Eindelijk! Dit is de nieuwe vriendin van Mark Rutte:
Connect with us

Meest bekeken

Eindelijk! Dit is de nieuwe vriendin van Mark Rutte:

Mark Rutte is sinds 14 oktober 2010 minister-president van Nederland en minister van Algemene Zaken. Op 26 oktober 2017 werd zijn derde kabinet beëdigd.

Hij is tevens politiek leider van de Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD).Maar de grote vraag, hoe zit het met het liefdesleven van Mark. Hij schijnt nog nooit echt een vriendin te hebben gehad. Tenminste niet waar iemand iets van weet.

De vriendin van Mark Rutte

Maar hij schijnt nu toch eindelijk beet te hebben. Het is alleen geen Nederlandse dame, hij heeft haar namelijk ontmoet in New York tijdens een van zijn bezoekjes.

Celeberties

Prins Harry zwaar aan de drank en de drugs

Prins Harry greep naar de drugs en alcohol vanwege zijn mentale problemen. Dat bekent hij in de eerste aflevering van de documentaire ‘The Me You Can’t See’ in samenwerking met Oprah Winfrey.

Een openhartige Harry: “Ik was bereid om te drinken, ik was bereid om drugs te nemen, ik was bereid om dingen te doen waardoor ik minder zou voelen. Wellicht dronk ik op een vrijdag- of zaterdagavond de hoeveelheid voor een week.”

Hij vervolgt: “Ik dronk niet omdat ik ervan genoot, maar omdat ik iets probeerde te maskeren.” Harry kreeg mentale problemen als gevolg van zijn koninklijke opdrachten. De tijd van zijn 28e tot zijn 32e beschrijft hij als een ware nachtmerrie. “Zelfs nog voor ik naar buiten ging baadde ik al in het zweet en ging mijn hart tekeer. Ik ging in een vecht- of vluchtmodus.”

Uithaal naar familie

Harry onderstreept het belang van therapie. Vier jaar geleden ging hij op aandringen van zijn vrouw Meghan in therapie. De prins haalt opnieuw fors uit naar zijn familie. Hij zegt dat zijn familie hem compleet negeerde toen ze opgejaagd wild waren voor de pers. Harry heeft het dan over de periode waarin zijn relatie met Meghan aan het licht kwam. “Ik voelde me compleet hulpeloos. Ik dacht dat mijn familie me zou helpen. Maar elke vraag, verzoek, waarschuwing, wat dan ook, werd totaal doodgezwegen of genegeerd.”

De prins zegt dat Meghan inderdaad dacht aan suïcide, maar het niet deed vanwege hem. Meghan wist hoe oneerlijk het zou zijn na alles wat Harry met zijn moeder had meegemaakt.

Doorgaan met lezen

Celeberties

ZIEN: Dít is de nieuwe lover van Bridget Maasland

Het liefdesleven van Bridget Maasland blijft the talk of the town. Onlangs liep haar liefdesavontuurtje over de grens op niets uit, maar nu lijkt ze toch in ons eigen kikkerlandje de liefde te hebben gevonden. Enne, wij hebben een kiekje van de man in kwestie gevonden.

Nieuwe lover

Bridget heeft een nieuwe lover, zo liet ze eerder al doorschemeren in haar eigen podcast Bridget & Friends: chickchat.

“Ik had een heel leuke date”, verklapte ze. Hoewel het Bridget eerst nog ideaal leek om met een buitenlandse man te daten – zodat-ie niet weet dat zij bekend is – komt ze daar nu op terug.

“Gewoon uit Nederland”, vertelt ze over de man in kwestie. Enne, dat heeft toch ook wel zo zijn voordelen. “Toch wel lekker dat je gewoon Nederlands kunt praten”, aldus de presentatrice.

Veel juicy details gaf Bridget helaas nog niet over haar nieuwe lover. Of wij ‘m kunnen kennen van televisie bijvoorbeeld? “Nee, gekkie. Totaal onbekend. Ik had hem ook nog nooit gezien”, wist ze te vertellen in de podcast.

Christian

De nieuwe liefde van Bridget bleef echter niet lang onbekend. Gisteren suggereerde roddelkoning Fawry not Sawry dat het zou gaan om ene Christian.

De man had namelijk heart eyes achtergelaten onder een selfie van Bridget, waardoor het niet lastig was om één en één bij elkaar op te tellen.

Dat het optelsommetje van Fawry juist was, bevestigde het management van Bridget niet lang daarna aan RTL Boulevard.

Wel benadrukt het management dat de twee nog aan het daten zijn, en dat er zeker nog geen sprake is van een relatie.

Dat neemt niet weg dat wij reuze benieuwd zijn naar de nieuwe man in Bridgets leven. Een snelle Google search leert ons dat Christian in Amsterdam woont, hij fan is van Ajax en dat-ie in de real estate werkt.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Frans Bauer haalt snoeihard uit naar Marco Borsato: ‘Ik ben niet zoals jou’

Oordelen over het vreemdgaan van Marco Borsato wil Frans Bauer niet , maar hij wil wel zeggen dat hij zijn Maris nooit ontrouw zijn. “Vooropgesteld: ik vind normen en waarden heel belangrijk. En dat geldt al helemaal binnen een relatie. Maris en ik zijn trouw aan elkaar. “We hebben de gelofte van trouw aan elkaar afgelegd toen we trouwden. Dat is zoiets waardevols dat ik het vanzelfsprekend vind dat je je daaraan dient te houden.”

Desondanks wil hij zijn vreemdgaande collega Borsato, zo vertelt in een interview met Playboy, niet veroordelen. “Maar ik zeg ook altijd: je kunt nooit in andermans keuken kijken. Of het nou gaat om Marco of om de groenteboer om de hoek, je kunt van buiten over iemands privéleven nooit een goed oordeel vellen. () Je kunt namelijk nooit weten of iemand echt gelukkig is, je weet nooit wat zich afspeelt achter iemands voordeur.”

Nog iets wat Bauer nooit zal doen? Zijn politieke voorkeur vertellens. “Ik heb niet gestemd. Ik zat toen in het buitenland. Maar ook al had ik gestemd, dan had ik je nog nooit verteld wat het was geworden. Het laatste waarop ik zit te wachten is dat Frans Bauer aan een bepaalde politieke club wordt gelinkt.”

In de voetsporen van Frans Duijts treden en een peperdure McLaren kopen zal ook niet gebeuren. “Ik heb heel weinig met auto’s. En al helemaal niks met snelle sportwagens. Een auto moet veilig zijn en comfortabel rijden”, zegt Frans Bauer. “Een bepaald merk of hoeveel pk’s in de motor zitten… boeit me niet zo veel.”

Hij vindt het wel een unicum dat Playboy uitpakt met Frans Bauer. “Wie had dat ooit gedacht? Ik in elk geval niet. Maar weet je wat het is? Ik associeer de Playboy direct met Tatjana”. en daat heft Frans ook een reden voor. “Dertig jaar geleden had ik net mijn eerste grote hit gescoord met Als sterren aan de hemel staan. Om dat te vieren ging ik toen met een banketbakkerstaart naar mijn management in Hilversum, Rocket Producties. Nou, daar op kantoor waren ze op die dag vol van één wapenfeit en dat was niet Fransje Bauer. Gesprek van de dag was daar: Tatjana staat in Playboy. En voordat ik nog wat kon zeggen, kreeg ik die blootreportages van Tatjana voor mijn neus. Nou, daar was ik toen wel even goed stil van. Wat een prachtvrouw. Wat een icoon. Sindsdien link ik Playboy altijd aan Tatjana. Ze heeft er toch meerdere malen in gestaan? Ik weet niet meer precies hoeveel, maar ik weet wel dat de onthullende reportages steeds mooier werden. Hoe zou het zijn met Tatjana? Die is toch ook niet meer de jongste?

Doorgaan met lezen

Trending