Einde verhaal voor Martien Meiland en Chateau Meiland
Connect with us

BNers

Einde verhaal voor Martien Meiland en Chateau Meiland

Martien Meiland is sinds de komst van het programma Chateau Meiland beestachtig populair geworden in Nederland. Hoewel Martien en zijn programma mondjesmaat in populariteit afnemen, zijn er nog steeds onwijs veel kijkers. De nieuwigheid van het gezin is er natuurlijk wel een beetje vanaf. Sinds het begin hebben we de Meilandjes op televisie en in het nieuws kunnen volgen. Na het goed bekeken programma in het welbekende kasteel waren de Meilandjes toe aan een nieuw avontuur. Sindsdien hebben we ieder lid van de familie wel een miljoenenhuis zien kopen. Het geld stroomt dus nog altijd binnen bij de gezinsleden. Vorige maand werd bekend dat het gezin een pension gekocht zouden hebben in hun woonplaats Noordwijk. Het gezin begint daar met hun nieuwste avontuur. Iets wat, gezien hun populariteit in Nederland, ongetwijfeld een daverend succes zal worden. Echter worden Martien en Erica er ook niet jonger op.

Martien Meiland zal niet veel langer doorgaan met Chateau Meiland!

Martien heeft daarom gehint op het einde van de populaire serie. Martien geeft aan dat hij waarschijnlijk nog maar twee jaartjes in de schijnwerpers zal blijven staan: “Dan is het mooi geweest. Fijn dat veel mensen het nog steeds zo leuk vinden. Zolang de kijkcijfers goed zijn, blijven we het programma maken.” Dit laat Martien in weekblad Weekend weten. Martien vervolgt: “Dan ben ik 63. Nou ja, dan is het misschien ook wel mooi geweest. Ik moet straks ook nog dat ontbijt in het pension gaan verzorgen. Ik realiseer me plots dat als we stoppen met Chateau Meiland, en dan gaat misschien Wie Van De Drie ook op een gegeven moment over… Dat zou ik ook wel heel erg vinden. Maar ja meid, ik denk ook: wie dan leeft, wie dan zorgt.” Nog even, dan is Martien van de buis. Voor sommige een oplichting, voor anderen een gemis:

Doorgaan met lezen

BNers

Schandaal in Dubai: Gordon roept politie op het matje – dit is wat er gebeurde

Gordon, de Nederlandse zanger, gaat trouwen met zijn nieuwe liefde Gavin. Hij heeft ja gezegd op het huwelijksaanzoek van zijn partner.

De aankondiging van het huwelijk kwam nadat het nieuws over een conflict tussen Gordon en inwoners van Dubai naar buiten kwam.
Hoewel Gordon eerder verklaarde dat hij de rest van zijn leven in Dubai zou blijven, overweegt hij nu om daar te vertrekken en naar Melbourne te verhuizen, waar zijn verloofde vandaan komt.
Op de vraag of hij in Dubai zal blijven, zei hij: “We gaan in Dubai samenwonen voorlopig, maar ik denk niet dat we daar zullen blijven.
Ik heb hier nu 2 jaar gewoond en misschien dat ik het nog een jaartje volhoud, maar het is verder erg leeg hoor.”
Het Juice Channel meldt dat Gordon in conflict is met de lokale bewoners van Dubai.
Hij zou ruzie hebben gemaakt met hen en hen hebben uitgescholden.
Het zou zelfs zo erg zijn dat de politie erbij betrokken is geraakt.
Een bron die in Dubai woont, vertelde aan het Juice Channel: “Dat is iets wat je hier beter niet kunt doen.”
Gordon heeft zelf nog niet gereageerd op deze berichten.
Het is onbekend hoe het conflict is ontstaan en hoe het nu tussen hem en de inwoners van Dubai is.
De zanger heeft de afgelopen jaren veel tijd doorgebracht in Dubai en heeft eerder verklaard dat hij zich er thuis voelt.
Gordon
Het is dus nog maar de vraag of hij daadwerkelijk zal verhuizen naar Melbourne en Dubai achter zich zal laten.
Gordon
Doorgaan met lezen

BNers

Breaking: Johan Derksen ontevreden over Vandaag Inside – hij overweegt te stoppen

Johan Derksen, een bekend gezicht in het populaire tv-programma Vandaag Inside, overweegt om te stoppen met het programma. De voetbalanalist heeft in het geheim laten weten dat hij zich stoort aan zijn collega’s Wilfred en René en steeds minder zin heeft om elke dag met hen aan tafel te zitten.

Als Derksen besluit te vertrekken, is het de vraag wat er zal gebeuren met het programma. Er zijn geruchten dat de zender al gesproken heeft over een mogelijke vervanger voor Derksen, maar het is nog niet bekend wie dat zou zijn. Een van de namen die genoemd wordt als mogelijke vervanger is Eus. Als Eus inderdaad de vervanger wordt, zal de dynamiek van het programma waarschijnlijk heel anders zijn, aangezien Derksen een onmisbaar onderdeel is van het team.
Johan Derksen

Afgelopen week was Wilfred al afwezig omdat zijn zoon een ongeluk had gehad tijdens het voetballen. Sam Hagens verving hem, maar de dynamiek was anders en het programma verliep wat houterig. Dit bewijst maar weer dat de drie heren echt een goede match zijn met elkaar.

Het is nog onduidelijk of Johan Derksen daadwerkelijk zal vertrekken uit Vandaag Inside en wie zijn eventuele opvolger zal zijn. De fans van het programma zullen ongetwijfeld gespannen afwachten wat er gaat gebeuren en of het programma dezelfde charme zal behouden zonder Derksen aan tafel.

Doorgaan met lezen

BNers

Totale verrassing: Marco Borsato en Leontine zijn terug een stelletje

Evert Santegoeds, de BN’er-expert, is ervan overtuigd dat Leontine Ruiters toch weer naar Marco Borsato zal terugkeren. “Ik sluit het niet uit. Ik denk dat hun liefde heel erg diep is.”

Even leek het erop dat Leontine eindelijk een nieuwe liefde had gevonden bij John Huiberts. Het mocht echter niet zijn.

Best heel lastig voor Leontine allemaal. Daar komt nog bij dat de multimiljonair ondertussen teruggekeerd is bij zijn ex.Evert Santegoeds onthult in zijn podcast: “Je kunt je ook voorstellen dat het met haar niet heel erg goed gaat op dit moment.” Leontine heeft inderdaad de nodige tegenslagen gekend.LeontineDaarom zou Leontine wel eens de beslissing kunnen nemen om terug te keren bij de zanger. Marco heeft natuurlijk een rijkelijk gevulde bankrekening. Alleen heeft hij tegenwoordig een beetje last van reputatieproblemen.LeontineEvert vertelt: “Maar met Marco is natuurlijk ook wat aan de hand en dat duurt allemaal zo lang.” Hij voegt eraan toe dat de naam van Marco momenteel een beetje slecht valt en dat is nog zacht uitgedrukt.Voor het verhaal rond The Voice of Holland wordt de zanger alvast niet vervolgd. Maar dan is er nog de zaak rond het ongepast gedrag jegens een minderjarige. Daarover moet het OM nog een beslissing nemen.“Zijn plaatjes worden niet eens meer gedraaid op de radio of mondjesmaat, dus je hebt er wel heel veel kracht voor nodig om het toch weer samen te gaan proberen, maar ik sluit het niet uit hoor.”Leontine BorsatoDe expert meent dat Marco en Leontine simpelweg voor elkaar gemaakt zijn. “Ik denk dat hun liefde heel erg diep is, al vele stormen heeft doorstaan en dat uiteindelijk deze er ook wel bij kan.”Leontine BorsatoEvert denkt dat dit wel zal afhangen van de zaak die nog tegen de zanger loopt. Binnen een maand of twee zullen we hier duidelijkheid over hebben.Marco stopt zich nog altijd weg van de publiciteit na alle negatieve aandacht in de media. Het is niet duidelijk of hij ooit nog op een podium te zien zal zijn.Voorheen leek het er even op dat er een verzoening was tussen Marco en Leontine. Vorig jaar waren ze zelfs weer even terug met elkaar aan het stappen.Zo werden ze regelmatig samen gezien en trokken ze er regelmatig met het hele gezin op uit. Dat blijkt uit talrijke kiekjes op Instagram.Marco Borsato

Doorgaan met lezen

Trending