Dus tóch wel! Babynieuws voor Monique Westenberg
Connect with us

Meest bekeken

Dus tóch wel! Babynieuws voor Monique Westenberg

Geweldig nieuws voor Monique Westenberg dit weekend. Ze liet via Instagram weten dolblij te zijn met een familie uitbreiding. Dat plaatste ze zondagavond op haar Instagram account.

Monique deelde zondagavond een prachtige foto van haar pasgeboren nichtje.

Gezond nichtje

Ze schrijft erbij: “We hebben er weer een mooi gezond nichtje bij. Welkom lief meisje. Wat zal oma trots zijn dat je haar naam draagt! Corry Maria Miranda”

Reacties

De volgers van Monique reageren dan ook met veel hartjes. Ook vinden veel volgers het een mooi dat het kersverse nichtje de naam van haar oma draagt. Ze vinden het een mooi gebaar.

Geruchten

De afgelopen tijd gaan er veel geruchten rond omtrent André en Monique. Zijn ze weer bij elkaar?Zo werd Andre onlangs meerdere keren gespot bij Monique thuis. Zullen ze dan toch weer samen zijn?

Meest bekeken

Rachel Hazes geeft duidelijkheid over relatie André Hazes en Monique: ‘Ze komen niet meer bij elkaar’

Houd je de Instagram Stories van Monique Westenberg nauwlettend in de gaten? Dan zal het je ongetwijfeld zijn opgevallen dat André Hazes nog regelmatig bij haar over de vloer komt. Natuurlijk om zijn zoontje te zien, maar speelt er misschien nog meer? Andrés moeder Rachel Hazes geeft duidelijkheid.

Relatiebreuk
André wordt regelmatig gespot op de Instagram van Monique, waardoor sommige volgers zich zijn gaan afvragen hoe het nou precies zit tussen de twee. Zijn ze weer samen? Moeder Rachel, die zelf ook weer gelukkig in de liefde is, schept duidelijkheid over de liefdessituatie van haar zoon. “Ik heb met André na hun breuk uiteraard gesprekken over zijn relatie met Monique gehad”, vertelt Rachel aan weekblad Story. “En ik heb hem laten weten dat ik achter elke beslissing van hem zal staan.”

Geruchten
Rachel laat weten dat ze niet denkt dat Monique en André weer samenkomen. “Als het zijn beslissing zou zijn om naar Monique terug te gaan, heeft hij mijn zegen”, gaat ze verder. “Maar ik heb niet het gevoel dat ze weer bij elkaar komen.”

Ook benadrukt Rachel dat de geruchten dat André bij Monique zou slapen niet kloppen. “Hij blijft daar in ieder geval niet slapen. Op de dagen dat André zijn zoontje ziet, haalt hij hem op van school en blijft totdat hij naar bed gaat. Daarna komt hij naar mijn huis en de volgende dag gaat hij opnieuw naar Berkel en Rodenrijs”, legt Rachel uit. Duidelijk!

Bron: Tips en Weetjes, Story, Shownieuws

Doorgaan met lezen

Celeberties

Wesley Sneijder meerdere malen gespot met déze knappe dame

Wesley Sneijder heeft een potentiële nieuwe liefde op het oog. Hij is meerdere malen met dezelfde dame gespot. Gisteren vertrokken ze na een etentje samen naar huis…

Rachel Hazes was gisteren met wat vrienden uiteten toen op een gegeven moment Wesley Sneijder het restaurant binnenliep. Hij schoof bij de dames aan en na het etentje vertrok hij met één van hen naar huis.

Vaker gespot
Showbizzkanaal Juice Channel heeft een foto gedeeld waarop te zien is dat Wesley aan tafel zit met de dames. ,,Het schijnt dat hij tegelijkertijd met Steffy Heruer is vertrokken”, meldt het kanaal in Instagram Stories.

Steffy is niet alleen een goede vriendin van de familie Hazes, maar óók van Sarah van Soelen. En omdat Wesley een goede vriend is van André, kent hij Steffy wellicht al langer. Een insider meldt aan Juice Channel dat dit inderdaad het geval is en dat het koppel onlangs nog samen gezien is. ,,Wesley en Steffy zijn twee weken geleden ook door een volger gespot in Den Bosch”, aldus het kanaal.

Tekst gaat verder onder de foto.

Hoop laten varen
Een lange tijd hoopte Wesley op een verzoening met zijn ex Yolanthe. Vorige zomer liet de oud-voetballer nog weten dat hij veel fouten gemaakt heeft in zijn huwelijk met Yolanthe en daar spijt van heeft. Wesley omschreef de breuk als iets dat ‘aan hem vreet’ en hoopte dan ook dat er iets te redden viel. ,,Het is het belangrijkste doel in mijn leven, de rest staat op een laag pitje”, zei hij in gesprek met Villa Oranje. Maar die hoop heeft Wesley nu laten varen.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Dan toch nog baby voor Monique Westenberg: ‘Welkom, lief meisje’

Monique Westenberg deelt groots nieuws op haar sociale media. Op haar Instagram laat de blondine weten dat ze er nog een nichtje bij krijgt.

Door de komst van het meisje is haar familie weer een beetje groter geworden. Monique is dan ook in de zevende hemel.

Ze deelt gelijk een kiekje van de baby. “We hebben er weer een mooi gezond nichtje bij. Welkom lief meisje. Wat zal oma trots zijn dat je haar naam draagt.” Het kleintje luistert naar de naam Corry Maria Miranda, naar de geliefde oma van Monique.

Er gaan ook hardnekkige geruchten de ronde dat André en Monique weer samen zouden zijn. Ook Rachel Hazes reageerde op de roddels. Zij vertelde aan Story: “Ik heb met André na hun breuk uiteraard gesprekken over zijn relatie met Monique gehad. En ik heb hem laten weten dat ik achter elke beslissing van hem zal staan. Als het zijn beslissing zou zijn om naar Monique terug te gaan, heeft hij mijn zegen. Maar ik heb niet het gevoel dat ze weer bij elkaar komen. Hij blijft daar in ieder geval niet slapen. Op de dagen dat André zijn zoontje ziet, haalt hij hem op van school en blijft totdat hij naar bed gaat. Daarna komt hij naar mijn huis en de volgende dag gaat hij opnieuw naar Berkel en Rodenrijs.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending