EINDE: Frank en Rogier zijn toch wel uit elkaar
Connect with us

Celeberties

EINDE: Frank en Rogier zijn toch wel uit elkaar

Realitysterren Frank Jansen (74) en Rogier Smit (46) hebben tijdelijk afstand van elkaar genomen, maar blijven wel programma’s maken voor hun nieuwe werkgever RTL. Hoewel Frank momenteel zonder Rogier in hun huis in Zuid-Frankrijk verblijft, is van een relatiecrisis geen sprake. ,,Afstand geeft rust aan een turbulent huwelijk.’’

Dat zegt Frank tegen deze site. Het voormalige Paleis voor een prikkie-duo, dat onlangs SBS 6 verruilde voor RTL 4, is momenteel te zien met hun nieuwe programma Frank en Rogier checken in. Tijdens de opnames was er volgens Frank af en toe spanning tussen de twee.

,,Wie goed kijkt, ziet dat ik me soms aan Rogier erger’’, aldus Frank. ,,Maar niet zo erg dat we niet doorgaan bij RTL. We hebben thuis ook zo vaak onenigheid, dat hoort erbij na bijna twintig jaar samen.’’

Frank vertrok onlangs naar Frankrijk om hun huis daar winterklaar te maken. De 28 jaar jongere Rogier wilde deze keer niet mee en bleef in Den Haag. ,,Dat kan gebeuren, hij is jonger ook natuurlijk’’, zegt Frank. ,,En ik vermaak me prima; er komen veel vrienden langs met wie ik gezellig rosé drink. Ik geniet van mijn oude dag en welverdiende rust.’’

Nog drie jaar

Het contract van Frank en Rogier bij RTL loopt nog drie jaar. Bij de bekendmaking beloofde de zender dat het duo programma’s zou maken voor RTL 4, RTL 5 en streamingdienst Videoland. Die plannen zijn ongewijzigd.

‘Dit heeft geen gevolgen voor hun werkzaamheden. Wij hebben nieuwe programma’s met Frank en Rogier in voorbereiding’, meldt een woordvoerder van RTL. Hun huidige programma, waarin ze bed and breakfasts opknappen, is met 800.000 á 900.000 kijkers per aflevering vrij succesvol op de dinsdagavond van RTL 4.

Het management van Rogier was vanochtend niet bereikbaar voor commentaar.

Bron: AD

Celeberties

Dit moet je zien: Dit is de tweelingzus van Monique Westenberg!

Het schijnt dat iedereen op de wereld een dubbelganger heeft rondlopen. De kans dat je diegene gaat tegenkomen is natuurlijk erg klein met een dikke 7 miljard mensen op de aardbol. Maar Monique Westenberg heeft ‘r al ontmoet.

En ze heeft er niet voor moeten zoeken, haar dubbelganger is namelijk getrouwd met haar broer, Mathieu. Toen haar broer en haar dubbelganger getrouwd waren, waren er nogal wat verwarringen. Fans dachten namelijk dat het gewoon een foto van de blondine zelf was toen ze een foto van haar postte op social media.

Schoonzus van Monique Westenberg

Wanneer we wat foto’s erbij pakken van de twee dames bij elkaar moeten we inderdaad zeggen dat ze verdacht veel op elkaar lijken. Laten we hopen voor Mathieu dat er geen geheime dochter in de familie Westenberg zit:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zorgen om gezondheid Martien Meiland: ‘Dit kan hem fataal worden’

Martien Meiland en zijn familie zijn sinds een paar weken weer terug op de buis met hun programma Chateau Meiland. En hoe! Het programma behaalde maar liefst 1,3 miljoen kijkers en scoorde daarmee weer vanouds goed. Het leven lijkt de kasteelheer toe te lachen momenteel maar dat is niet altijd zo geweest. In oktober komt namelijk de veelbesproken biografie van de markante man uit en daar staan een aantal schokkende onthullingen. Volgens weekblad Story valt daarin onder andere te lezen dat hij in het verleden tot twee keer toe een zelfmoordpoging heeft ondernomen. In de nieuwe afleveringen is te zien hoe slecht het met de gezondheid van de kasteelheer lijkt te gaan.

Gezondheid van Martien Meiland

De vrouwen des huizes maken zich zorgen om de aanhoudende benauwdheid van de kasteelheer. Dit komt allemaal bij zijn depressiviteit kijken wat het allemaal nog een tikkeltje heftiger maakt. Erica laat het volgende weten: “Een tijdje geleden heeft hij het heel erg benauwd gehad en daar is hij heel erg van geschrokken. Hij is meteen gestopt met roken. Maar ’s nachts wordt hij alsnog wakker en is hij erg bang voor die benauwdheid. Hij denkt dat er iets niet goed zit.” Eenmaal bij de dokter geweest blijkt dat er niet veel lichamelijk aan het handje is. Of de benauwdheidsklachten voort zouden kunnen komen uit de depressieve klachten is niet duidelijk. Tekst gaat verder onder de onderstaande video:

De biografie van de kasteelheer

Met al het succes van nu zal zijn biografie, vernoemd naar zichzelf, van burgemeesterszoontje tot kasteelheer hoogstwaarschijnlijk ook wel een kaskraker worden. Grappig detail: het boek zal worden uitgegeven door de mede door hem opgerichte uitgever Osjato. Juist, de Nederlandse uitspraak van het Franse au Chateau!

Doorgaan met lezen

Celeberties

FOTO: ‘Patricia Paay zwanger’

Patricia Paay noemt de geboorte van haar dochter Christina Curry het mooiste dat haar is overkomen. De diva blikt terug op de laatste weken van haar zwangerschap.

Patricia verbleef in de laatste weken voor haar bevalling in New Jersey, Amerika. Het was een warme zomer, herinnert ze zich. De diva poseert op het kiekje voor een witte open haard, met een bolle babybuik. ‘Nog steeds vind ik de geboorte van mijn dochter het mooiste wat mij ooit is overkomen. Alle gouden platen en succes vallen hierbij in het niets.’

Trots

De diva spreekt van ‘onvoorwaardelijke liefde’. Inmiddels is haar dochter 30 jaar. ‘Ze is een prachtige, lieve, leuke en knappe volwassen vrouw geworden waar ik ongelofelijk trots op ben.’

Doorgaan met lezen

Trending