Einde verhaal voor Martien Meiland en gezin: “Dit was een slecht idee!”
Connect with us

Celeberties

Einde verhaal voor Martien Meiland en gezin: “Dit was een slecht idee!”

Martien Meiland en de rest van het gezin zijn sinds een aantal jaartjes mateloos populair op de Nederlandse televisie. De markante man is tijdens zijn bekendheid uit de kast gekomen en is toch bij zijn vrouw gebleven. Daarnaast zijn de gezinsleden enorm gedreven in doen wat ze graag willen, zoals een kasteel ombouwen tot een hotel. Echter lijken de gloriedagen inmiddels een beetje verleden tijd te zijn.

De nieuwigheid is er natuurlijk na een tijdje vanaf, vooral wanneer de Meilandjes overal te zien zijn in talkshows, reclames en andere programma’s dan Chateau Meiland. Dat de familieleden goed boeren is wel te zien aan de huizen die ze telkens lijken te kopen. Ieder huis is weer een miljoentje extra waard. De grootste inkomsten kwamen natuurlijk door het gigantische succes van Chateau Meiland. Per aflevering zou dit 50.000 euro opleveren. In een seizoen van 6 afleveringen is dat dus 600.000 euro. Dat boert lekker.

Martien Meiland gaat bergafwaarts!

Daarnaast worden de Meilandjes betaalt voor alle reclames waar ze in spelen en programma’s waar ze aan deelnemen. Een Martien, Erica of Maxime in de show levert natuurlijk extra kijkers en dus extra geld op. Ook de andere presentatieklussen van Martien, het boek van Martien en Erica en alle andere inkomstenbronnen hebben voor een vermogende familie gezorgd. Echter lijkt dit nu in een neerwaartse spiraal te zitten. Er is steeds vaker kritiek op de ‘echtheid’ van de gezinsleden en de programma’s zoals Chateau Bijstand. Het voornaamste waar we aan kunnen zien dat de Meilandjes steeds minder in trek zijn zijn natuurlijk de kijkcijfers en wat de gezinsleden betaalt krijgen. Voor Chateau Bijstand is dit 35.000 euro per aflevering, al 15.000 minder dan ze gewend zijn. De kijkcijfers moeten we nog gaan zien, de eerste aflevering is verschoven naar maandag 14 maart. Hieronder een greep uit de kritiek:

Celeberties

Grote zorgen om gezondheid Prinses Amalia: “Waarom géén update?”

Amalia verscheen een tijdje geleden plotseling op een foto waarop ze met krukken liep. De kroonprinses werd in Lech op skivakantie met de rest van het gezin gespot. Yvonne Coldeweijer plaatste deze foto en schreef: “De Kroonprinses verblijft ook in Lech. Namelijk in het Berghof Hotel, onder extreme beveiliging. Gisteravond is ze daar op de dansvloer gespot in zilver glittertopje. Een andere spion heeft Amaal gespot in het glittertopje.

Wellicht was ze op de dansvloer te vinden, maar in ieder geval niet dansend. Amaal loopt namelijk op krukken.” Nu werd dit natuurlijk gelijk gekoppeld aan een mogelijk ongelukje tijdens het skiën. Echter kon dat niet het geval zijn volgens Coldeweijer: “Weer een andere spion heeft vorige week naast Maxima en Amaal in het vliegtuig gezeten op rij één van Londen naar Amsterdam. Daar liep ze schijnbaar al op krukken.” Normaal krijgen we een update van de RVD, nu niet. Waarom?

Geen update betreft Amalia, waarom niet?

Bij gezondheidsproblemen kan het voorkomen dat leden van het koningshuis hun werk niet kunnen uitvoeren. Bijvoorbeeld wanneer iemand corona heeft opgelopen en hierdoor niet bij een publiekelijke afspraak kan zijn vanwege maatregelen. Echter was dit niet het geval bij de kroonprinses. Royal Reporter Rick Evers laat dat weten: “Ter info: geen reactie van de RVD over de kroonprinses. Eerder, bij gezondheidsproblemen bij bijvoorbeeld prinses Beatrix, gebeurde dat wel, maar dat was omdat haar officiële agenda daar ook hinder van had. Da’s bij de kroonprinses natuurlijk niet zo.” Over de oorzaak is dus niets bekend bij het grote publiek. Aannames zijn wellicht een verstuikte enkel aangezien er geen gips te zien is op onderstaande foto’s. De prinses is ook op krukken gespot bij de halfjaarlijkse fotosessie in 2016. Hierbij kwam een vermelding van het RVD dat haar enkel verstuikt was. Wellicht een veel terugkomende blessure. Hieronder meer:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Nicolette Kluijver deelt pikante foto waarop ze enkel bedekt wordt door twee sokken

Waar heel Nederland opgerold onder een dekentje op de bank ligt, met drie truien, twee lagen ondergoed, twee joggingbroeken en drie paar sokken aan, laat Nicolette Kluijver zien dat ze het niet per se heel koud heeft. Integendeel zelfs.

De presentatrice heeft zich ontdaan van zo’n beetje alle kledingstukken, zo is te zien op Instagram. Naast een lapje stof om d’r schouder en iets dat lijkt op een gedeelte van een jarretel, bedekken enkel twee sok-emoji’s de stukjes Nicolette waar het social media-platform nog weleens moeilijk over doet. En dat levert een behoorlijk spannende foto op.

“Omdat ik anders zo’n geitenwollensok imago krijg!😂🙄” aldus Kluijver onder de zomerse plaat. Nou, dat geitenwollensokkenimago knallen we linea recta de sokkenla in hoor. Dat is wel zo terecht na een gewaagde kiek als deze.

Olifantjes

De weinig verhullende foto is opvallend, omdat Nicolette niet heel vaak dit soort pikante content het web op slingert. Vaker zijn het shots van paarden, honden of… olifanten. Ja, ja, iets meer dan twee jaar geleden adopteerde ze maar liefst vijfendertig babyolifantjes op Sri Lanka.

Dit deed ze na een ‘zware periode’, aldus Kluijver in 2019 in een Instagram-post. In 2017 werd er longkanker bij haar geconstateerd en werd een deel van haar linkerlong verwijderd. In 2019 schrok ze zich kapot toen er tijdens een controle afwijkingen in beide longen werden gevonden.

“Bad news!!! De schrik was groot! Ik moest zes weken wachten om daarna weer in de CT scan te gaan zo konden we uitsluiten of het ging om een “gewone” infectie of in het slechtste geval kanker. Het waren zes loodzware weken.” Na deze zware tijd besloot ze zich te richten op iets positiefs, namelijk weesolifantjes in Sri Lanka. Sindsdien worden haar volgers dan ook regelmatig getrakteerd op foto’s van babyolifanten. En zo nu en dan dus op een halfnaakte Nicolette met sokken. Is weer eens wat anders dan al die slurven.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Wauw: dit is de bloedmooie vriendin van Rob ‘Snollebollekes’ Kemps

Bij het hossende publiek in zweterige feesttenten was Rob Kemps al langer bekend. Onder de naam Snollebollekes zet hij immers al jaren de boel op stelten tijdens dorpsfeesten in het altijd gezellige Brabant en ver daarbuiten. Maar vandaag de dag is Kemps ook al lang en breed doorgedrongen tot de mainstream. En hoe.

Links Rechts

Want wie kent de aanstekelijke hitjes Links Rechts, Vrouwkes en Springen Nondeju niet? Hele stadions, F1-tribunes en andersoortige mensenmassa’s heuken hier inmiddels vol enthousiasme op mee. Weliswaar onder invloed van de nodige pilskes, maar hé, dat is soms alles wat een mens nodig heeft om even te ontsnappen aan de vaart der volkeren. Niks mis mee.

Slimste

Zijn ongekende populariteit leverde Rob ook een uitnodiging op voor NPO-programma De Slimste Mens. Snollebollekes en een kennisquiz, het bleek een gouden combo. Kemps pakte in het seizoen 2020/ 2021 de winst en werd tegen ieders verwachting gewoon De Slimste Mens.

Uit zijn overwinningsspeech: “(…) zo zie je maar weer lieve kinderen, al begin je met lts-zwakstroom of gewoon een middelmatige horeca-opleiding. Als je zelf gewoon lekker Wikipedia volgt en een keer een boek leest, in plaats van allemaal appjes gaat spelen waar je geen réét aan hebt, dan kom je nog best ver als je je best doet. Proost!”

Sinds die prestatie staat Kemps bekend als alleskunner. Hij kan feestjes bouwen, presenteren ( Chansons!, met Matthijs van Nieuwekerk), schreef twee boeken en is op dit moment als panellid te zien in het programma Wie kent Nederland? Aan ambities dus geen gebrek bij de Brabo.

Vriendin

Maar dat Kemps niet alleen op tv scoort en in de hitlijsten scoort, is te zien aan zijn beeldschone vriendin.

View this post on Instagram

A post shared by Rob Kemps (@robkemps13)

Inmiddels zijn de professionele feestganger en zijn grote liefde Miriam Swinkels al jaren samen. Sterker: ze hebben ook al een ‘kleine snollebolleke’ op deze aardkloot gezet: Manu, een jongetje van 2. En tot ieders geluk zit er ook nog een tweede telg aan te komen. “Dat 2022 een vruchtbaar jaar mag worden”, schreef Kemps op 31 december 2021 onder een post waarin hij en z’n vriendin trots een echo-foto showen.

Hosser, knappe kop én familieman. Lekker bezig, Rob.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending