Een zwangere vrouw filmt haar echo – totdat de dokter haar vraagt te stoppen met filmen
Connect with us

Lifestyle

Een zwangere vrouw filmt haar echo – totdat de dokter haar vraagt te stoppen met filmen

Toen Jessica Capitani haar eerste echo van haar baby liet maken in 2005 stond ze te springen van enthousiasme. Zoals veel andere ouders brandde ze van verlangen om meer te weten te komen over de kleine die groeide in haar buik.

¨Ik dacht dat de echo die die dag gemaakt zou worden mij meer zou vertellen over het geslacht van mijn baby. Dat was naïef, want ik dacht niet na over waar echo´s nog meer voor gebruikt worden,¨ zei Jessica.

Jessica stond vrolijk te poseren bij de echo´s voor haar echtgenoot Frank. Alles werd vastgelegd op VHS camera.

¨Toen we het lichaam van een klein jongetje op het scherm van de echo zagen, konden we niet wachten om het aan iedereen in de familie te laten zien,¨ vertelt Jessica.

Maar na een paar seconden verdween haar blijdschap als sneeuw voor de zon.

Want kort nadat duidelijk was geworden dat haar baby een zoontje zou worden, wees Jessica´s dokter naar het scherm en vroeg aan haar om de camera af te zetten. ¨Je wilt dit waarschijnlijk niet op video hebben,¨ zei de dokter tegen Jessica.

De reden? Die deed het hart van Jessica een slag overslaan…

Het bleek dat Jessica´s zoon te kampen had met verschillende complicaties. Sommige van die complicaties waren niet levensbedreigend – maar een aantal waren een stuk serieuzer.
De dokter legde uit dat naast verschillende andere complicaties, de zoon van Jessica geboren zou worden met Down-syndroom, hartprobleen en hydrocephalus.

Daarnaast was het onzeker of Jessica en Frank´s zoon de geboorte wel zou overleven. Toch koos Jessica, ondanks waarschuwingen van het medische team en bezorgde vrienden en familie, ervoor om de baby te houden.

De geboorte verliep goed en het gezin gaf de hoop niet op – geen seconde zelfs.

En zodoende was Caden geboren in 2005, en zijn naam, die ´vechter´ betekent in het Iers, past meer dan uitstekend bij hem.

Want dit kind was zonder meer een bijzondere jongen…

Misschien was het de onvoorwaardelijke liefde en hoop van zijn ouders die Caden liet groeien in de sterke, gezonde jongen die hij nu is – ondanks wat de dokters in eerste instantie dachten.
Niemand geloofde immers dat Caden een relatief ´normaal´ leven kon leiden, maar hij heeft alle twijfel overwonnen.

Vandaag de dag is Caden namelijk een vrolijke jongen die altijd een goed humeur heeft en iedereen aansteekt met zijn oprechte humeur.

Neem een kijkje bij de onderstaande video over het verhaal van Caden en zie de ontmoeting met de dokter die hem in de wereld bracht:

Ik ben zo blij dat dit ongelofelijke verhaal goed is afgelopen en dat Caden en zijn familie vandaag de dag een gelukkig leven leiden.

Deel dit inspirerende verhaal als je vandaag ook een beetje warmte wilt verspreiden!
[fblike]

Celeberties

Foto van André Hazes en Nikkie Plessen duikt op: “Dus toch!?”

Een hoop ophef rondom André Hazes en zijn privéleven vorig jaar. En dat jaar maakt hij het nog bonter. Het begon met geruchten dat hij en Nikkie Plessen stiekem aan het daten zouden zijn. Ze waren hand in hand gespot en zelfs zoenend zijn ze gezien. Er dwaalde foto’s van de twee over het internet rond. Ze hebben alleen niets toegegeven. Dat het niet goed liep tussen de zanger en Monique Westenberg, dat was wel duidelijk. Hij sliep niet eens meer thuis. Tot het op een gegeven moment leek dat alles weer koek en ei leek te zijn tussen de twee. Maar ook daar kwam snel een einde aan toen bekend werd dat ze zanger verder ging met de 20 jaar oudere Bridget Maasland. Tot begin eerder dit jaar dan. En dan is daar ineens die ene foto weer!

André Hazes en Nikkie Plessen

Dat doet natuurlijk weer een hoop stof opwaaien. Waar de geruchten van hem en Nikkie al weggestopt werden blijkt het dat de zanger er tóch wel een handje naar blijkt te hebben. Geruchten gaan dus dat het niet alleen bij Bridget is gebleven in het afgelopen jaar. Tekst gaat door onder de video:

Woede om foto’s van de zanger en Monique

Als je een een beetje het nieuws hebt gevolgd de laatste dagen dan weet je dat het aantal corona besmettingen weer flink stijgt in Nederland. En terwijl het RIVM probeert alles in goede banen te leiden zijn er steeds meer mensen die de regels aan hun laars lappen. Zo ook de volkszanger en zijn vriendin Monique Westenberg. Monique en de zanger waren eerder deze week uit eten in de Amsterdamse bar Mr. Porter, waar ze ‘Getekend voor het leven’ afsloten. Het stel was met een gezellig clubje, waar dan ook een groepsfoto van werd gemaakt. De zanger omarmt zijn vriendin en ze houden elkaars handen vast. Ook de rest van het gezelschap staat dicht op elkaar.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Slecht nieuws: ‘Vriendinnen maken zich grote zorgen om Bridget Maasland’

Als we weekblad Story mogen geloven, gaat het niet al te best met presentatrice Bridget Maasland. Goede vriendinnen hebben haar zelfs aangespoord om psychische hulp in te schakelen, zo schrijft het weekblad.

“Niet alleen haar breuk met André Hazes heeft erin gehakt, ook eerdere amoureuze teleurstellingen zou Bridget Maasland niet hebben verwerkt”, zo meldt de Story in haar nieuwste editie. “De presentatrice zou zich op advies van haar hartsvrienden hebben gewend tot psychische hulpverlening, zo vertelt een bron uit Bridgets directe omgeving aan Story.”

Wat is er aan de hand?

Naast nare uithalen van toetsenbordridders op sociale media, krijgt de RTL-ster zelfs van haar collega-BN’ers de nodige narigheid over zich heen. Het zal allemaal niet helpen om in een positieve flow te komen. Maar gelukkig kan de presentatrice altijd terugvallen op haar grote liefde én “een hecht groepje vrienden”. “Met hen praat Bridget over haar diepste verdriet en angsten. En Bridget luistert ook naar de goedbedoelde adviezen van haar vertrouwelingen. Zij zouden de geplaagde presentatrice hebben aangespoord om hulp in te roepen van een psycholoog.”

Psychische hulp

De anonieme bron – volgens Story afkomstig uit Bridgets ‘directe omgeving’ – legt uit waarom ze psychische hulp zou hebben ingeschakeld. “Haar vrienden zijn ‘om haar heen gaan staan’. Het is niet zo dat ze gered moest worden, maar ze moet wel iets doen. En dat heeft niet eens te maken met die breuk met André, hoe hard die er ook heeft ingehakt. Al sinds de breuk met Pepijn (de vader van haar zoontje Mees, Red.) is ze niet meer in staat geweest om een echt stabiele relatie aan te gaan. Dat heeft psychische gevolgen en daar is best het nodige aan te doen.”

Bridget op RTL 4

Overigens moeten we Bridget al een tijdje missen in RTL Boulevard. Ook zijn haar programma’s Hotter Than My Daughter en De Zwakste Schakel opeens vooruitgeschoven. Volgens haar management moeten we daar niet van alles achter gaan zoeken: dat komt door de coronacrisis. En oh ja, we moeten er nog wel bij vermelden dat Bridget zelf nog niet heeft gereageerd op bovenstaande geruchten. Ze wil Story niet meer te woord staan als het gaat om haar privéleven.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Breaking: Rogier Smit heeft Frank ingeruild voor nieuwe vriend!

Een aantal weken waren er een aantal foto’s van Rogier Smit zonder zijn pruik in omloop. Heel interessant allemaal. Maar daarnaast ging het ook niet helemaal lekker met zijn vriend, Frank. Het welbekende stel leek even uit elkaar te gaan, toen weer niet, maar dat is nu toch wel weer definitief.

Dat melden verschillende media. Maar het gaat nu nóg een stapje verder. De jongste van de twee zou namelijk een nieuwe vriend hebben. Dit laat de website ‘Bekendeburen’ weten in een nieuw artikel.

Rogier Smit is alweer verder gegaan

Ze schrijven dat men in het Haagse circuit het zeker weten, Rogier heeft een nieuwe vriend. Dat dit het einde is van hun televisie-carrière is ook wel duidelijk. In ieder geval zullen we ze niet meer als duo zien verschijnen. Wie de vriend precies is, is nog niet duidelijk. Ze zouden graag buiten de publiciteit blijven. Of dat zal lukken is natuurlijk nog maar de vraag.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending