Eindelijk: “Prinses Amalia heeft een nieuw vriendje!”
Connect with us

Meest bekeken

Eindelijk: “Prinses Amalia heeft een nieuw vriendje!”

Prinses Amalia begint een leeftijd te bereiken die gepaard gaat met de interesse in jongens. Er zullen dus de nodige liefdes kunnen opduiken de aankomende jaren. Een hele tijd terug waren er al speculaties in de roddelbladen betreft een vriendje van de prinses die misschien wel meer dan alleen een vriend zou zijn. Duitse media liet destijds weten dat de prinses haar eerste vriendje al aan de haak geslagen heeft. En het is iemand die de meeste in Nederland al gezien hebben. Een tijdje terug werd de prinses namelijk gespot in de Tweede Kamer met een vriendje en vriendinnetje. Ook Weekblad Weekend heeft destijds over het nieuwe vriendje van de prinses geschreven.

Heeft Amalia al een vriendje?

Ze laten weten dat de twee al jaren bevriend zijn en ook samen hun kerstmusical hebben geschreven. In Duitsland zijn ze inmiddels overtuigd dat de twee een stelletje vormen terwijl in Nederland nog gezegd wordt dat het slechts vrienden van elkaar zijn. In de tussentijd is er niet veel nieuws over “het vriendje” van de troonopvolgster in het nieuws verschenen. We gokken dat de Duitse media er dan toch echt goed naast zaten. Maar deze week verscheen toch wel een opvallend bericht in de media. En het gaat over “het vriendje” van de oudste prinses. Je leest erover onder onderstaande video:

Voorspelling

Weekblad Story heeft zo nu en dan een medium op bezoek die in de toekomst kan kijken van BN’ers en Royals. Dit keer keek hij het Koningshuis binnen en kwam met het volgende: “Als ik aan de koninklijke familie denk dan krijg ik prins Bernhard junior heel scherp op mijn netvlies. Hij gaat zich op een nogal eigenaardige manier manifesteren. Bernhard doet een opvallende uitspraak of onderneemt een actie die beslist niet bij het koningshuis past”. Maar we willen natuurlijk weten wat hij over Amalia te vertellen heeft. Hij geeft aan dat de oudste dochter van Willem Alexander zich strijdig aan het protocol zal tonen aan Nederland. Dat zou volgens medium Thomas Woolthuis komen door de komst van een nieuw vriendje voor de prinses!

Meest bekeken

Dit moet je zien: Duitsers in “ademnood” door gewaagde outfit van Koningin Maxima!

Tijdschrift Bunte uit Duitsland is erg onder de indruk van koningin Maxima. Dit laten ze weten in een online video. Het gaat om haar outfit die ze droeg tijdens een werkbezoek. De koningin heeft donderdag 14 mei een bezoek gebracht aan woonzorglocatie Drentheplantsoen voor licht-verstandelijk gehandicapten van stichting Middin in Den Haag.

Zij hoorde er hoe de organisatie zorg en ondersteuning biedt met inachtneming van de huidige coronamaatregelen. De Duitsers melden zelfs dat ze even in ademnood waren toen de koningin haar sjaal afdeed, er kwamen namelijk ontblote bovenarmen onder vandaan (Ojee!)!

Duitsers ondersteboven van Maxima

Onze Oosterburen hebben wel vaker onze koningin, koning en de drie prinsessen in het nieuws vanwege hun kleding. Een tijdje terug was ook Amalia aan de beurt. De Duitse pers was toen te spreken over haar “doorzichtige jurk”.

Doorgaan met lezen

Celeberties

ZIEN: Gezicht van Dionne Stax plots strak van de ingespoten botox!

Sommige vrouwen hebben van nature al genoeg schoonheid. Andere denken daar een heleboel middelen voor nodig te hebben.

Tegenwoordig is het niet meer dan normaal om je gezicht er compleet anders uit te laten zien voor de media. Influencers hebben daar vooral een handje van maar ook veel BN’ers zoals actrices kunnen er wat van.

Maar bij een presentatrice als Dionne Stax zou je toch hopen dat ze nooit die weg in zal slaan zoals al zovele.

Dionne Stax vol botox!

Gelukkig is het niet echt, het is een photoshop die laat zien hoe Dionne met botox eruit zal zien. Nu is dat nog niet nodig, maar het geeft voor later wel een goede blik op hoe ze eruit zal zien als ze dat wél zou doen. Dionne moest lachen om de photoshop.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Droevig nieuws: Marc van der Linden lag dagenlang in coma

Marc van der Linden heeft geen leuke zomer gehad. Hij lag begin juni dagenlang in het ziekenhuis door een hardnekkige ontsteking aan zijn been, die vervolgens zelfs voor een bloedvergiftiging zorgde. Deze ontsteking liep Marc op doordat hij in een erg korte tijd veel is afgevallen. De royaltydeskundige viel in totaal maar liefst 115 kilo af.

Ontsteking

Hoewel Marc natuurlijk heel blij is dat hij zoveel is afgevallen, hield hij daar een nare ontsteking aan over. “Het was een ontsteking die steeds terugkwam”, vertelt de royaltykenner maandag in RTL Boulevard. “Het was heel hardnekkig. Ik ben door die ontsteking heel raar gevallen en buiten westen geraakt. Ik heb acht uur op de grond gelegen voordat mijn moeder mij vond.”

Delier

Daarop werd Marc naar het ziekenhuis gebracht. Daar lag hij dagenlang in coma op de intensive care. Zelf kreeg hij hier helemaal niets van mee. “Ik had een delier, ik leefde in een soort waanwereld”, legt hij uit. “Ik heb hele gesprekken gevoerd met mijn moeder die ik mij niet kan herinneren. Ik lag vastgebonden op bed omdat ik anders alle infusen eruit trok.”

Kennis delen

Gelukkig voelt de royaltydeskundige zich nu weer een stuk beter. Dat zegt hij zelf te danken aan de hulp van een paar heel goede vrienden die hem bijstonden. Ook is Marc blij dat hij zijn kennis weer kan delen op televisie, net op tijd voor Prinsjesdag.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending