Een bacterie eet haar lichaam op nadat ze haar favoriete maaltijd at – nu heeft haar familie deze waarschuwing
Connect with us

Lifestyle

Een bacterie eet haar lichaam op nadat ze haar favoriete maaltijd at – nu heeft haar familie deze waarschuwing

Eten is een deugd, ik denk dat we het daar allen over eens kunnen zijn. Maar je moet voorzichtig zijn met wat je soms naar binnen speelt, zeker wat betreft rauw voedsel.

Jeanette LeBlanc, een vrouw uit Louisiana, at een van haar favoriete gerechten, en het leidde tot haar dood.

De 55-jarige Jeanette LeBlanc was aan het eten aan de kust van Louisiana met haar vrienden en familie ergens in september van vorig jaar, toen ze de bacterie kreeg, meldt CBS News.

Volgens haar vriend Karen Bowers, at Jeanette twee dozijn oesters die dag. Na haar maaltijd begon ze zich onwel te voelen.

Op het eerste zicht, dacht Karen dat het een soort van allergische reactie was.

Maar de vrouw voelde zich slechter en slechter en enkele dagen later moest ze naar het ziekenhuis. Daar ontdekten de dokters dat ze vibrio was, een vleesetende bacterie.

Volgens de dokters kan een persoon besmet geraken met deze bacterie na rauwe of lichtgekookt voedsel te eten.

Jeanette LeBlanc vocht 21 dagen lang tegen de bacterie in het ziekenhuis, maar ze stierf uiteindelijk op 15 oktober 2017.

Wat de dokters ontdekten was schokkend. De oesters die Jeanette gegeten had bevatten een vleesetende bacterie die haar lichaam van binnenin begon op te eten.

Nu zamelt de familie en vrienden geld in voor een campagne om aandacht te schenken aan de risico’s van de dode bacterie. Als ze het eerder hadden geweten, dan was Jeanette nog in leven.

Dit is schokkend. Het is tragisch hoe een plezante familiedag in een tragedie veranderde. Maar we kunnen de familie en vrienden van Jeanette helpen bij hun missie om aandacht te schenken aan deze bacterie.

Help ons aub om deze waarschuwing te delen, door dit artikel verder te delen op Facebook. Als we anderen kunnen waarschuwen over de gevaren van rauw voedsel, dan is Jeanette haar dood niet voor niets geweest.
[fblike]

Celeberties

Dit moet je zien: Dit is de tweelingzus van Monique Westenberg!

Het schijnt dat iedereen op de wereld een dubbelganger heeft rondlopen. De kans dat je diegene gaat tegenkomen is natuurlijk erg klein met een dikke 7 miljard mensen op de aardbol. Maar Monique Westenberg heeft ‘r al ontmoet.

En ze heeft er niet voor moeten zoeken, haar dubbelganger is namelijk getrouwd met haar broer, Mathieu. Toen haar broer en haar dubbelganger getrouwd waren, waren er nogal wat verwarringen. Fans dachten namelijk dat het gewoon een foto van de blondine zelf was toen ze een foto van haar postte op social media.

Schoonzus van Monique Westenberg

Wanneer we wat foto’s erbij pakken van de twee dames bij elkaar moeten we inderdaad zeggen dat ze verdacht veel op elkaar lijken. Laten we hopen voor Mathieu dat er geen geheime dochter in de familie Westenberg zit:

Doorgaan met lezen

Lifestyle

In diepe rouw: Verdrietig nieuws voor Joke Bruijs

Joke Bruijs is momenteel in diepe rouw: de actrice en zangeres heeft definitief afscheid moeten nemen van haar broer Jan Bruijs. De oud-voetballer is donderdag op 68-jarige leeftijd overleden.

”Mijn broer Jantje is er niet meer”, zo schrijft Joke verdrietig op Facebook.

Hartaanval

Jan werd tijdens een fietstocht in Friesland getroffen door een hartaanval. Zijn vrienden probeerden hem nog te reanimeren maar dat lukte niet. Hij werd 68 jaar oud.

Voetbalcarrière

De broer van Joke speelde in zijn jeugd bij de Rotterdamse voetbalclub Feyenoord. Op Facebook krijgt de Rotterdamse zangeres/actrice veel steunbetuigingen.

Bron: Show.nl, Libelle Beeld: Youtube

Doorgaan met lezen

Lifestyle

Bizarre video gelekt van Barman First Dates met deelnemer in het toilet!

First Dates is natuurlijk een prachtig wegkijk-programma. Andermans leed is een prima vermaakt op de doordeweekse avondjes. Hoewel er zo nu en dan ook een match ontstaat tussen twee singles in het restaurant, loopt het nog veel vaker tot een mismatch uit. En dat vinden veel Nederlanders ook heel leuk om te zien.

Daarom is nu een nieuw programma in het leven geroepen: ‘Last Dates’. Het is eigenlijk hetzelfde concept en hetzelfde restaurant, alleen dan gaan koppels voor de laatste keer met elkaar op date voordat ze scheiden of uit elkaar gaan.

Nieuw concept voor First Dates!

“Ben je uitgekeken op je partner? Breng samen een bezoekje aan het Last Dates restaurant!”. Een uitgelezen kans voor de Nederlandse barman van het programma, Victor Abeln, om eens eventjes te scoren bij de dames:

Doorgaan met lezen

Trending