Echte reden waarom Gordon emigreert naar Dubai nog pijnlijker dan gedacht
Connect with us

Celeberties

Echte reden waarom Gordon emigreert naar Dubai nog pijnlijker dan gedacht

Vanavond op zijn 53e verjaardag gaat Gordon een groots afscheidsfeest houden. Hij vertrekt half september definitief naar Dubai.

Een bron onthult dat het vertrek misschien toch niet zo definitief is. De presentator blijft werken voor de Nederlandse televisie en zal dus constant over en weer vliegen. Gordon is echter wel stellig van plan om van Dubai zijn nieuwe thuis te maken. Hij wil zijn leven er van nul beginnen en ook hondje Toto verhuist mee.

(Lees verder onder de post)

De reden om te emigreren is nog pijnlijker dan gedacht. Een anonieme bron wijst op een samenloop van omstandigheden. Gordon is dringend toe aan een nieuwe start. De voorbije jaren in Nederland waren zenuwslopend voor de presentator en zanger. Hij rekende af met een zware verslaving en vanwege corona moesten al zijn horecazaken de deuren sluiten.

Onlangs is de zanger dan ook nog eens overvallen. Ook zijn televisieprogramma’s blijven floppen. Het lijkt er dus op dat de Nederlandse kijkers ook klaar zijn met Gordon.

Celeberties

Hugo de Jonge maakt zich ernstige zorgen over flinke toename coronabesmettingen: ‘We gaan weer naar de lockdown’

Het aantal dagelijkse besmettingen is behoorlijk aan het toenemen in een rap tempo en dus maakt Hugo de Jonge zich ernstige zorgen. Hij wil graag weten of er daadwerkelijk meer besmettingen zijn of dat dit komt doordat mensen zich meer laten testen in verband met een avondje uit.

De minister zegt: “Je moet waakzaam zijn.” Het zijn voornamelijk jongeren die nu besmet zijn, dit daar zij nog maar beperkt gevaccineerd zijn. “We hebben ons écht zorgen te maken als de infecties zich weer gaan vertalen in ziekenhuisopnames. We houden heel goed de vinger aan de pols.” Als de situatie uit de hand loopt dat is het kabinet in staat om heel snel in te grijpen.

“Het crisiskabinet blijft twee keer per week bijeen komen.” De minister benadrukt dat het gedrag van de mensen ook een factor is daar men zich minder goed aan de basisregels houdt. Daarover zegt hij: “Maar als we vervolgens de maatregelen die we nog wel hebben – namelijk de anderhalve meter – enorm laten versloffen, dan zie je dus de stijging die je hebt gezien.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Sterkte: Glennis Grace heeft gat in de hand

Dat Glennis Grace coach wordt in het programma The Voice of Holland en daarmee Jan Smit opvolgt was voor vele een grote verassing. Een deel van de kijkers vinden het een goede keus, maar een groot deel snapt de keus voor Glennis als coach niet. Het grootste commentaar is dat ze een cover zangeres is en dat ze nooit zelf succesvolle nummers heeft gemaakt.

Desalniettemin heeft het Glennis geen windeieren gelegd. Want ze krijgt er vast een enorm salaris voor bewijst onderstaande video. In de onderstaande video is ze namelijk opzoek naar een nieuwe auto. En niet zomaar een auto want na de proefrit is Glennis helemaal enthousiast en denkt ze eraan om de BMW X6 M50i ter waarde van 175.000 euro aan te schaffen.

Laatst kocht Frans Duijts nog een sportwagen ter waarde van 300.000 euro en daar was collega Danny de Munk niet over te spreken. De sterren weet blijkbaar niet wat ze allemaal met hun geld moeten doen.

Glennis en haar potentiële nieuwe auto zijn te zien vanaf minuut 2:23 in het onderstaande filmpje:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: John de Mol zet ‘doorgesnoven Wendy van Dijk en haar man Erland uit zijn villa op Ibiza’

John de Mol heeft een doorgesnoven Wendy van Dijk en haar man Erland uit zijn villa op Ibiza gezet. De villa van de mediamagnaat op het eiland is nu verboden terrein voor Wendy en Erland. ‘

Het opmerkelijk nieuws wordt naar buiten gebracht Jan Roos in de showrubriek RoddelPraat. Jan Roos spreekt zelf van een ‘scoopje’, zo schrijft mediacourant. “Ik heb er nog een scoopje over. Ik heb het ooit beloofd aan iemand om dat nooit door te vertellen, maar dat doe ik nu wel. Het gaat namelijk over John de Mol.”

Roos zegt dat John de Mol een huis op Ibiza heeft en dat Wendy en Erland daar niet langer welkom zijn. “Wendy en haar man Galjaard gingen daar dus op bezoek en waren zó absoluut zwaar doorgesnoven dat John de Mol ze het huis uit heeft geflikkerd en op het vliegtuig heeft gezet. Ze mogen nooit meer bij John de Mol in zijn villa op Ibiza komen, omdat ze zó doorgesnoven waren dat John zei: ‘Nu oprotten.’”

Dennis Schouten met wie Roos roddelpraat maakt: “Hoe lang is dit geleden?”

Jan: “Nou, het is wel een aantal jaar geleden, maar het is wel gebeurd.”

Dennis: “Hoe weet je dat het echt is gebeurd?”

Jan: “Dit heb ik gehoord van iemand die wekelijks contact heeft met John de Mol. Dit is echt waar, het is honderd procent waar.”

Over Wendy van Dijk, die nu voor het SBS van De Mol werkt en waar man Erland ook een hoge functie heeft, gingen in het verleden verhalen dat zij cocaïne zou gebruiken. het was jan Roos die in 2015 het verhaal over Wendy in combinatie met cocaïne de wereld in hielp. sinds die tijd is Roos niet langer welkom bij Talpa.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending