Echtpaar reageert zonder aarzeling om de beer te redden van een pijnlijke dood
Connect with us

Nieuws

Echtpaar reageert zonder aarzeling om de beer te redden van een pijnlijke dood

Beren zijn gevaarlijke dieren en we weten beter dan te dichtbij te komen.

Desondanks zijn het nog steeds levende wezens die ons uiterste respect verdienen. Evenzo, als iemand ooit in de problemen zou komen, moeten we helpen.

Een zwarte beer komt iets te dichtbij een paar. Maar als ze in de auto stappen en naar de beer kijken, zien ze iets waardoor ze weer uitstappen en besluiten te helpen.

Beren zijn zeer indrukwekkende dieren en leven in hun natuurlijke habitat. We moeten altijd onthouden dat het bos hun territorium is, en als we te dichtbij komen, kunnen ze aanvallen. Dean en Samantha waren zich hiervan goed bewust, dus toen ze op een dag tijdens een wandeling een zwarte beer tegenkwamen, keerden ze snel terug naar de veiligheid van hun auto.

Eenmaal veilig in hun auto, keken ze terug en merkten dat er iets aan hand was met de beer. Het liep niet recht en zwaaide heen en weer.

De beer kwam een ​​beetje dichter bij hen – en dat was het moment waarop ze konden zien wat er mis was.

De zwarte beer was op de een of andere manier terechtgekomen in wat leek op een oude emmer die boven zijn hoofd was geplakt. Hij probeerde het wanhopig af te schudden – zonder geluk.

Dat is toen het echtpaar besloot om in te grijpen.

Ze probeerden de beer te naderen, maar hij rende weg van hen, uit angst.

Ze slaagden er eindelijk in om de beer in te halen en vast te houden, en begonnen de emmer met een zaag er af te zagen.

Gelukkig was de beer nog geen enorme volwassene en dat maakte alles gemakkelijker. Na enkele minuten werken, slaagden ze erin de emmer van het hoofd van de beer af te halen. Eindelijk vrij, snelde de beer snel terug het bos in.

Dean en Samantha stonden samen met andere voorbijgangers te kijken terwijl de beer wegliep.

Ik kan me alleen maar voorstellen hoe mooi dat gevoel moet zijn geweest: weten dat je een rol hebt gespeeld in het redden van een onschuldig dier. Voor mij is de interventie van dit echtpaar niets minder dan heldhaftig!

Bekijk de gebeurtenissen in onderstaande video:

Wat een geluk dat Dean en Samantha deze beer tegen kwamen en de moed hadden om hem te helpen. Aarzel niet om het artikel met je vrienden te delen als je het ermee eens bent dat dit paar alle lof verdient in de wereld voor hun snelle en moedige acties!

Wat een geluk dat Dean en Samantha deze beer tegen kwamen en de moed hadden om hem te helpen. Aarzel niet om het artikel met je vrienden te delen als je het ermee eens bent dat dit paar alle lof verdient in de wereld voor hun snelle en moedige acties!
[fblike]

Doorgaan met lezen

Nieuws

Arrestatieteam gaat Erasmus MC binnen na schietpartij, massale politie-inzet in Rotterdam

In het Erasmus Medisch Centrum te Rotterdam heeft een schietincident plaatsgevonden, zo meldt de politie. Tevens is er geschoten in een woning aan het Heiman Dullaertplein, dat ongeveer 1,5 kilometer verderop ligt.

Er zijn twee personen gewond geraakt, maar verdere details over hun verwondingen zijn op dit moment onbekend.

Volgens Rijnmond is een arrestatieteam het ziekenhuis binnengegaan. Het team is bezig met het controleren van alle kantoren, en mensen worden verzocht het gebouw te verlaten. Of het hele ziekenhuis ontruimd wordt, is nog niet bevestigd.

De vermoedelijke schutter, die bij beide incidenten betrokken lijkt te zijn, is gekleed in gevechtskleding en zou mogelijk een vluchtpoging hebben gedaan op een motor. De politie vermeldt dat hij bewapend is met een handvuurwapen.

De man wordt beschreven als lang, met zwart haar en rond de midden 20. Hij draagt een rugzak en een koptelefoon. De politie roept op om bij het zien van de man direct 112 te bellen.

Doorgaan met lezen

Nieuws

Is dit het einde van Mobicep’s carrière? Schokkend incident op camera vastgelegd!

In een schokkend voorval dat de fitnesswereld in Nederland deed opschudden, ging de bekende influencer en bodybuilder Mobicep door het lint in zijn eigen sportschool. Video’s van het incident circuleren op sociale media en laten een duidelijk geagiteerde Mobicep zien die apparaten vernielt en zich overduidelijk agressief gedraagt.

Wie is Mobicep?

Mobicep is meer dan alleen een bodybuilder; hij is een prominent figuur in de fitnessgemeenschap, vooral in Nederland. Met een aanzienlijke aanwezigheid op sociale media heeft hij een grote schare volgers die zijn fitnessreis en levensstijl op de voet volgen. Naast zijn invloed in de fitnesswereld heeft Mobicep ook zijn eigen supplementenmerk, MB Nutrition.

Wat gebeurde er?

Op de bewuste dag betrad Mobicep zijn sportschool en, volgens ooggetuigen, leek er in eerste instantie niets aan de hand. Maar al snel veranderde zijn houding. Zonder duidelijke aanleiding begon hij apparatuur te vernielen. Dumbbells werden met kracht op de grond gegooid, machines werden omgestoten en in sommige video’s was te zien hoe hij schreeuwde en duidelijk gefrustreerd was.

De reden voor deze plotselinge uitbarsting van woede is nog onbekend.

Reacties en gevolgen

De beelden van het incident veroorzaakten een storm van reacties op sociale media. Velen waren in shock door het gedrag van iemand die vaak wordt gezien als een rolmodel binnen de fitnessgemeenschap.

Het incident roept ook vragen op over de toekomst van MB Nutrition. De associatie met een dergelijke openbare uitbarsting kan gevolgen hebben voor het merkimago.

Slotwoord

Het is duidelijk dat iedereen, ongeacht hun status of bekendheid, menselijk is en fouten kan maken. De uitdaging voor Mobicep zal nu zijn om verantwoordelijkheid te nemen voor zijn acties, de schade te herstellen en, indien nodig, hulp te zoeken.

Bron: YouTube

Doorgaan met lezen

BNers

Marco Borsato krijgt nekschot: ‘Vervolgd wegens ontucht met minderjarige’

Marco Borsato zal toch worden vervolgd voor het seksueel misbruiken van een indertijd minderjarig meisje. Dat maakte het OM woensdag bekend.

 

De inmiddels 22-jarige vrouw deed in december 2021 aangifte tegen de zanger. Marco Borsato wordt ontucht met een minderjarige ten laste gelegd.

Hij zou het slachtoffer onzedelijk hebben betast. De Telegraaf meldt dat er nog geen zittingsdatum is vastgelegd.

Na het overlijden van de vader van het meisje, zou de zanger zich hebben opgeworpen als een soort pleegvader.

De vrouw onthulde dat Marco indertijd aan haar billen en borsten zat. En ook onder haar rokje gleed en tussen haar benen greep. De feiten vonden plaats tussen 2014 en 2019.

De bal ging aan het rollen nadat de moeder van het meisje haar dagboek vond. Daarin stond het misbruik uitgebreid beschreven.

De moeder was werkzaam voor de zanger en sprak hem hierover aan op 4 juli 2019. Uiteindelijk deed de moeder ook melding bij de politie. Haar dochter was toen mentaal nog niet in staat om officieel aangifte te doen.

Omdat Marco voor haar een vertrouwenspersoon was, durfde ze de zanger niet meteen terecht te wijzen.

Ze was immers haar vader al verloren en nu vreesde ze ook om Marco kwijt te raken. Pas na enkele sessies met de psychologe durfde ze dan toch aangifte te doen.

Volgens zijn advocaat is Marco Borsato heel teleurgesteld met de beslissing van het OM tot vervolging. Hij zegt 29 getuigenverklaringen te hebben die zijn aangifte van laster en smaad staven.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending