Eindelijk: Ruzie Roxeanne en André Hazes voorbij
Connect with us

Celeberties

Eindelijk: Ruzie Roxeanne en André Hazes voorbij

De familie Hazes. Het is altijd weer spannend wie er nu wel of geen contact met elkaar heeft en waarom niet. Zo botert het al jaren niet tussen André en Roxeanne, een familiebreuk die ontstond toen hij in 2014 een relatie kreeg met de zestien jaar oudere Monique. Een opvallende foto op Instagram doet vermoeden dat de twee hun ruzie hebben bijgelegd. Alhoewel…

Ruzie Roxeanne en André voorbij?
Zowel Roxeanne als Monique deelden gisteravond een bijzondere foto: hun zoontjes, Rox’ Fender (bijna 2) en Monique’s André Jr. (3) hebben een dagje samen gespeeld. Dat is uniek, aangezien de band tussen Roxeanne en André allesbehalve warm, gezellig en hecht is. Roxeanne schrijft bij de foto ‘dankbaar’ te zijn, Monique noemt de mannetjes samen “rijkdom”. Betekent dit dat broer en zus de strijdbijl na jaren hebben begraven?

Waar was André?
Je zou denken, dat kan niet anders. Maar toch valt daar ernstig aan te twijfelen. In de foto’s taggen Monique en Roxeanne immers wel elkaar, maar André wordt buiten beschouwing gelaten. Daarnaast is op zijn Instagram te zien dat hij in België was voor opnames van The Voice Senior. Het valt dus aan te nemen dat André niet bij de ‘bijzondere ontmoeting’ aanwezig was.

Vete voorbij?
Of dat een bewuste keuze was, of helaas net zo uitkwam, blijft (voorlopig) gissen. Mogelijk kunnen Roxeanne en André nog steeds niet samen door één deur (behalve die van de Ziggo Dome voor de jaarlijke Holland Zingt Hazes-concerten), maar vinden beide moeders het contact tussen de twee neefjes belangrijker dan de vete. Wellicht is het dan ook puur Monique’s keuze geweest om contact op te nemen met Roxeanne, zodat de ventjes een band met elkaar kunnen opbouwen. En wellicht heeft André (die niet langer de baas is in huis) toen gezegd: doe dat dan maar als ik er niet ben. Nou ja, zoals we al zeiden, het blijft nog even gissen hoe de vork in de steel zit.

Jarenlang geen contact
Toen André een relatie kreeg met Monique, was zijn moeder Rachel daar allesbehalve blij mee. Ook zus Roxeanne stond niet achter deze liefde. André, die destijds nog thuis woonde, pakte daarop zijn koffers om direct bij de oudere Monique in te trekken. ‘Ik ben achter mijn moeder blijven staan, misschien had ik meer mijn eigen gevoel had moeten volgen in plaats van een kant te kiezen’, zei Roxeanne daar in 2019 over tegen Het Parool. Met moeder Rachel is er inmiddels al een tijdje weer contact, iets wat plots extra snel de goede kant op leek te gaan toen André Monique tijdelijk verruild had voor de nog oudere Bridget Maasland (met wie Rachel het bijzónder goed kon vinden).

Dit bericht bekijken op Instagram

❤️ dankbaar

Een bericht gedeeld door ⚡️ (@roxeannehazes) op

Celeberties

Pijnlijk: Privéfoto’s van Prinses Alexia gelekt op social media

Ze zijn inmiddels al pubers aan het worden, een lastige positie als kind in een Koningshuis. Prinses Máxima werd op zondag 26 juni 2005 om 9.00 uur opgenomen in het Bronovo Ziekenhuis in Den Haag. Prinses Alexia werd die dag om 14.41 uur op natuurlijke wijze geboren. Haar vader deed op dinsdag 28 juni 2005 in het oude stadhuis van Den Haag bij de Burgerlijke Stand aangifte van de geboorte van zijn dochter.

Inmiddels is het al een prachtige 14-jarige jongedame. Maar hoe het precies zit met de meisjes en social media, dat weten we niet. Mag dit? Kunnen ze zomaar alles online zetten? In ieder geval heeft de tweede van de drie zusjes een eigen Instagram account. En het blijkt een heus modepopje te zijn!

Het account van Alexia

Ze heeft namelijk een eigen account waar ze haar favoriete modekeuzes op plaatst. Ze heeft al behoorlijk wat volgers gekregen. Maar ze blijft wel “anoniem”!

View this post on Instagram

Yayy or nahh

A post shared by ABB (@f_4_u2) on

Doorgaan met lezen

Celeberties

“Dit betekent het einde van Bridget Maasland”, RTL is woedend

Het rommelt al een tijdje rondom Bridget Maasland en haal carrière bij RTL. Ze is al tijden niet meer te zien op de televisie. Bij RTL Boulevard kwam ze niet meer langs “vanwege het coronavirus”. Een insider laat aan weekblad Weekend weten dat er meer achter zit.

De blondine roddelde er natuurlijk op los in het programma, maar over haar eigen break-up hield ze haar mond. Maar toch gaf ze hier het eerste interview over weg bij Radio 538. Dit tot grote ergernis van RTL, die verwachtte natuurlijk de primeur op thuisbasis. Ook voor het tweede interview viel RTL buiten de boot, die ging namelijk naar NH Radio.

Bridget Maasland gooit eigen glazen in

Ook Angela de Jong is los gegaan op de blonde roddeltante. Ze schreef: “Ik zou me als ik haar collega was niet drie- maar vierdubbel genaaid voelen en aansturen op ontslag. Ten eerste omdat ze haar eigen collega’s compleet voor schut zet. En ten tweede omdat het totaal niet meer geloofwaardig is als zij daar als presentatrice achter de desk staat en zich een mening aanmeet over wie of wat dan ook.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Breaking: Leontine Borsato door het dolle na babynieuws

Leontine Ruiters heeft prachtig babynieuws te melden. De ex van Marco Borsato kan het wel van de daken schreeuwen en deelt haar geluk met de hele wereld…

“Welkom in de familie, kleine vriend!” schrijft Leontine bij de zoete babyfoto. In de hashtags schrijft ze dat hij de mooie naam Finn heeft gekregen en dat het om een achterneefje gaat. Ook schrijft ze ‘ik hou van je’ en maakt ze duidelijk dat ze een trotse tante is.

Veel volgers feliciteren Leontine razendsnel met het blijde nieuws. “Wat heerlijk! Zoo ontzettend lief. Gefeliciteerd!” schrijft Kirsten Schilder, de vrouw van zanger Nick Schilder, bijvoorbeeld. “Aaah wat een knapperd, gefeliciteerd!” schrijft een ander.

Voor het eerst voor de camera

Leontine is onlangs voor het eerst sinds haar breuk met Marco Borsato weer voor de camera van Shownieuws verschenen. Ze bleef lang uit de spotlights, maar straalde op het Sterrendiner in het Amsterdamse Scheepvaartmuseum.

Als we haar vragen hoe het inmiddels gaat, is het antwoord duidelijk. “Het gaat goed met mij!” vertelt ze in de video die je bovenaan deze pagina kan zien. Ze had het erg naar haar zin op het avondje uit. Het is dan ook een speciale locatie voor Leontine. “Ik vind het heel leuk, want we hebben hier de première gehad van Michiel de Ruyter. De film waar mijn dochter in speelde. Ik vind dit altijd een heel fijne en bijzondere plek. Nu op een heel andere manier door een mooi etentje te hebben.” Meer uitspraken van Leontine zijn in de video hierboven te zien.

Bron: Shownieuws Beeld: Instagram, Youtube

Doorgaan met lezen

Trending