Edsilia Rombley diep in de problemen na uitspraken over Glennis Grace!
Connect with us

Celeberties

Edsilia Rombley diep in de problemen na uitspraken over Glennis Grace!

Edsilia Rombley heeft zich uitgesproken over het feit dat Glennis Grace niet (tijdelijk) uit de groep gezet is uit gelegenheidsformatie ‘Ladies of Soul’. De aantijgingen aan het adres van de zangeres zijn behoorlijk zwaar, echter gaan de shows binnenkort weer verder. Mét Glennis. Het statement van Ladies of Soul luidde: “Na een periode van zelfreflectie heeft Glennis een persoonlijke boodschap gedeeld waarin zij oprecht excuses aanbiedt aan iedereen die betrokken is geraakt bij het incident in een supermarkt.

Ook neemt zij verantwoordelijkheid voor haar eigen aandeel. Als Ladies of Soul betreuren wij uiteraard het incident en zijn wij terughoudend geweest in communicatie uit respect voor alle betrokkenen. Het is een zeer vervelende samenloop van omstandigheden die nooit had mogen plaatsvinden. Justitie doet grondig onderzoek en daar vertrouwen wij op.” Wat volgde was een stormloop aan fans die hun kaarten weer kwijt wilden: “Kan ik de kaarten nog terug brengen.”

Edsilia Rombley maakt zich niet geliefd met uitspraak over Glennis Grace!
Edsilia is vrijdag bij Eva Jinek aangeschoven om, onder andere, hier over te praten. De zangeres laat weten wat er nu écht vervelend aan de gehele situatie is, en dat is vooral wat dit met ‘de groep’ doet. Edsilia: “Het vervelende is dat het voor ons echt heel lastig en vervelend is. Juist, het is vooral vervelend dat het voor hun lastig en vervelend is. Of het vervelend is voor een in elkaar geslagen Jumbo-medewerker dat Glennis vrolijk op het podium gaat staan zingen wordt niet benoemd. Edsilia vervolgt: “En mensen, het is niet alleen collega. Het is ook natuurlijk een vriendin.” Daarnaast geeft de zangeres aan dat ze eigenlijk helemaal niet weet wat er precies gebeurd is: “Dus we weten ook het hele verhaal eigenlijk niet. We hebben haar maar één keer gezien in deze zes weken.” Hieronder meer kritiek:

Celeberties

Net binnen: ‘Johnny de Mol gaat de cel in!’

Harry Vermeegen denkt dat Johnny de Mol ‘gewoon de cel in gaat’, ténzij zijn vader met een enorme zak zwijggeld naar Shima Kaes afreist. “Waarom is hij in godsnaam nog op tv?”

De bekende tv-presentator Harry Vermeegen vindt het ongekend dat Johnny de Mol nog steeds elke avond op televisie is met zijn talkshow HLF8. Hij kan dat eigenlijk niet geloven na het lezen van de uitgelekte aangifte die Shima Kaes tegen hem heeft gedaan. “Als je dat toch allemaal aan je voorbij laat komen! Pardon zeg!”, zegt hij op zijn YouTube-kanaal.

Vuistslagen
Het is volgens Harry wel héél heftig wat Johnny gedaan zou hebben. “Hij heeft gewoon die Shima verschrikkelijk in elkaar geslagen. Ja! En gewoon ook vuistslagen gegeven, gewoon geslagen, hij heeft d’r geschopt, hij heeft d’r aan d’r haren getrokken, hij heeft geprobeerd d’r eventjes een beetje iets minder lucht in d’r luchtpijpje te laten komen bij haar.”

Johnny krijgt van hem de bijnaam ‘Losse Handjes’. “Stel je voor: al is de helft gelogen, al is de helft verzonnen door die Shima, dan nóg is het heel verschrikkelijk! Let op: er zijn foto’s als bewijs van allemaal verwondingen, we hebben verklaringen van een huisarts, er zijn getuigen. Nee, het ziet er niet zo goed uit voor Losse Handjes. Nee, helemaal niet!”

Jorik vs Johnny
Harry vindt het vreemd dat Jorik Scholten (Lil Kleine) wél op non-actief staat, maar Johnny niet. “Toen die Lil Kleine dit deed viel iedereen eroverheen, maar nu is het de zoon van De John en dán is het in één keer: ’Nou ja, en misschien is het allemaal niet zo waar wat dat meisje zegt.’ Of: ‘Hij zat een beetje aan de drugs en de alcohol.’”

Dat is een héél slecht excuus, vindt Harry. “Alsof dat dan alles goedpraat, weet je wel! Maar toen met Lil Kleine? Die werd keihard aangepakt! Maar niet Losse Handjes, vrienden. En het is zó verschrikkelijk fout. Zo verschrikkelijk slecht om een vrouw te slaan. Ik kan het niet genoeg herhalen.”

Nog steeds op tv
Het is onbestaanbaar dat Johnny nog steeds op de buis is, vindt Harry. “Hoe kán dat nou? Hoe is dat nou toch in godsnaam mogelijk? Dat je met zulke beschuldigingen gewoon denkt: oh, ik ga gewoon door! Ik kom gewoon op tv! Hé, wat denken ze daar wel bij Talpa? Daar zijn ze toch al zo verschrikkelijk gevoelloos en dat blijkt nu weer.”

Hij vervolgt: “In plaats van dat Losse Handjes bij zichzelf denkt: ik moet heel snel wegwezen, en dat ze bij Talpa denken: haal die jongen van de zender! Nee hoor! ‘We laten hem gewoon staan!’ Nou, die moet héél snel van die zender af! Foep! Die talkshow was toch al niks, dus dat is een enorme redding voor hem.”

De cel in?
Harry verwacht dat er genoeg bewijs is om Johnny op te sluiten. “Maar goed vrienden, let goed op wat er hier gaat gebeuren: er komt natuurlijk een rechtszaak, maar als je het allemaal zo leest dan gaat hij gewoon de cel in. Ja. Dat kan bijna niet anders. Maar dat gaat niet gebeuren. De John, de vader van Losse Handjes, gaat dit voorkomen.”

Hij besluit: “De John gaat met hele grote zakken geld naar die Shima toe en zij zal zwijgen voor altijd. Deze affaire zal in de doofpot verdwijnen, maar er blijft staan wat er nu allemaal naar buiten is gekomen en dat zal Losse Handjes zijn hele leven achtervolgen.”

Filmpje
Het filmpje van Harry:

Doorgaan met lezen

Celeberties

‘André Hazes vertrekt definitief uit Nederland’

André Hazes blijft nog veel langer weg dan iedereen had gedacht. Het gaat zeker nog anderhalf jaar duren voor de zanger weer op het podium verschijnt, meldt Privé…

,,Eerder veegde hij het hele kalenderjaar 2022 zijn agenda al schoon, vandaag wordt duidelijk dat hij ook in 2023 zelfs ook nog grotendeels uitgeschakeld zal zijn”, schrijft Evert Santegoeds. ,,Pas in de herfst, dus niet eerder dan over anderhalf jaar, wil hij met een grootse comeback de draad weer oppakken!”

Comeback
De comeback ziet er, volgens Santegoeds, zo uit: “Pas in het najaar, wanneer hij dus twee jaar uit beeld is geweest, zou hij met een film en een concertreeks zijn comeback willen maken.”

Evert denkt dat dit voor onrust gaat zorgen binnen het team rondom André. ,,Juist deze beslissing zorgt voor grote onrust en zelfs wrevel bij zijn entourage, het team dat voor hun eigen inkomsten grotendeels van hem afhankelijk is.” Ook voor hen moet er brood op de plank komen terwijl Hazes niet meer wekelijks op het podium te vinden is. Het team is genoodzaakt om ‘vreemd te gaan’ met andere artiesten zoals Mart Hoogkamer in Ahoy.

Monique
André en ex Monique Westenberg zijn de komende weken samen voor en met hun 5-jarige zoontje André. ,,Wij checken even uit. Met én voor elkaar”, schreef Monique eerder deze week op Instagram. Ze plaatse daarbij een foto van zichzelf en de kleinste André Hazes op Schiphol Airport.

,,Het afgelopen jaar was een achtbaan voor ons allemaal. Er is nu rust maar door externe factoren is er weinig mogelijkheid dit met elkaar te ervaren”, schrijft Monique. ,,Om te kijken welke vorm we nodig hebben als gezin zullen we de aankomende weken samen zijn. Het belangrijkste hierin is voor ons dat onze zoon in alle vrijheid tijd met zowel mama als papa kan doorbrengen waar we samen onszelf kunnen zijn!”, aldus de ex van Dré.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Wow: Dit is wat Eva Jinek per jaar verdient met haar talkshow

Eva Jinek is niet meer weg te denken van de Nederlandse televisie. De talkshowkoningin verhuisde onlangs van NPO naar RTL, en daar hoort natuurlijk ook een ander salaris bij. Wij zochten uit wat de presentatrice per jaar verdient met haar talkshow en we kunnen alvast verklappen: dat is behoorlijk veel!

Begonnen op redactie
Met haar talkshow Jinek trekt Eva dagelijks enorm veel kijkers. Maar zo’n succesvolle carrière ontstaat natuurlijk niet over één nacht ijs. Eva timmert al jaren hard aan de weg. Zo begint ze haar op de buitenlandredactie van het NOS Journaal. Een aantal jaren later staat ze voor het eest vóór de camera, als presentatrice van het journaal.

Talkshow verhuisd
Niet veel later, in 2014, krijgt Eva haar eigen talkshow op NPO1. Het programma groeit al snel uit tot een groot succes. Inmiddels is Jinek een van de beste vrouwelijke interviewers op de Nederlandse televisie. Die prestatie zorgt ervoor dat de talkshow vorig jaar naar RTL4 verhuisde. Naast haar werk als presentatrice, heeft Eva ook haar eigen platform. Daarop deelt ze interessante verhalen over bijzondere mensen.

Geen windeieren gelegd
Het moge duidelijk zijn dat Eva Jinek een drukbezette vrouw is. Wij zijn dan ook erg nieuwsgierig welke beloning hier tegenover staat. En we kunnen met zekerheid zeggen dat de switch van de publieke naar de commerciële omroep Eva geen windeieren heeft gelegd. Bij de NPO verdiende ze met haar talkshow ‘slechts’ 194.000 euro per jaar. Nu de show op RTL wordt uitgezonden, is dat salaris gestegen naar zo’n 1,2 miljoen euro per jaar.

Vermogen
Waar het totale vermogen van de presentatrice op neerkomt, is onzeker. In 2019 werd het nog geschat op zo’n 400.000 euro. Sinds de overstap naar RTL en de enorme groei in salaris, is dit bedrag ongetwijfeld flink gestegen. Daarnaast heeft Eva een appartement in Amsterdam van zo’n 6 ton. Hoewel het precieze vermogen dus onduidelijk is, weten we zeker dat het erg veel is. Ze mag zich dan ook terecht de talkshowkoningin van Nederland noemen!

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending