor het op de klippen lopen van zijn huwelijk.

Marco legt uit: “Ik had een ongelooflijke burn-out na de val van het bedrijf toen. Ik eindigde daardoor bijna op nul. En los van dat feit, na jaren waarin alles wat we deden in goud en platina veranderde, viel nu alles over me heen. Het lelijkste in mensen kwam naar boven, dat doet iets met je.”

Goede relatie met Leontine

Marco zegt dat hij van geluk mag spreken dat hij nu zo’n goede verstandhouding heeft met Leontine. De zanger vertelt: “Als we elkaar zien dan omhelzen we elkaar, geven elkaar een kus. Daar ben ik blij om. De liefde is gebleven, ook al hebben we de vorm waarin die was gegoten middels een huwelijk moeten loslaten.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

André Hazes en Monique Westenberg… en de ZWANGERSCHAP die alles nu helemaal extra pijnlijk maakt.

André Hazes lijkt definitief terug te zijn gekeerd in de armen van Monique Westenberg. Monique wilde dan ook niets liever dan André terug in haar leven, en zou daar ook om een andere reden haast achter hebben gezet…

(Ex-)vriendin Monique Westenberg (43) zou er geen geheim meer van maken dat ze haar grote liefde André Hazes (26) terug wilde in haar leven. En André blijkt daar net zo over te denken. Nu zijn bliksemromance met Bridget Maasland (45) al na drie maanden volkomen onverwacht geïmplodeerd is, zou hij meer dan ooit beseffen dat Monique de vrouw van zijn leven is, al vertalen insiders dat tegelijkertijd met: de vrouw die hem het meeste vrij laat. Op de dag dat Monique en kleine André terugkwamen van hun vakantie op Curaçao, was ‘grote’ André in hun woning om ze te verwelkomen. Volgens een dagblad bracht hij de nacht daar door. Dit weekend postte de zanger op Instagram in elk geval de veelzeggende songtekst: I’m on my way, i’m on my way. Home sweet home. Om niet veel later een filmpje te plaatsen waarop te zien is dat hij met zijn zoontje in hun huis zit. Een goede vriend van André laat Story weten: ‘Ik denk dat de wens om weer een gezin te worden vooral van Monique afkomstig is. Die heeft haar huidige bestaan natuurlijk volledig aan André te danken, en dat zal zeker een rol spelen. Als mevrouw Hazes is ze iemand, en in die rol fungeert ze fantastisch. Persoonlijk denk ik dat André zich er wel een beetje weer in heeft laten lullen. Die kan gewoon nooit nee zeggen tegen iemand, dat zag je ook bij Bridget. Hij heeft een klein hartje, hoor. Dus Monique moet maar een slag om de arm houden zodat ze niet al te teleurgesteld is. Ze hebben het laatste jaar van hun relatie niet voor niets apart gewoond. Het is niet zo dat hun relatie inmiddels weer helemaal appeltje-eitje is. Hoe leuk en spannend Curaçao misschien ook geweest is.’

Geen eileiders
Monique zou André hoe dan ook zijn doldrieste escapades met Bridget vergeven hebben. Vanaf het eerste moment van die relatie zou Monique het idee hebben gehad dat dit nooit lang kon duren. Monique kent André immers als geen ander. Ze wist en hoopte dat hij snel op Bridget zou zijn uitgekeken. En ze kreeg gelijk. Ze hoopt nu dat André definitief bij haar terugkeert. En ze wil meer, gaan de verhalen in haar omgeving: ze wil een twééde kind van hem. Iets waarvan André ook altijd heeft gezegd dat hij dat graag wil. Hij heeft altijd gezegd graag een dochter te willen. En die mogelijkheid ís er. Monique en André hebben nog altijd meerdere embryo’s in de vriezer liggen, hoe bizar dat ook klinkt. Monique heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze niet op de natuurlijke manier zwanger kan worden. Aan het tijdschrift Vrouw vertelde Monique in 2018: ‘Ik heb geen eileiders, dus toen ik André leerde kennen wist ik al dat we een traject in zouden moeten. We begonnen met IVF en uiteindelijk werd het ICSI. Daar kwam een aantal bevruchtingen uit die we nog kunnen gebruiken.’ Juist vanwege haar leeftijd wil Monique haast maken. Hoewel de leeftijdsgrens naar 50 jaar is verhoogd, wil Monique niet zo lang wachten. Ze weet ook dat André haar laatste kans op een baby is, zeker als ze kleine André een eigen broertje of zusje zou willen geven.

Bron: Story Beeld: Instagram

Doorgaan met lezen

Trending