Connect with us

Gezondheid

Een vijfde van alle mannen zou een jaar zonder seks gaan voor een perfecte baard

Iemand zei ooit dat hij ‘alles zou doen voor de liefde’, maar het lijkt erop dat een vijfde van de mannen de liefde voor de perfecte baard zou opgeven.

Een studie ondervroeg 2.000 jongens over hun mening over gezichtshaar en een vijfde van de respondenten zei dat ze het zo zouden waarderen dat ze bereid zijn om een ​​heel jaar geen seks zouden hebben in ruil voor de perfecte baard.

Uit het onderzoek – uitgevoerd door OnePoll namens Honest Amish (een bedrijf dat baardproducten verkoopt) – bleek ook dat 40 procent van de mannen bereid zou zijn om een ​​nacht achter de tralies of een jaar zonder koffie door te brengen voor een betere baard. Ondertussen zei 18 procent dat ze bereid zouden zijn hun hoofd te scheren voor de droombaard.

De bevindingen zijn ongetwijfeld interessant; wie wist dat er heel veel babygezichtige kereltjes waren die een levendig liefdesleven leefden, terwijl ze al die tijd wilden dat ze het allemaal konden opgeven voor een paar haren op hun wangen?

Het is echter de moeite waard erop te wijzen dat een jaar stoppen met seks je geen perfecte baard kan garanderen. Hetzelfde geldt voor tijdelijk gevangen zitten, geen koffie drinken of je hoofd scheren; Ik verzeker je dat mijn perfecte baard niet is voortgebracht als gevolg van het scheren van mijn hoofd.

Het lijkt erop dat jongens ook de moeite nemen om een ​​baard te hebben, waarbij 73 procent van de mannelijke deelnemers zei dat ze dachten dat gezichtshaar mannen aantrekkelijker maakte, terwijl slechts 63 procent van de vrouwen deze mening deelden.

Uit een onderzoek uit 2018 bleek dat bijna de helft van de mannen in hun baard zit. Het onderzoek – uitgevoerd door Fragrance Direct en Manchester Metropolitan University – omvatte het nemen van wattenstaafjes van mannenbaarden en deze te analyseren in een poging om te ontdekken wat er onder de oppervlakte ligt.

Uit de resultaten van het onderzoek bleek dat 47 procent van de bemonsterde baarden het micro-organisme ‘Enterococcus spp’ bevatte, dat ook in de darm van de mens en in de ontlasting wordt aangetroffen.

Dus dat is het bewijs. Natuurlijk zie je er niet zo cool uit als wij, bebaarde mannen, maar je hebt tenminste geen gezicht vol ontlasting.
(Bron: LADbible)

Celeberties

Insider trekt aan alarmbel: ‘André Hazes loopt groot gevaar!’

André Hazes is trots op zijn afgetrainde lichaam en dat toont hij geregeld op zijn Instagram. De zanger werkt zich niet alleen in het zweet in de sportschool, maar hij volgt ook een bijzonder dieet. Fitnessautoriteit Carlos Lens en voedingsexpert Sonja Bakker menen echter dat dit niet echt verantwoord is.

Het afgetrainde en gespierde lichaam van André Hazes komt niet zomaar uit de lucht vallen. De zanger traint twee keer per dag en houdt er een bijzonder dieet op na. André Hazes onthulde dat hij al twee maanden lang elke dag hetzelfde eet. De dag begint hij met een shake, ’s middags eet hij 400 gram gebakken kip, 500 gram gebakken aardappelen en 400 gram spinazie.

Gevaarlijk

Voedingsdeskundige Sonja Bakker maakt zich in weekblad Story ernstig zorgen: “Het is juist heel belangrijk om gevarieerd te eten. Dat leren we al van jongs af aan met de schijf van vijf. Ik verbaas me erover dat André bijvoorbeeld geen fruit neemt. Het is met een pond aardappelen per dag in elk geval behoorlijk koolhydraatrijk dieet. En ook de hoeveelheden kip per dag zijn enorm. Het is te eenzijdig. Variatie is belangrijk, want alleen dan krijg je alle bouwstoffen binnen die je lichaam nodig heeft. Maar wat me echt zorgen baart, is dat hij al twee maanden dagelijks zoveel spinazie eet. Spinazie is een heel gezonde groente, maar als je er zo vaak en zo veel van eet, dan krijg je ontzettend veel nitraat binnen. Dat is niet ongevaarlijk.” Bakker wijst erop dat dit op lange termijn zelfs ongezond is. Ze verduidelijkt: “Nitraat wordt in je lichaam omgezet in nitriet en daar moet je niet te veel van binnen krijgen.”

Hoe zal zijn lichaam reageren?

Sonja vraagt zich af hoe zijn lichaam gaat reageren wanneer de zanger weer normaal gaat eten. De voedingsdeskundige vertelde: “Ik zie dit als een crash-dieet. Dat zal ik nooit adviseren. Want er komt een moment dat hij weer gaat optreden en in zijn oude ritme vervalt. Dan zitten de kilo’s er snel weer aan. Variatie is de sleutel, ook wanneer je sport.”

Doorgaan met lezen

Gezondheid

Nieuwe vriend van BZV-Annemiek is chronisch ziek.

Charlie-Robinson Poortvliet, de nieuwe vriend van boerin Annemiek (26), heeft een chronische ziekte. Op zijn blog was Charlie, acht jaar ouder dan Annemiek, openhartig over zijn ziekte.

Behandelingen gestopt

Charlie liet op zijn website weten: “Na jarenlang progressief achteruit te zijn gegaan, besloot ik begin 2013 eindelijk door de medische molen te gaan.” Aanvankelijk dachten de dokters nog dat hij aan het Chronische Vermoeidheidssyndroom leed. Later kwam iets anders aan het licht: hij kreeg de diagnose van de Ziekte van Lyme. In 2017 stopte hij met de behandelingen. Daarover onthulde hij: “Na jaren van behandelen en vechten was ik er wel klaar mee. Ik heb geaccepteerd dat ik nooit meer helemaal zal genezen en 70 procent van mijn kunnen het maximaal haalbare is. Waar de focus eerst op behandelen en genezen lag, ligt deze nu op het leven binnen mijn grenzen.”

Meer lichamelijke klachten

Charlie vertelt dat hij lijdt aan een medische waslijst klachten. Door de jaren heen onderging hij een hele reeks operaties en had verschillende ziektes. Hij had kinkhoest, werd behandeld voor teelbalkanker en had een blindedarmontsteking. Daarnaast had hij zowel de oude als de nieuwe variant van Pfeiffer.

We hopen dat de toestand van Charlie de komende jaren verbetert en dat hij en Annemiek nog vele mooie jaren mogen hebben!

Dit bericht bekijken op Instagram

Almost ready for December 🎅. #beer #food #drinks #november #almostxmas

Een bericht gedeeld door Charlie-Robinson Poortvliet (@cpoort) op

Doorgaan met lezen

Celeberties

André Hazes eet al twee maanden iedere avond hetzelfde.

Vroeger bestond het dieet van André Hazes voornamelijk uit vettige snacks, sloten bier en andere ongezonde voeding. Slechts zelden kon hij in alle rust met het hele gezin van een avondmaal genieten. Maar sinds enkele maanden heeft de zanger zijn leven over een heel andere boeg gegooid. Nu verklapte hij aan zijn volgers wat hij al twee maanden lang elke avond eet.

Breder dan ooit

De rug van André is nog nooit zo breed geweest. Dankzij zijn nieuwe fitnessschema voelt André zich kiplekker. Dat gespierde lichaam bereikte hij niet alleen met hard ploeteren in de sportschool. Hij houdt zich ook aan een strikt dieet. Op zijn Instagram Stories verklapt hij zijn geheim: “400 gram spinazie, 400 gram kip en 500 gram aardappels. Al twee maanden. Elke avond.”

Dat klinkt natuurlijk ontzettend eentonig en saai, maar het werkte wel. Eerder vertelde de populaire zanger nog: “Ik wil de beste versie van mezelf worden, als man, als vader. Ik drink geen alcohol meer, sport twee keer per dag. Ik ben nu veel meer betrokken bij het leven van mijn zoon, want ik was altijd weg, of lag nog te slapen omdat ik zo laat thuis was. Nu ben ik weer de man op wie Monique zes jaar geleden verliefd is geworden.”

Houdt hij het vol?

De grote vraag is of André Hazes deze gezonde levensstijl kan aanhouden. We hopen voor hem en zijn gezin uiteraard van wel. Twee jaar geleden kreeg hij van de dokter verplichte rust voorgeschreven. Het leek er toen op dat André aan de beterhand was en dat zijn relatie met Monique verbeterd was, maar daarna kon hij toch weer niet aan de verleidingen van het nachtleven en het vele optreden weerstaan.

Doorgaan met lezen

Trending