‘Een man met een garnaaltje van 15 cm komt er bij mij niet in’, zegt Linda
Connect with us

Entertainment

‘Een man met een garnaaltje van 15 cm komt er bij mij niet in’, zegt Linda

Een vrouw heeft op sociale media voor flink wat discussie gezorgd nadat ze haar specifieke voorkeur in intieme zaken openlijk deelde.

Ze beweerde dat ze categorisch weigert te daten met mannen die volgens haar een intiem lichaamsdeel hebben dat kleiner is dan 15 cm.

De vrouw, die de naam Linda gebruikt, maakte duidelijk dat deze factor voor haar een absolute dealbreaker is in potentiële relaties.

Ze plaatste haar vraag op sociale media en wilde graag weten hoe je vooraf kunt bepalen wat het formaat is zonder intiem met iemand te zijn.

Volgens de Britse gezondheidsautoriteit NHS ligt het gemiddelde intieme formaat in westerse landen rond de 14 cm in opgewonden toestand en ongeveer 8 cm in een niet-opgewonden toestand.

Op haar oproep reageerden verschillende mensen, waarbij sommigen stelden dat je gewoon rechtuit kunt vragen naar het formaat.

De vrouw lichtte haar standpunt verder toe door te zeggen: “Eerlijk gezegd is 15 cm of minder een absolute dealbreaker voor mij.

Ik ben niet bereid te investeren in een relatie om er later achter te komen dat hij niet aan mijn verwachtingen voldoet.”

Linda’s openhartige opmerkingen over haar voorkeuren in intieme relaties wekten uiteenlopende reacties op sociale media op. Sommigen prezen haar eerlijkheid, terwijl anderen haar keuze oppervlakkig vonden.

Een aantal gebruikers gaf aan dat het belangrijk is om in een relatie te focussen op emotionele verbinding, vertrouwen en communicatie, in plaats van puur op fysieke kenmerken.

Ze benadrukten dat de grootte van intieme lichaamsdelen niet de enige factor is die telt in een gezonde en gelukkige relatie.

Anderen voerden aan dat het moeilijk is om dergelijke details vooraf te bepalen zonder intiem met iemand te zijn.

Ze suggereerden dat het beter is om de nadruk te leggen op andere aspecten van compatibiliteit, zoals gedeelde interesses, normen en waarden, en emotionele connectie.

De discussie over fysieke aantrekkingskracht en voorkeuren in relaties is een complex en persoonlijk onderwerp.

Wat voor de ene persoon belangrijk is, kan voor een ander minder relevant zijn.

Het is essentieel dat mensen open en eerlijk kunnen zijn over hun behoeften en verwachtingen in relaties, maar het is ook belangrijk om begrip en respect te tonen voor de verschillende opvattingen en prioriteiten van anderen.

Doorgaan met lezen

Entertainment

Daag jezelf uit: Vind het verborgen ’72’ tussen de ’77’s’ in 15 seconden!

Het leven zit vol kleine uitdagingen, zowel op het werk als in ons persoonlijke leven. Je voortdurend verbeteren en je grenzen verleggen, draagt bij aan een gevoel van voldoening en houdt je mentaal jong. Een uitstekende manier om je hersenen te trainen en jezelf uit te dagen, is door deel te nemen aan visuele puzzels, zoals de quiz die we voor je hebben.

De Visuele Uitdaging

Denk je dat je over uitstekende visuele vaardigheden beschikt? Test ze dan nu met onze visuele quiz! Je hebt 10 seconden om een specifiek nummer te vinden in een complexe reeks getallen. Deze taak lijkt misschien eenvoudig, maar de getallen liggen dicht bij elkaar en de gelijkenis met de ‘indringer’ maakt het een echte uitdaging.

Strategieën voor Succes

Een goede aanpak kan zijn om de reeks systematisch te doorzoeken, rij voor rij of kolom voor kolom, in plaats van in één keer naar het getal te zoeken. Echter, iedereen heeft zijn eigen methode en strategie die het beste bij hen past.

Heb Je Het Gevonden?

De tijd is om! Heb je het nummer “72” kunnen vinden binnen de toegewezen tijd? Als je het antwoord hebt gevonden, dan beschik je over uitstekende visuele scherpzinnigheid, vooral als het je gelukt is binnen 10 seconden.

De Oplossing

Laten we teruggaan naar de quiz en samen de oplossing bekijken. Je vindt het nummer door vanaf de onderkant acht kolommen en vanaf de rechterkant twee rijen te tellen. Heb je het gevonden?

Blijf Oefenen en Uitdagen

Ongeacht het resultaat van deze quiz, er zijn altijd kansen om te oefenen en je vaardigheden te verbeteren met nieuwe uitdagingen. Blijf oefenen en daag jezelf uit om je visuele scherpzinnigheid te verbeteren!

Doorgaan met lezen

Entertainment

Vrouw geeft miljoenen euro’s uit om op Barbie te lijken, maar blijft ontevreden!

Een 33-jarige Zweedse heeft vele jaren van haar leven en een indrukwekkend bedrag van £100.000 (€2,3 miljoen) geïnvesteerd om haar langgekoesterde droom te verwezenlijken: de fysieke transformatie in een levende Barbiepop.

Om deze ambitie te verwezenlijken, heeft ze een reeks ingrijpende procedures ondergaan, waaronder faciale filters, een neuscorrectie, borstimplantaten, laserliposuctie, nagelverlengingen en Botox-injecties.

Ondanks deze inspanningen is ze nog steeds niet tevreden met haar uiterlijk.

“Ik heb mijn identiteit uitgewist om een plastic bimbo te worden,” verklaart ze, en voegt eraan toe dat zelfs nu haar droom nog niet volledig is gerealiseerd.

Haar fascinatie met het uiterlijk van Barbie begon al op negenjarige leeftijd, toen ze geïnspireerd raakte door de live-actiefilm waarin de Australische actrice Margot Robbie de iconische pop vertolkte.

Ondanks haar voormalige carrière in public relations, nam ze ontslag en verhuisde ze naar Londen om haar droom na te jagen. Echter, deze zoektocht bleek al snel een uitdaging te zijn.

Na haar eerste borstvergroting liep ze een infectie op en verscheen ze in 2017 op “Botched,” een Amerikaanse realityshow die mensen helpt bij mislukte plastische chirurgie.

Dit weerhield haar er echter niet van om nog meer operaties te ondergaan, omdat ze nog steeds niet tevreden was met haar uiterlijk.

In gesprek met plastisch chirurgen op de show besprak ze verdere ingrepen, waaronder een Braziliaanse billift, ribverwijdering om een slankere taille te krijgen en het vergroten van haar borsten.

Ze overwoog zelfs het hechten van haar vingers om een poppenhand te krijgen, hoewel de haalbaarheid hiervan onduidelijk was.

Zes jaar later heeft ze nog steeds geen plannen om te stoppen, omdat ze zegt dat het een “verslaving” is.

In haar woorden: “In mijn gedachten bestaat perfectie niet. Het gaat om groeien en evolueren, en elk jaar word je steeds plastischer.”

Volgens het OnlyFans-model geeft Alicia maandelijks ongeveer £3.000 (ruim €69.000) uit om haar uiterlijk te behouden.

Ze benadrukt dat ze genoeg heeft van vooroordelen en dat ze wil dat mensen zich realiseren dat er een echt persoon achter haar uiterlijk schuilt.

Alicia zegt: “Er zijn zoveel vooroordelen over hoe je bent als je er zo uitziet. Ik wil dat mensen weten wie ik echt ben. Er is meer aan mij dan wat op het eerste gezicht lijkt.”

Doorgaan met lezen

Entertainment

Medium Liesbeth weet het heel zeker: Dit staat te gebeuren op 22 november

Op 22 november nadert de Tweede Kamerverkiezingen en de vraag van wie de nieuwe leider van Nederland zal worden houdt velen bezig.

Terwijl de meesten in het duister tasten, heeft de beroemde paragnost Liesbeth wellicht de antwoorden via haar glazen bol.

De Telegraaf heeft regelmatig contact met Liesbeth, en verslaggever Jeroen Holtrop ging vandaag opnieuw bij haar langs om haar voorspellingen te horen over de aanstaande verkiezingen.

Gevraagd naar welke partij de grootste zal worden, antwoordt Liesbeth zonder aarzelen: “De VVD blijft de grootste.”

Dit zou betekenen dat Dilan Yeşilgöz-Zegerius de nieuwe minister-president wordt.

Echter, er is een afwijkende mening, want Van Dijk suggereert: “Ik heb het gevoel dat zij iemand anders naar voren zal schuiven.

Dat zij het niet zal doen.” En dan is er Geert Wilders (PVV), waarvan Liesbeth ziet dat hij sterk zal opkomen en meer stemmen zal krijgen dan verwacht.

Ze heeft ook het sterke gevoel dat Mark Rutte naar de NAVO zal gaan.

Wat betreft Pieter Omtzigt, die door velen als een geschikte leider wordt gezien, lijkt Liesbeth minder enthousiast te zijn.

Ze voorspelt dat hij zal tegenvallen en dat zijn optreden chaotisch zal zijn, met teleurstelling alom.

Voor Forum voor Democratie (FvD) is haar voorspelling niet rooskleurig: “Ze zullen ongeveer hetzelfde aantal zetels behouden.

Als ik naar de aura van de partij kijk, vind ik het een vreemde situatie.”

Van Dijk, gealarmeerd door deze voorspellingen, benadrukt dat zware ruzies op de loer liggen en dat het nieuwe kabinet de volledige vier jaar waarschijnlijk niet zal volmaken.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending