Een vrouw loopt een lange tijd zonder BH rond. Enkele weken later kan ze niet geloven hoe haar borsten veranderd zijn!
Connect with us

Lifestyle

Een vrouw loopt een lange tijd zonder BH rond. Enkele weken later kan ze niet geloven hoe haar borsten veranderd zijn!

Tegenwoordig draagt vrijwel elke vrouw een beha. Ze zijn er in zoveel verschillende maten maar ook in zoveel verschillende stijlen. Ze horen je steun te geven aan je borsten. Dat is wat iedereen gelooft omdat een beha zo normaal is geworden in een dagelijks leven van een vrouw.

Maar is dit nou eigenlijk wel waar? Natuurlijk verschilt dit van persoon tot persoon. Dit heeft ook te maken met wat voor type lichaam je hebt. Geen beha aan doen heeft toch echt wel een paar voordelen.

1. Een beha’s heeft geen invloed op hangende borsten.

Veel vrouwen dragen een beha om dat ze denken dat hun borsten anders gaan zakken. Maar deze angst is helemaal niet nodig. Uit een franse studie is gebleken dat dit juist niet waar is maar juist het tegenovergestelde gebeurt. Door de steun van de beha zullen de spieren die je borsten stevig houden juist gaan verzwakken en zo zullen ze gaan verzwakken.

2. Je bloedsomloop wordt bevorderd

Misschien heb je er nooit over nagedacht en dat doen vele niet. Als je er goed over nadenkt is een beha niet meer dan een afknellend iets die je bovenlichaam voortdurend zit te belasten? Als je geen bh draagt zal je bloedsomloop beter worden.

3. Beter slapen

Als jij je beha draag als je naar bed gaat en lastig kan slapen, zal dit door je beha komen waarschijnlijk. Vaak is een bh al ongemakkelijk en dan ook nog is tijdens het slapen. Laat die beha uit een krijg een beter nachtrust.

4. Je borsten worden gezonder

De zelfde franse studie heeft aangetoont dat je borsten er gezonder van worden. Dat ze ongezond zijn is niet meteen waar. We spreken hier over vrouwen die te kleine beha’s dragen. Door te kleine te dragen knel je het te er af. Dit heeft al weer met je bloedsomloop te maken als je je beha achterwegen laat zal de huid rond om je borsten erop vooruit gaan.

5. Je beter voelen

Er gaat niets boven het gevoel van op het einde van de dag je beha uit te kunnen doen. Je kan dit de hele dag hebben door hem lekker thuis te laten in de kast.

6. Kans op een maatje groter

Velen dragen een beha om hun borsten groter te doen lijken. Toch is de beste manier om ze meer volume te geven geen beha te dragen. Als je geen beha draagt moeten je borsten zich met hun eigen spieren stevig houden dit zal ze doen trainen in een wijze. Je borsten zullen niet groeien maar door de spieren die je soort van traint zullen ze er op lange termijn er voller uitzien!

7. Geld besparen

Dit lijkt me opzich vrij logisch. want al die hele mooie beha’s zijn vaak zo prijzig.

8. Een beter figuur

Je bent niet voor niets zo gemaakt. Je gaat lekker als op de natuurlijke manier lopen. Het is beter voor je natuurlijke uitstraling en schoonheid. Je zult niet meteen resultaat zien, maar na een tijdje zul je gaan beseffen dat alles gewoon beter in proportie is.

Hopelijk heb je wat aan deze informatie. Vergeet dit zeker niet te delen, zodat alle vrouwen op de hoogte zijn!

Lifestyle

Dit wordt de prijs van de testbewijzen om naar café of restaurant te mogen gaan

Het testbewijs waarmee mensen terug op café of restaurant mogen zal vanaf juli maximaal 7,50 euro kosten.

Met dit testbewijs kunnen Nederlanders terug naar de horeca, musea, evenementen, concerten, sportwedstrijden en theaters. Dat blijkt uit het wetsvoorstel dat minister Hugo de Jonge naar de Tweede Kamer stuurde.

Een zo’n testbewijs is 40 uur geldig. Mensen moeten zich maximaal 40 uur op voorhand laten testen.

De minister wilde dat het testbewijs 40 uur geldig was, maar het Outbreak Management Team adviseerde een geldigheidsduur van 24 uur. De minister vond die korte periode echter praktisch niet haalbaar.

De testbewijzen moeten het mogelijk maken om de sectoren sneller te laten heropenen. Nederlanders zullen dan ongeveer een vierde van de werkelijke waarde van de coronatest betalen.

Het ministerie van Volksgezondheid schat de prijs op 30 euro. De overheid betaalt dus drie vierde van de test.

Tot juni neemt de overheid de volledige prijs voor haar rekening. Deze periode geldt immers de proef Toegang tot Testen.

Indien na juni blijkt dat deze testbewijzen nodig zijn om de samenleving te kunnen heropenen, zal de prijs van een testbewijs maximaal 7,50 euro zijn.

Doorgaan met lezen

Lifestyle

Beslissingen kabinet gelekt: deze (beperkte) versoepelingen komen er

Het kabinet heeft beslist om voorlopig nog geen al te grote versoepelingen toe te staan. Het is wachten tot 28 april voor een nieuwe evaluatie. Misschien kunnen winkels en terrassen dan weer open, zij het onder strikte voorwaarden. Dan moet de piek van de derde golf wel achter de rug zijn. Vanaf maandag mogen de buitenschoolse opvangverblijven wel weer open.

Voor de bso’s gelden dezelfde coronaregels als voor de basisscholen. Alleen studenten mogen hopen op snellere versoepelingen. Vanaf 26 april is er weer gedeeltelijk fysiek onderwijs. De studenten moeten zich dan wel eerst laten testen. De andere versoepelingen zijn ten vroegste pas voor 28 april.

Een bron meldt dat de buitenhoreca en winkels onder voorwaarden dan weer een beetje meer open mogen. Volgende week is er opnieuw overleg. De ingewijde vertelt: “Ook de avondklok en de bezoekbeperking moet vanaf dat moment geschrapt kunnen worden. Dat hangt wel af van de aantallen infecties en ziekenhuisbezetting.”

Detailhandel en horeca kunnen open maar met tijdslots en strikte bezoekersaantallen. De voorwaarden worden vanavond toegelicht.

Aanvankelijk waren de versoepelingen gepland voor 21 april. Het kabinet komt hier nu op terug en wil eerst de piek van de derde golf afwachten.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Patricia Paay (71) deelt hele ondeugende foto

De paashaas heeft het behoorlijk koud vandaag met deze winterse temperaturen. Maar Patricia Paay trekt zich daar niets van aan, want ondanks de kou gooit ze een foto op het internet in een nietsverhullende outfit.

“Nog eentje uit de oude doos om dit paasweekend goed af te sluiten. Deze bunny is gemaakt door Govert voor de Playboy”, schrijft paashaas Paay onder een foto op Instagram.

De showbizzdiva – die prachtig op het kiekje staat – vertelt ook over haar Paasplannen, die er heel anders dan normaal uitzien dit jaar. “Het is lente maar hier in Rotterdam zitten we midden in een soort sneeuwstorm. Ik herinner mij de lentes van vroeger nog.

Toen ik nog naar de lagere school ging, was dat in lente jurkje en witte sokjes en schoentjes. Tegenwoordig toch ander weer”, aldus Patricia die ook laten weten nu heerlijk voor de openhaard te zitten.

Doorgaan met lezen

Trending